• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşasın kilo alıyorum..

benım için çok ilgıç bı durum bız vermeye sız alamaya calısıyonuz ama önce saglık için yapacaz bunları

eskiden 64 likoydum kısa olunca iğrençti tabii sonra 49 a düştüm diyetle ama şimdi doğumdan sonra 46 oldum ..3 yıldır bir gıram alamadım eyvahedigeldismile
herkes çocuk gibisin diye dalga geçmeler rüzgarda durma uçarsın demeler ohaoldumsmile
iştah süper sabah öğlen akşam toplam 3 ekmekde beraberinde yedim halada öyle kilo alabilmek için geceleri ne buluyorsam yerdim..olmadı olmadı
sonra çok hareketliyim kıstım kendimi hareket yok kilo almaya başladım kendime güvenim geldi ya ne giysem yakışmıyordu hiç bir yere gitmek istemiyordum hadi kış mevsimi üstüste giy tamam ama yazın :kedi:
hastalıklı gibi dolaşmak çok kötü her gören bir haslağınmı var demeden geçmiyordu eski halimi bilenler soruyodu..en iyisi balık etli olmak ortası bu bence sositososito şimdi 50 yim 4 kilo daha alırsam işlem tamamdır :lepi: sanırım pekmazin de yararı oldu hiç sevmem oysa ama ne yaparsın mecbur akannehir şimdi yazı dört gözle bekliyorum ...:Saruboceq::jeyyar::jeyyar:

Son düzenleme:
bende kilo almak için cok yöntem denedım olmadı en son spinrulına dıe bı yosun hapı kullandım şiddetke tavsıye ederım:)aktarlarda bulabılırsınız...müthiş bi açlık hissi uyandırıo özellkıle cnm bıse istemıo dıyenlere..:D:D

kızlar aldığım kilo tekrar gitti ya mafoldumbenmafoldumben
kesinlikle pekmezden CADIARZU çünkü pekmezi sevmiyorum diye bırakmıştım ben eyvahedigeldismile
şimdi tekrar başlıyorum bakalım yazarım size gelişmeleri :Saruboceq:

nasıl kilo alabiliriz tüm kişilerin önerilerini birleştirip geldim arkadaşlar ben.ilk olarak sabah kahvaltısını ihmal etmiyoruz,kahvaltıdan sonra bir fincan pekmez içiyoruz.yemek öğünlerini 5-6ya çıkarıyoruz ve öğün aralarında aç kalmıyoruz abur cubur yiyoruz örneğin;cips,ceviz,fındık...yemeklerimizde hamur işi bollukta olmalı mantı,makarna vs. ben denicem,gelişmeleri yazarımkaydirigubbakcemile5

bende kilo almak için cok yöntem denedım olmadı en son spinrulına dıe bı yosun hapı kullandım şiddetke tavsıye ederım:)aktarlarda bulabılırsınız...müthiş bi açlık hissi uyandırıo özellkıle cnm bıse istemıo dıyenlere..:D:D
bu mesajın üzerine ilacı bir araştırayım dedim ve bunu buldum..paylaşmak istedim

Son günlerde medyada, yosun kapsüllerinin sağlığa zararlı olduğu ve bu nedenle sağlık bakanlığı tarafından toplatıldığına dair haberler yayınlanmaktadır. Haberlere konu olan bu ürünler, kaçak yollarla, özellikle Çin'den getirilen ve izin belgesi olmayan ürünlerdir. Zayıflatan yosun kapsülü adı altında internet ve aktarlarda satılan bu ürünler, yosun özleri ( SPİRULİNA değil) yanı sıra, reçete ile satılan bazı zayıflama ilaçlarının etken maddesi olan Sibutramin içermektedir.

Sibutramin, açlık duygusunu azaltmak üzere merkezi sinir sistemine etki eden bir kimyasal moleküldür. Ancak, doktor reçetesi ile ve tıbbi kontrol altında kullanılması gereken bir ilaçtır , çünkü uygun olmayan bir kullanım sonucu kalp ve damar sisteminde, gastro-intestinal sistemde, merkezi sinir sisteminde, deride, duysal organlarda ağır yan etkilere yol açabilmektedir. Ve özellikle, başka ilaçlarla birlikte (bazı anti depresanlar, bazı migren ilaçları, öksürük, nezle tedavisinde kullanılan bazı ilaçlar...) alındığında dikkatli ve hassas olmak gerekmektedir.

EGERT SPİRULİNA yosun tabletleri içerisinde kesinlikle, yan etkilere neden olabilecek Sibutramin ya da benzer bir kimyasal madde bulunmamaktadır. Ürünümüz E.Ü. Bilim Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezinin '99 BİL-006' projesi kapsamında geliştirilmiştir. EBİLTEM- EGERT ortaklığıyla Ege Üniversitesi'ndeki seralarda, Tarım bakanlığının 01/112004 tarih ve G35-0420-00001-8 sayılı izni ile üretilmiş olup habere konu olan ürünle, ürünümüzün hiçbir ilgisi bulunmamaktadır

ya ben çok yiorum 47 kiloyum ve genelde fazla hareketli deilim çok uyurum akşama kdrda yemek yerim ama alamıorum kilobilmiyorumkismile

sendemi zayıfsın tatlım benneyaptımki canım ben bu gece yemek yemek işini yıllardır çokk denedim de olmadı gece yarıları bile yiyip tekrar yatıyordum ...
iştahımda yerindedir hatta fazla fazla yerim her öğünde 1 ekmek toplam günde 3 ekmek ama hareketli oluca tıkabasa yesende fayda etmiyor ....
anlattıkca aklıma geliyorda ben bir de parazit ilacı kullanmıştım sanırım onunda fazdası oldu bir yakınım bana bukadar yiyen bir insansın kesin parazit var sende dedi bende eczaneden parazit ilacı aldım bir hafta kullandım sadece o kadar :lepi:

sadece 4 kiloyu çevremde herkes farketti :dance::teytey: umarım yaza kadar iyice şişip diyete başlmak zorunda kalmam kaydirigubbakcemile3

cnm mrb senn adına sevndim gerçekten.bnmde kilo alamama gibi bi problemim var çok yiorum bnde ama 1 gr bile almıorum kullandığın parazit ilacını merak ettim doktoramı yazdırıosun kendnmi gidip eczaneden aldın?ve bnada ilacın adını sölersen gerçekten çok sevinirim...şimdiden çok tşk ederimyerimseniben

ben bütün gün yemek yemeden durabiliyorum cay sigara ara sıra bisküvi yiyorum hiç açlığımı hissetmiyorum artık midem olduğunada inanmıyorum çok zayıfım bi ara kafama çok taktım yedim yedim yedim hepp yedimmm sonuş ne mi oldu yok bi gram alsam sevincem iştah açıcı keçiboynuzu pekmezi aktarlandan kilo aldırıcı tozlar filan filan çok yedim içtim ama yok başkası bunları yesydi eminim 100 kilo olurdu acaba bende de mi parazit var bu ilaç hakkında bilgi verin arkadaşlar bizde biraz etlenelim :) şimdide teşekkürler...

ben bütün gün yemek yemeden durabiliyorum cay sigara ara sıra bisküvi yiyorum hiç açlığımı hissetmiyorum artık midem olduğunada inanmıyorum çok zayıfım bi ara kafama çok taktım yedim yedim yedim hepp yedimmm sonuş ne mi oldu yok bi gram alsam sevincem iştah açıcı keçiboynuzu pekmezi aktarlandan kilo aldırıcı tozlar filan filan çok yedim içtim ama yok başkası bunları yesydi eminim 100 kilo olurdu acaba bende de mi parazit var bu ilaç hakkında bilgi verin arkadaşlar bizde biraz etlenelim :) şimdide teşekkürler...

bende katılıorum ya kızlar bilgi beklioruzzolumunekankayizsmile

bende aynı şeyle uğraşıyorum ne yapsam olmuyo hamılelığımde 25 kılo aldım ama 2 ayda öncesınden daha zayıf hale geldım

kızlar aldığım kilo tekrar gitti ya mafoldumbenmafoldumben
kesinlikle pekmezden CADIARZU çünkü pekmezi sevmiyorum diye bırakmıştım ben eyvahedigeldismile
şimdi tekrar başlıyorum bakalım yazarım size gelişmeleri :Saruboceq:
mrb crazyy33.. kullandığın parazit ilacının ismini bana da gönderirmsn özelden.. bendede böle bi sorun wardı ama doktor mide ilacı werdi bunun da bi faydası olmadı sonuç olarak..gönderirsen sewinrm cnm

evet ya bnada gönderirsen çok sevinirim crayzyy33 cnm ya.arkdşlar parazit ilacı sadece isim lazım ltf yardımcı olcak kimse yokmuuuuubilmiyorumkismile

Selam,
İlacın adını hatırlamıyorum ama içinde sadece 3 tablet oluyor ve sabah aç karna çiğniyorsunuz. Fiyatı da çok düşüktü.Eczaneye sorsanız kesin bilirler..Ben kullandım, bir etkisi olmadı.

kızlar parazit ilacını bana doktor yazmıştı ama bitince attım hatırlamıyorum adını ama yine alıcam eczaneye söyleyince onlar verir zaten eczacı arkadaşım var doktorluk bişey değil demişti :lepi:

Back