bu mesajın üzerine ilacı bir araştırayım dedim ve bunu buldum..paylaşmak istedimbende kilo almak için cok yöntem denedım olmadı en son spinrulına dıe bı yosun hapı kullandım şiddetke tavsıye ederım:)aktarlarda bulabılırsınız...müthiş bi açlık hissi uyandırıo özellkıle cnm bıse istemıo dıyenlere..
sendemi zayıfsın tatlım benneyaptımki canım ben bu gece yemek yemek işini yıllardır çokk denedim de olmadı gece yarıları bile yiyip tekrar yatıyordum ...
iştahımda yerindedir hatta fazla fazla yerim her öğünde 1 ekmek toplam günde 3 ekmek ama hareketli oluca tıkabasa yesende fayda etmiyor ....
anlattıkca aklıma geliyorda ben bir de parazit ilacı kullanmıştım sanırım onunda fazdası oldu bir yakınım bana bukadar yiyen bir insansın kesin parazit var sende dedi bende eczaneden parazit ilacı aldım bir hafta kullandım sadece o kadar :lepi:
sadece 4 kiloyu çevremde herkes farketti :dance::teytey: umarım yaza kadar iyice şişip diyete başlmak zorunda kalmam kaydirigubbakcemile3
ben bütün gün yemek yemeden durabiliyorum cay sigara ara sıra bisküvi yiyorum hiç açlığımı hissetmiyorum artık midem olduğunada inanmıyorum çok zayıfım bi ara kafama çok taktım yedim yedim yedim hepp yedimmm sonuş ne mi oldu yok bi gram alsam sevincem iştah açıcı keçiboynuzu pekmezi aktarlandan kilo aldırıcı tozlar filan filan çok yedim içtim ama yok başkası bunları yesydi eminim 100 kilo olurdu acaba bende de mi parazit var bu ilaç hakkında bilgi verin arkadaşlar bizde biraz etlenelim :) şimdide teşekkürler...
mrb crazyy33.. kullandığın parazit ilacının ismini bana da gönderirmsn özelden.. bendede böle bi sorun wardı ama doktor mide ilacı werdi bunun da bi faydası olmadı sonuç olarak..gönderirsen sewinrm cnmkızlar aldığım kilo tekrar gitti ya mafoldumbenmafoldumben
kesinlikle pekmezden CADIARZU çünkü pekmezi sevmiyorum diye bırakmıştım ben eyvahedigeldismile
şimdi tekrar başlıyorum bakalım yazarım size gelişmeleri :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?