yaşam boyu fit olmak

günaydın kız günlük:KK36:

dün kociş erken doğum günü kutlaması yaptı, bugün kayınvalidemlere gidecekmişiz o da peşin peşin kutlayalım dedi :KK70:

dün akşam
2 koca dilim frambuazlı pasta
15 tane falan vişne (dalından,elleriyle bana toplamış gelmiş:KK200:)

bugün kilo :50,2 (pastaya rağmen hemde :KK57:)

sabah
1,5 yemek kaşığı (tepeleme) lor peyniri
yarım domates
1 salatalık
3 incecik sivri biber
(ekmek yemedim, akşama kayınvalideye davetliyiz:KK17:)

ara
yarımyağlı sütle yapılmış neskafe

öğle
1,5 yemek kaşığı (tepeleme) lor peyniri
yarım domates
1 salatalık
3 incecik sivri biber
(yine ekmek yemeyeceğim)

ara
yarımyağlı sütle yapılmış neskafe

ara2
10 adet kaju (işten çıkmadan hemen önce yiyeyim de orda az yemeye çalışacağım:confused:)

Gunaydin.. dogum günün kutlu olsun canımcım esinle gecirecegin nice mutlu yillar diliyorum sana..

şuan zorla ara öğün yapıyorum :63: hiç yapasım yok aslında ama araöğün yapmazsam kilo veremiyorum:KK12:

offf yimeyince vermem lazım ama benim vücut korumaya geçiyor,yemeyince inat ediyor gr vermiyor:KK62:

Unknown.jpeg
dogum günün kutlu olsun canım.. iyi ki dogdun :KK200::KK15:

canım sen kaç kilosun boyun kaç? ben son 2 kiloyu veremedim gitti debelenip duruyorum :KK70:

163 boy. 50 kiloyum an itibariyle. Bu ay başında 52 kilo idim. 2 haftada gitti.

Sana bir iki taktik verebilirim istersen? Bu ay başında şekeri kestim, sonra 1,5 ltlik su şişesine 2 tarçın çubuğu ve yarım limon sıkıp içmeye başladım ve şişeyi günde 3 kez dolduruyorum. Ekmek yok hayatımda ve haşlanmış nohut yiyorum öğlenleri bir kase. Yoğurt, salata sınırsız. Ama zaten çok aramıyorum artık yiyecek bir şey. Çok acıktığımda meyveye dadanıyorum ve her gün 1 elma yiyorum. Sabah kahvaltım görkemli oluyor, tek kısmadığım kısım bu. Yumurta, biber, salatalık, domates, bol peynir, bir bardak süt, hatta meyve vs. Yediğim şeylerin içeriğine dikkat ediyorum, paketli gıdayı çıkardım.

Bir de callanetics ile pilates yapıyorum günde 1 kez. Tabata yöntemini de öneririm.

163 boy. 50 kiloyum an itibariyle. Bu ay başında 52 kilo idim. 2 haftada gitti.

Sana bir iki taktik verebilirim istersen? Bu ay başında şekeri kestim, sonra 1,5 ltlik su şişesine 2 tarçın çubuğu ve yarım limon sıkıp içmeye başladım ve şişeyi günde 3 kez dolduruyorum. Ekmek yok hayatımda ve haşlanmış nohut yiyorum öğlenleri bir kase. Yoğurt, salata sınırsız. Ama zaten çok aramıyorum artık yiyecek bir şey. Çok acıktığımda meyveye dadanıyorum ve her gün 1 elma yiyorum. Sabah kahvaltım görkemli oluyor, tek kısmadığım kısım bu. Yumurta, biber, salatalık, domates, bol peynir, bir bardak süt, hatta meyve vs. Yediğim şeylerin içeriğine dikkat ediyorum, paketli gıdayı çıkardım.

Bir de callanetics ile pilates yapıyorum günde 1 kez. Tabata yöntemini de öneririm.

kız maşallah, ben sana göre tombikim:eek:
ama sporu muhakkak araştıracağım :KK19: eski teakwandocuyum bakalım ne kadar zorlayacak beni :KK70: bugün yapamam ama yarın muhakkak deneyeceğim, cuma gelemezsem suçlusu sensin :KK45:

Çok fark yok aramızda ya, bir de ben bu yaz başında 54 idim, sadece şekeri kesince 2 kilo gitti anlamadım bir şey. Sonra madem sağlıklı besleniyorum, dikkat edeyim yediklerime ve spora başlayayım dedim ağustos başında ve 2 kilo daha gitti. Bu arada ben de 2 sene önce taekwondo yapardım, sonra baktım bacakları kalınlaştırıyor, bıraktım. Sonra sırt ağrıları başladı tabii sporu bırakınca, ben de bari Jillian Michaels'in programlarından birini deneyeyim dedim. Yanlış yapmış olabilirim bir hareketini, belim daha fena ağrımaya başladı, ben de bel ve sırta iyi gelen, hafif bir spor deneyeyim diye pilatese yöneldim.

Callanetics daha da zarif ve kibar bir spor. Asla zorlamayacak, sonuna dek gitmeyeceksin. Ağrı başladığı anda bırak, yavaş yavaş arttır. Feci inceltiyor.

Çok fark yok aramızda ya, bir de ben bu yaz başında 54 idim, sadece şekeri kesince 2 kilo gitti anlamadım bir şey. Sonra madem sağlıklı besleniyorum, dikkat edeyim yediklerime ve spora başlayayım dedim ağustos başında ve 2 kilo daha gitti. Bu arada ben de 2 sene önce taekwondo yapardım, sonra baktım bacakları kalınlaştırıyor, bıraktım. Sonra sırt ağrıları başladı tabii sporu bırakınca, ben de bari Jillian Michaels'in programlarından birini deneyeyim dedim. Yanlış yapmış olabilirim bir hareketini, belim daha fena ağrımaya başladı, ben de bel ve sırta iyi gelen, hafif bir spor deneyeyim diye pilatese yöneldim.

Callanetics daha da zarif ve kibar bir spor. Asla zorlamayacak, sonuna dek gitmeyeceksin. Ağrı başladığı anda bırak, yavaş yavaş arttır. Feci inceltiyor.

sorma zaten üst hiç yok ama bacaklarım feci kalın, teakwando yapmışsın bilirsin antremanlar ağır oluyor tekme koşu vs derken o dönem aşırı kas yaptım (futbolcu bacağı gibiydi):KK57:
sonra biraz incelttim ama halen bacaklarla başım belada, azıcık koşsam yine kaslanıyorum:mad: (eşim dalga geçiyo senin kaslar uykuya yatmış uyandırma diye). teakwando sırasında triceps biceps üst bacak alt bacak feci kaslıydım(erkek gibi, iğrençti vücudum)
o zaman callanetics ve tabata yapayım bende. senin spor tavsiyene güveniyorum:KK19:

Haklısın, bacaklar çok yapılı oluyor, özellikle antremanlarda ısınma esnasında squat tarzı eğil kalk egzersizleri iyi kalınlaştırıyor, kaslandırıyor bacakları. Benim dizlerde de sorun var diye o bacak egzersizleri iyi gelmedi fazla.

Callanetics ve pilates, özellikle yatıp bacaklarını daire şeklinde çevirdiğin egzersizleri öneririm, onlar inceltiyor bacakları. Callanetics kalçayı da küçülten ve kaldıran bir spor, squat yapmış gibi koca popolu olmadan toparlıyor.

Tabata yağ yakma sporu zaten, 4 dakika yapıp tüm gün yağ yakıyorsun.

Bir de eğer belli bir kiloda takıldıysan beslenme düzenini değiştir. Şok diyet tavsiye etmiyorum ama gün içinde aldığın kaloriyi azaltıp farklı yiyeceklere yönelebilirsin. Bol su iç.

Haklısın, bacaklar çok yapılı oluyor, özellikle antremanlarda ısınma esnasında squat tarzı eğil kalk egzersizleri iyi kalınlaştırıyor, kaslandırıyor bacakları. Benim dizlerde de sorun var diye o bacak egzersizleri iyi gelmedi fazla.

Callanetics ve pilates, özellikle yatıp bacaklarını daire şeklinde çevirdiğin egzersizleri öneririm, onlar inceltiyor bacakları. Callanetics kalçayı da küçülten ve kaldıran bir spor, squat yapmış gibi koca popolu olmadan toparlıyor.

Tabata yağ yakma sporu zaten, 4 dakika yapıp tüm gün yağ yakıyorsun.

Bir de eğer belli bir kiloda takıldıysan beslenme düzenini değiştir. Şok diyet tavsiye etmiyorum ama gün içinde aldığın kaloriyi azaltıp farklı yiyeceklere yönelebilirsin. Bol su iç.

tam benim ihtiyacım olan şey, bacak incelsin popo şekillensin başka bi sıkıntım yok zaten:KK45:
belli bi kiloda takılmadım canım, allahtan kilom takılmıyor. sadece ben boğazımı tutamadığım için sürekli al ver oluyor. boğazımı tutsam 1 aylık işi var da bakalım. şimdi az yağlı beslenmeye çalışıyorum, o yüzden yaptığım kaçamaklara rağmen gidiyor kilo:rolleyes:

dün akşam kayınvalidenin evinde
2 yemek kaşığı et kavurma
bol salata
1 kepçe soğuk çorba

ara
1 dilim pasta (doğum günü kutlamaları bitsin rahatlayacağım inşallah:KK51:)
1 tane çay gevreği
küçük bi salkım üzüm
1 ısırık muz

nelere hayır dedim:stop:
pilav (zaten sevmem :confused:)
kete (içim gitti içim:KK47:)
sac böreği (buna da içim gitti ama yapacak bişey yok:KK51:)

X