Yaşamın Değerini Bilip,Aldığın Nefese Şükretmek.

Inanin o kadar kotu oldum ki. Yaziyi okurken defalarca Allahim ne olur bisey olmasin dedim.Allahim huzurunuzu bozmasin. Saglikli sihatli bir omur verisn size insaallaah.
Çok teşekkür ederim. Amin cümlemize inşallah.
Ben o kadar korkmuşum ki eve geldim hala huzurla bir uyku uyumadım. Hastanede gibi uyanıyorum,rüyamda görüyorum yada. Çok şükür herşey yolunda ama kolay atlatamayacağım sanırım.
Geçmiş olsun valla hayat bu bir saniye sonramızın garantisi yok
Çok teşekkür ederim.

Mesela o özel hastaneye gidemeyecek olanlar, hatta devlet hastahanesinde bile sağlık güvencesi olmadığı için yüksek ücret ödemek zorunda kalacağından tedavi olamayanlar...
Onlarda mı şükretsin?
Neler hissettiğini anlıyorum fakat, şükretmek ya da elindekine bakıp gülümsemek için bile belli bir seviyede, durumda olmak lazım.

Mesela o özel hastaneye gidemeyecek olanlar, hatta devlet hastahanesinde bile sağlık güvencesi olmadığı için yüksek ücret ödemek zorunda kalacağından tedavi olamayanlar...
Onlarda mı şükretsin?
Neler hissettiğini anlıyorum fakat, şükretmek ya da elindekine bakıp gülümsemek için bile belli bir seviyede, durumda olmak lazım.
Konuyu oralara çekmezseniz sevinirim.
Ben burada "Devlet hastanesinde yaşadığım berbat gece"vb minvalde bir başlık atıp,içerik olarakta sadece orada yaşadıklarımı anlatmış olsaydım amenna ama ben bambaşka birşey anlattım,3 hastane gezdiğimi ,hastalığın sebebinin hala bulunamadığını belirtmek adına detay yazdım,o konuya mümkün mertebe az değindim. Bu sebeple bu yorumunuzu bu konu için kabul edemem.
Muhakkak haklı olduğunuz yerler var ama yeri bu konu değil.

Back
X