• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşamaktansa vazgeçmek üzereyim?

Dayanamıyorum. Ben bu insanlara dayanamıyorum.
Annem aramış sabahın köründe “kocandan evi iste 180 bin az 4 yıldır sen ona karılık ettin. O zaten seni hiç sevmiyordu. Seni sevse üstüne ev yapardı,çocuk yapardı. Düşündükçe kocana kinleniyorum, o seni beş parasız bıraksın onun hayatını kaydırcam” dedi
Öyle bir çığlık attım ki yeter diye. Ne biçim insanlarsınız siz diye. Eğer öyle birşey yaparsan toprağıma ağlarsın beni daha fazla yıpratmayın diye.
Mesaj atmış beni bir daha arama o kocana da söyle seni yarı yolda Bırakırsa hayatı kayar diye.
Annemden inanılmaz nefret ediyorum. Benim böyle bir insan olmamın tek sebebi bu insan. Ben dayanamıyorum
Sacmalama lütfen... yasamaktan vazgecmek nedir o kadar kolay mi... neredeyse ayni yastayiz genceciksin gencliginin en guzel yıllarını yasamadan nereye? Kotu bi donemden geciyorsun ama bunu atlaticaksin bundan bikac sene sonra bile diceksin vay be neye üzülmüşüm bi de ölmek istiyorum falan demistim saka gibi diceksin.. Lutfen mantikli dusunmeye calis kendine hakim ol cok mutlu olucam yeni bi hayata basliyorum her sey yeniden basliyor diye dusun. Ailenle pek iletisime gecme bu donem kimseyle gecme. Gerekirse bana yazabilirsin kafa dağıtmak istiyorsan. Ozelden yazdim gormedin sanirim. Ben kendimi dusunuyorum mesela, lan daha hayatin basindayim daha hicbir sey yasamadim ki daha 22 yasindayim cok gencim her seyin basindayim diyorum.. E sen de oylesin hicbir farkin yok ki 1 evlilik yaptin diye kocamadın ya. Herkesin basina gelebilir yani salla gitsin her seyi bosver amaaaan herkes kendi b.knda bogulsun sen keyfine bakacaksin:halay::KK200::anne::KK47:

Herkesi engelle.
Eşine mesaj at ailenle iletişim kurmasın engellesin. Sonra eşini de engelle.

Bir önceki konunda eşinden iğrendim resmen. Donuna kadar alsan keşke ama neyse..

Bence onunla da konuşma. Avukat halletsin her şeyi. Sadece boşanmak için git..

Ortada kalmanı istemiyorlardır sonuçta işin yokmuş bir güvencen evin olsun diye ama izledikleri yol aşırı yanlış görgüsüzlüğe giriyor. İnsan evladına öyle yapmamalı. Eve gelmeni mi istemiyorlar? Onyüzden korkup evinde kal gelme diye mi tavırları acaba?

Siz hayatınıza son verince geride kalanlar degismeyebilir.
Neden ölüm fikrini dusunuyorsunuz?
Evet zor Allah yardımcınız olsun. Annenizin de yapısı öyle. Annenize " düşünüyorum her ihtimali " deseniz olmaz mı?
Idare Dünyası güzel insanlar tez kırılıyor.
Biz kirilinca degismiyor hiçbi şey.
Silkelenip kendinize gelin.
Aile , eş ve çocuk hepsi önemli olsalar da hayat sahibi olan sizsiniz ve hayat siz varsaniz var.
Kendinizi boğucu durumlarda mutlaka odullendirin ofkenizi biriktirmeyin bir aktivite ile stres atın.
Mühim olan sizsiniz.

Back