• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşanmamış Aşk

"Daha sonra bu çocuk bana geri dönmek istedi fakat dönmeye yüzü yoktu. Bunu nerden biliyorsun diye soracak olursanız Twitter dan gizli bi şekilde onu takip ediyordum. Daha sonra dayanamayıp son defa da olsa ona bir adım atmayı düşündüm. Benden özür dilemesini bekliyordum fakat benden özür bile dilemedi . Benimle hiç bir şey olmamış gibi konuşuyordu. Ben daha sonra onunla sohbeti bitirmek zorunda hissettim. Daha sonra yine gizlice Twitter hesabından takip ettiğimde yine öyle acıklı şarkılar falan paylaştığını gördüm. Büyük ihtimal beni hak etmediğini düşünüyor."

nereyi atladım acaba ?
İşinize geldiği gibi algılayın sorun yok😏 buradaki yazdıklarımdan daha fazlası...

Çok yakından takip ettim . Az çok biliyorum onu . Lise aşklarına kadar hepsini biliyorum neden ayrıldıklarına kadar hepsini biliyorum ne yazık ki . Bu kadar her şeyi bilmek iyi olmuyo bazen

çocuk bu kadar bilgiye vakıf olduğunu biliyor mu ? çok anormal birini 10 sene bu derece takip etmek.

İşinize geldiği gibi algılayın sorun yok😏 buradaki yazdıklarımdan daha fazlası...

o zaman fazlasını yaz. nereden bilelim içinde kalanı biz. akıl mı okuyacağız ?
son kez yazayım sen tedavi olması gereken birisin. çocuğun lise aşklarına kadar, kimle neden ayrıldığına kadar biliyorum demişsin.
en yakın arkadaşın değilse bu adam bunları takıntılı bir aşık gibi takip etmeden öğrenemezsin.
gerçekten allah kimsenin başına böyle bir platonik sarmasın :(
çocuğa üzüldüm.
umarım sen de bir psikiyatriste gidersin de hayatın düzelir.

o zaman fazlasını yaz. nereden bilelim içinde kalanı biz. akıl mı okuyacağız ?
son kez yazayım sen tedavi olması gereken birisin. çocuğun lise aşklarına kadar, kimle neden ayrıldığına kadar biliyorum demişsin.
en yakın arkadaşın değilse bu adam bunları takıntılı bir aşık gibi takip etmeden öğrenemezsin.
gerçekten allah kimsenin başına böyle bir platonik sarmasın :KK43:
çocuğa üzüldüm.
umarım sen de bir psikiyatriste gidersin de hayatın düzelir.
Çocuk yakın çevremdeydi ama beni tanımıyordu ister istemez öğreniyosun zaten bunda anormal bi şey yok. Çok eskiden öğrendiğim bilgiler bunlar

Ya biraz da empati yapın Allah aşkına . Ya gerçeklik payı varsa, söylediklerimde haklıysam ne olacak. Yazık mı olsun ? Gerçekten soruyorum bunu? İş işten geçtikten sonra yol gösteren çok olur

Ya biraz da empati yapın Allah aşkına . Ya gerçeklik payı varsa, söylediklerimde haklıysam ne olacak. Yazık mı olsun ? Gerçekten soruyorum bunu? İş işten geçtikten sonra yol gösteren çok olur
Tamam işte iş işten gecmeden konuşun diyorum, biz burdan napalım sizin için ilan i aşk mı edelim ?

Tamam işte, git yaz ona. Ona hiçbirşey sormamışsın, oturduğun yerden kuruluyorsun.

Zaten bu gözlemlediğim şeyler 5 senedir oluyor. Ondan önce de sevgilisi vardı. Süreci benden daha mı iyi bileceksiniz?

ya anlat bilelim yada anlatmıyorsan - ki anlatacak birşeyin yok çünkü sadece takıntın bunlar - yorumlarımıza terslenme.
akıl almaya gelip yazanlara saldırmak da yeni adet burada.

Back
X