- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız ne yapıyorsun kız iştahımı açtın vallahi
49 u görmek böyle bir şey herhalde ya
Şoka girdi bence senin vücud, tartıda aşırı Artı çıkacağını sanmıyorum ben. Nasılsa yine kilo vermeye başlarsın
Merakla bekliyorum tartı gününü. Baktık kilo verme sürecine iyi geliyor, ben de denerim denemeye böyle Şeyler arıyorum işte kolay gelsin tatlım
Yemek için mi yaşıyorsun, yaşamak için mi yiyorsun? Demişti bana biri. Hiç düşünmeden yemek için yaşıyorum demiştim Anlıyorum seni. Amaaan hayatın zevki yaaa yemeyen de ölecek yiyen de :))) napalım artık şöyle 1 sene kilo korusak bir daha almayız da işte...dur ben bi deniyimde yanarsam sen yapma yalnız ilginçtir ben bıraktığımda öküz gibi yiyen biriyim ama diyete girdiğimde de feci sıkıyorum. yani yemeği ihtiyaç karşılamak için değil de zevk için yiyen biriyim ne yazık ki
Yemek için mi yaşıyorsun, yaşamak için mi yiyorsun? Demişti bana biri. Hiç düşünmeden yemek için yaşıyorum demiştim Anlıyorum seni. Amaaan hayatın zevki yaaa yemeyen de ölecek yiyen de :))) napalım artık şöyle 1 sene kilo korusak bir daha almayız da işte...
Geçmiş olsun canım benim. Olsun sağlıklı beslenmek Dünya'nın en güzel şeyi :) Ömür boyu devam edersin umarım hem sağlıklı kalırsın hem "hep Fit" arada da istediğini yersin işte böyle. Çok Iyi gidiyorsunkız ben kolesterol hastasıyım (ailesel hiperlipidemim var) yersem kesin ölürüm kaçışım yok işte minimumda tutmaya çalışıyorum, bıraksam bi yerim ki burdan kimse inanmaz bu kız neresine sığdırıyor o kadar yiyeceği diye. serbest günlerim bile tam bırakmış halim değil gerisini sen düşün
mesela sen iskender dedin ya, sağlıklı olan kısım et kısmı dimi? ama ben sosla ve tereyağula ıslanmış pide ve yoğurta aş erdim, hiçte sağlıklı şeyleri sevmem ama tabiki sağlıklı olanı yemeye zorluyorum kendimi
Geçmiş olsun canım benim. Olsun sağlıklı beslenmek Dünya'nın en güzel şeyi :) Ömür boyu devam edersin umarım hem sağlıklı kalırsın hem "hep Fit" arada da istediğini yersin işte böyle. Çok Iyi gidiyorsun
Ay ben abarttım artık bakalım ptesi tartıda kaç çıkacağııım hala 50 lerdeysem yine tebrik edicem kendimi Düne kadar çok iyi gidiyordum ama görcez sen benim topiğe uğrama bugün garantisini veremem yapacaklarımın yok kız Akşama Fit pizza yapacağım müthiş bir tarifim var, bakalım nasıl olacak :) vaktim kalırsa tabi. Olmazsa yarına :)amin canım, hep sağlıklı ve fit kalalım inşallah sende iyi gidiyorsun canımama ama ama iskender tiramisu cips canım çekiyo valla ne yalan söyleyim, ben öyle azcıkla da duramam
Ay ben abarttım artık bakalım ptesi tartıda kaç çıkacağııım hala 50 lerdeysem yine tebrik edicem kendimi Düne kadar çok iyi gidiyordum ama görcez sen benim topiğe uğrama bugün garantisini veremem yapacaklarımın yok kız Akşama Fit pizza yapacağım müthiş bir tarifim var, bakalım nasıl olacak :) vaktim kalırsa tabi. Olmazsa yarına :)
Waoow inanamıyorum süper :))) onu da zaten 1 haftada geri verirsin sen :) normal bünyemde olsam almam canım ama bende de kist var dikkat ettiğim için kilo almıyorum ama vermemi çok zorlaştırıyor. Baksana 1 Ayı geçti 1.5 kilo Anca verdim. O yulaf kepeğini çok merak ediyorum ya hiç denemedim severim otçul şeyleri ama bilemiycem :)) normal yulaf yiyorum ben de lapa falan yapıyorum öyle yeniyor.canım sende benim gibiysen almazsın çok yesende, bi kaç gündür nasıl yediğimi okudun mu bilmiyorum ama dayanamadım tartıldım kilom:50,4 (ala ala +600 g almışım, o da tuvalete çıkamamış halim )
fit pizza, ayyy bak aklıma sucuk sever diye bi pizza var marka vermiyim bayılırım ona yaaaa, kaç gündür canım çekiyor ama ben senin gibi bi kısmını yiyip bırakamam koca pizzayı hüpletirim o yüzden uzak duruyorum
neyse sen fit pizzayı bi paylaş bakalım, belki bende de yulaf kepeği var onunla pizza yapabilirim (şu yulaf kepeğini yemenin binbir yolunu arıyorum, tadı çok iğrenç ama kolesterolü düşürücü etkisi varmış bi şekilde yimem lazım)
aa burda bi hepfit konusu varmışş :)
Waoow inanamıyorum süper :))) onu da zaten 1 haftada geri verirsin sen :) normal bünyemde olsam almam canım ama bende de kist var dikkat ettiğim için kilo almıyorum ama vermemi çok zorlaştırıyor. Baksana 1 Ayı geçti 1.5 kilo Anca verdim. O yulaf kepeğini çok merak ediyorum ya hiç denemedim severim otçul şeyleri ama bilemiycem :)) normal yulaf yiyorum ben de lapa falan yapıyorum öyle yeniyor.
O zaman seni buraya alalım canım sucuklu falan değil maalesef ama idare et. Ikramım olsun 1 dilim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-olmak-algisini-yikacak-gunluk.841555/page-37
Vallahi buldum büyük marketlerin birinde. Bulamazsam çatlardım büyük büyük marketlere bakbuyrun benim
canım bende de over kisti var dediğin gibi hızlı veremiyorum ama allahtan hızlı da almıyorum
okudum bile pizzayı, yanlız karnıbaharı nerden buldun bacım ben çok severim karnıbahar brokoli
Vallahi buldum büyük marketlerin birinde. Bulamazsam çatlardım büyük büyük marketlere bak