yaşam boyu fit olmak

bu sabah kilo:50,0 (dünkü yemeye -200, bu da iyi :KK70:)

sabah (kocişe sürpriz kahvaltı hazırladım, hergün hazırlamam yani:KK48:)
1 dilim kepekli ekmek üzerine:
2 dilim sucuk
1 dilim kaşar fırınladım
çeyrek domates
2 sivri biber
yarım salatalık

peki ne yemek istedim:
patates kızartması (hepsini eşimin tabağına koydum:KK47:)
daha fazla kızarmış kaşarlı sucuklu ekmek ama 1 dilim neyime yetmiyor dedim durdum:KK53:

peki günün devamı nasıl olacak (akşam yoğun bi program var:KK17:,alkol falanda var. günü çok azaltamam:cry: ama sağlıklı geçireceğim:KK71:)

ara
sütlü kahve (yarım yağlı sütle yapılmış)

öğle
1 kase yoğurt (içine 1 tepeleme yemek kaşığı lor ekleyeceğim, proteini arttırmak için:cool:. sevemedim şu loru tadını belki yoğurdun içinde hissetmem:KK34:)

ara
sütlü kahve (yarım yağlı, bir de bu sütlü kahvelerdeki süt 1 çay bardağı)

ara2
10 adet kaju

akşamı sonra yazayım, yarın ola hayrola:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

peki günün devamı nasıl olacak (akşam yoğun bi program var:KK17:,alkol falanda var. günü çok azaltamam:cry: ama sağlıklı geçireceğim:KK71:)

ara
sütlü kahve (yarım yağlı sütle yapılmış)

öğle
1 kase yoğurt (içine 1 tepeleme yemek kaşığı lor ekleyeceğim, proteini arttırmak için:cool:. sevemedim şu loru tadını belki yoğurdun içinde hissetmem:KK34:)

ara
sütlü kahve (yarım yağlı, bir de bu sütlü kahvelerdeki süt 1 çay bardağı)

ara2
10 adet kaju

akşamı sonra yazayım, yarın ola hayrola:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:
bak şimdi ben de merak ettim akşamı :))

oyyyy günlük hep kilo mu konuşucaz, içim şişti sıkıldım:KK51:
öğle arası olsa da bi kendimi dışarı atsam:KK53:

dün akşam kayınvalidenin evinde
2 yemek kaşığı et kavurma
bol salata
1 kepçe soğuk çorba

ara
1 dilim pasta (doğum günü kutlamaları bitsin rahatlayacağım inşallah:KK51:)
1 tane çay gevreği
küçük bi salkım üzüm
1 ısırık muz

nelere hayır dedim:stop:
pilav (zaten sevmem :confused:)
kete (içim gitti içim:KK47:)
sac böreği (buna da içim gitti ama yapacak bişey yok:KK51:)

iradeni kutluyorum canımcım:KK66:

günlükcüm dün akşam
akşam yemeği (ayak üstü acele ile yedik)
1 dilim ekmek
az menemen
2 çatal peynir
1 yeşil zeytin

kutlama (hepsini aynı anda yemedim ne midesizmişsin demeyin ha :KK70:)
1 büyük dilim çikolatalı pasta
arkasından 1,5 kadeh kırmızı şarap
yarım şeftali
1 avuç beyaz leblebi

sabah kilo: 50,0 (tehlike çanları çalıyor, iki gün üst üste aynı çıktım, kesin vücudum çakılları biriktiriyo yarın birgün hoopppp 1 kilo + diyecek bana :KK43:)

sabah
2 kaşık (100 g yoğurt)
yarım şeftali
5 kaju

ara
sütlü neskafe

öğle
3 tepeleme yemek kaşığı lor peyniri+1 domates+1 salatalık+4 sivri biber

ara
2 kaşık (100 g yoğurt)
yarım şeftali
5 kaju

akşamı yediğimde paylaşırım :KK66:

sabah kilo: 50,0 (tehlike çanları çalıyor, iki gün üst üste aynı çıktım, kesin vücudum çakılları biriktiriyo yarın birgün hoopppp 1 kilo + diyecek bana :KK43:)

sabah
2 kaşık (100 g yoğurt)
yarım şeftali
5 kaju

ara
sütlü neskafe

öğle
3 tepeleme yemek kaşığı lor peyniri+1 domates+1 salatalık+4 sivri biber

ara
2 kaşık (100 g yoğurt)
yarım şeftali
5 kaju

akşamı yediğimde paylaşırım :KK66:
kendine haksızlık ediyorsun.. iki gün aynı çıkman süper bir şey.. pasta yiyor ve kilo almıyorsun,kilonu dengeliyorsun gün içinde yediklerinle..evet belki bugün kilo almamak için son hakkın olabilir.. bugün ve yarın dikkat edersin :KK66:

kendine haksızlık ediyorsun.. iki gün aynı çıkman süper bir şey.. pasta yiyor ve kilo almıyorsun,kilonu dengeliyorsun gün içinde yediklerinle..evet belki bugün kilo almamak için son hakkın olabilir.. bugün ve yarın dikkat edersin :KK66:

canım sonunda vücudumu çözdüm ben, ne yazıkki kilo aynı diye aynı hataları yaparsam durup durup birden 1 kilo artıyor. işin tuhafı hiç gram gram artmıyorum :KK70: geçen cuma da 50,0 kiloydum, cumartesi de, pazar tartılmadım. pazartesi 51,0 dım :KK70: önce bi akıllanıcakmıyım diye bekliyo sevgili vücudum, akıllanmazsam 1 gün içinde cezayı kesiyor. dediğin gibi bugün yarın dikkat etmem lazım yani :KK39:

simsims simsims işin kötüsü regli öncesindeyim veee resmen doyma hissimi kaybettim:mad: henüz yazdıklarımın dışına çıkmadım ama evde yarım çikolatalı pasta var:KK53:

simsims simsims işin kötüsü regli öncesindeyim veee resmen doyma hissimi kaybettim:mad: henüz yazdıklarımın dışına çıkmadım ama evde yarım çikolatalı pasta var:KK53:
bak ne yap biliyor musun? akşama misafir çagır veya sevdigin bir komşun varsa apartmanda ona ver "dogum günümdü sizi de düşündüm" diye :KK53: bunların hiç biri mi olmadı eşine yemek yapma pasta yesin :KK70:

bak ne yap biliyor musun? akşama misafir çagır veya sevdigin bir komşun varsa apartmanda ona ver "dogum günümdü sizi de düşündüm" diye :KK53: bunların hiç biri mi olmadı eşine yemek yapma pasta yesin :KK70:

kız yemeği eşim yapıyo zaten :KK70:
eşim çok kurnaz ben yemezsem o da yemez hayatta, sen yemiyon bana kilo aldırıcan diyo:KK53: amaaa
ben onun acıktığı saatlerde pastayı getirip 1-2 çatal alıp hatunda yiyo imajı verirsem o koca bi dilim yiyebilir:cool:

kız yemeği eşim yapıyo zaten :KK70:
eşim çok kurnaz ben yemezsem o da yemez hayatta, sen yemiyon bana kilo aldırıcan diyo:KK53: amaaa
ben onun acıktığı saatlerde pastayı getirip 1-2 çatal alıp hatunda yiyo imajı verirsem o koca bi dilim yiyebilir:cool:
hehe iyiymiş yaaa.. şanslısın :KK19: dedigin taktik süperde.. yalnız sadece teoride süper olmasın,pratige geçirince sen biri dilim pasta o bir iki çatal yiyebilir akşam :KK53: yani dikkatli ve kararlı ol.. pasta bitsin ama senin dışında biri bitirsin :-):KK60:

X