Yaşamın Değerini Bilip,Aldığın Nefese Şükretmek.

Geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın böyle bir korkuyu. Allah sizi ayırmasın.

Hayatın, sevdiklerimizin kıymetini bilmemiz gerek, evet. Ben 16 yıl önce ailemi kaybettiğimde fark ettim bunu. Onların ardından keşkelerle doldum çünkü. Keşke daha çok seni seviyorum deseydim, daha çok öpseydim, daha fazla zaman geçirseydim, daha fazla farkında olsaydım yanımda olmalarının ne kadar güzel bir şey olduğunun. Çoğumuz için hayatımızın normalleri olan şeyler aslında o kadar güzel ve mucizevi ki, mesela akşamları hep birlikte bir masanın başında yemek yemek, yanı başında duruyorken uzanıp ellerini tutabilmek gibi, kaybetmeden kıymetini görür ve bilirsek, hayat ne tatlı aslında. Şimdi aşık olduğum bir adama ve minicik bir kıza sahibim çok şükür. Onlarla yaşadığım her rutin, sıradan sayılacak gün bile benim için mucizevi. Her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum, daha sonra keşkelerle baş başa kalmamak için. Zira hiçbir şeyin garantisi yok.

Rabbim sana ve evladınıza bağışlasın eşinizi bir daha da uzak etsin .. Yine buna da şükür ki eşiniz şuan hayatta

Çok teşekkür ederim, Rabbim sizi aşık olduğunuz adam ve minik kızınızdan ayırmasın inşallah.
O kadar doğru ki söyledikleriniz. Bende babamı kaybettim çok iyi anlıyorum yaşadıklarınızı. O kadar çok keşkem var ki babama dair. Eşim öyle yatarken geçmişe döndüm,babamı yaşadım tekrar tekrar.
Orada karar verdim milat olacak dedim.
Eşimi alıp eve bir gidelim,kızıma kavuşayım herşeyi değiştireceğim dedim ve şükürler olsun evimdeyim. O akşam yemeği,kızımın nefesi nefesimde uyumak,kokusunu içime çekmek,eşimin elini tutabilmek herşey ekstra anlam kazandı benim için.
Unuttuğumu hatırlattı bana yaşananlar.
Rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın.
Ailenizin mekanı cennet olsun. Sabırlar dilerim.

Canım, Allah razı olsun.

Çok önemli bir hatırlatma olmuş hepimiz için.

Benzer bir korkuyu tekrar yaşamayın inşallah. Rabbim hepinize, sağlıklı, mutlu, uzun bir ömür versin.

Gerçekten çok yalan. Zamandan kıymetli hazinemiz yok; onu da geçmişe dair hayıflanmalarla, geleceğe dair korkularla heba etmek büyük kayıp.

Çok teşekkür ederim canım. Sizdende Allah razı olsun.
Anı yaşamak lazım,ufacık şeylere takılıp kalp kırmamak lazım. Hayat armağan bize,sağlığımızda yerindeyse,sevdiklerimiz yanımizdaysa bizden mutlusu olmamalı.

Çok teşekkür ederim. İnsan bazı acıların ardından mutluluğun ne demek olduğunu daha iyi anlayıp, kıymetini biliyor. Mutluluğunuz daim olsun.
Umarın eşinize teşhisi biran önce koyarlar da, tamamen rahatlarsınız.
Babanızın mekanı cennet olsun, Allah size de sabır versin.

Verilmiş sadakanız varmış çok geçmiş olsun. Yapıyoruz çoğu zaman ufak şeylerden hayatı kendimize bir zindan.Yaşadıklarınızı derinden hissettim.Allah beterinden korusun.Eşinizi size ve kızınıza bağışlasın.

Amin,çok teşekkür ederim. Rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın.
Teşhis için yurtdışına numune gönderildi,10 gün sonra umarım netleşecek.
Çok teşekkür ederim.
Hayatın değerini bilmek gerek. Sağlıkta yerindeyse,sevdiklerimizde yanımızdaysa şükretmek gerek,bir kez daha anladım.
Geçmiş olsun,bu son olur inşallah.
Çok teşekkür ederim, amin inşallah

çok çok geçmiş olsun ,, tez zamanda allah şiafa versin
öyle canım öylee
ben yaklaşık bir yıldır önce sağlığım diyorum ,gerisini saldım çayıra mevlam kayıra diyorum ,,

Canim cok buyuk gecmis olsun. Allah esini size bagislamis bi sadaka da ver bir fakiri sevindir.
Allahim bir daha gostermesin boyle bir sey.
Hayat gerçekten bazi seyleri kafaya takacak kadar uzun degil. Insan sevdiklerinin kiymetini yanlarindayken bilmeli. Kucucuk şeylerden kavga cikartmamali.
Tekrar cok gecmis olsun..

ay çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin eşinize, kızınıza ve size bağışlasın ne güzel duygularınızı ifade etmişsiniz..

Çok teşekkür ederim canım. Amin kimseye yaşatmasın inşallah.
Aklımda sadaka konusu,kafamı,kendimi toparlayınca ilk işim o olacak.
ay çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin eşinize, kızınıza ve size bağışlasın ne güzel duygularınızı ifade etmişsiniz..
Çok teşekkür ederim. Amin inşallah
Çok geçmiş olsun Allah sevdiklerimizi bize,bizi onlara bağışlasın, yeterki sağlık versin bizlere , gerisi kesinlikle teferruat.
Çok teşekkür ederim.
Amin,inşallah.
Aynen öyle.

Acil sifalar diliyorum.
Cok haklisiniz.
Hastalik, kaza derken otobus duragindan havaalanindan sag cikamadigimiz su gunlerde gercekten sans eseri yasiyoruz.
Sevdiklerimizin kiymetini anlayamiyoruz, hic ama hic anlayamiyoruz.

Geçmiş olsun, çok bilinçli hareket etmişsiniz. Başka hastaneye sevk konusunu kastediyorum. Evet, hayat çok kısa. Ufak şeyleri dert ederek kotamızı doldurmaya hiç gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…