- 12 Mayıs 2018
- 42
- 21
- 18
- Konu Sahibi Kazuletbagyan
Sacmalama lütfen... yasamaktan vazgecmek nedir o kadar kolay mi... neredeyse ayni yastayiz genceciksin gencliginin en guzel yıllarını yasamadan nereye? Kotu bi donemden geciyorsun ama bunu atlaticaksin bundan bikac sene sonra bile diceksin vay be neye üzülmüşüm bi de ölmek istiyorum falan demistim saka gibi diceksin.. Lutfen mantikli dusunmeye calis kendine hakim ol cok mutlu olucam yeni bi hayata basliyorum her sey yeniden basliyor diye dusun. Ailenle pek iletisime gecme bu donem kimseyle gecme. Gerekirse bana yazabilirsin kafa dağıtmak istiyorsan. Ozelden yazdim gormedin sanirim. Ben kendimi dusunuyorum mesela, lan daha hayatin basindayim daha hicbir sey yasamadim ki daha 22 yasindayim cok gencim her seyin basindayim diyorum.. E sen de oylesin hicbir farkin yok ki 1 evlilik yaptin diye kocamadın ya. Herkesin basina gelebilir yani salla gitsin her seyi bosver amaaaan herkes kendi b.knda bogulsun sen keyfine bakacaksinDayanamıyorum. Ben bu insanlara dayanamıyorum.
Annem aramış sabahın köründe “kocandan evi iste 180 bin az 4 yıldır sen ona karılık ettin. O zaten seni hiç sevmiyordu. Seni sevse üstüne ev yapardı,çocuk yapardı. Düşündükçe kocana kinleniyorum, o seni beş parasız bıraksın onun hayatını kaydırcam” dedi
Öyle bir çığlık attım ki yeter diye. Ne biçim insanlarsınız siz diye. Eğer öyle birşey yaparsan toprağıma ağlarsın beni daha fazla yıpratmayın diye.
Mesaj atmış beni bir daha arama o kocana da söyle seni yarı yolda Bırakırsa hayatı kayar diye.
Annemden inanılmaz nefret ediyorum. Benim böyle bir insan olmamın tek sebebi bu insan. Ben dayanamıyorum