- 12 Ocak 2015
- 12.563
- 44.516
Evet tadımlık, yedim mi yedim bu kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet tadımlık, yedim mi yedim bu kadar
Gunaydin.. dogum günün kutlu olsun canımcım esinle gecirecegin nice mutlu yillar diliyorum sana..
163 boy. 50 kiloyum an itibariyle. Bu ay başında 52 kilo idim. 2 haftada gitti.
Sana bir iki taktik verebilirim istersen? Bu ay başında şekeri kestim, sonra 1,5 ltlik su şişesine 2 tarçın çubuğu ve yarım limon sıkıp içmeye başladım ve şişeyi günde 3 kez dolduruyorum. Ekmek yok hayatımda ve haşlanmış nohut yiyorum öğlenleri bir kase. Yoğurt, salata sınırsız. Ama zaten çok aramıyorum artık yiyecek bir şey. Çok acıktığımda meyveye dadanıyorum ve her gün 1 elma yiyorum. Sabah kahvaltım görkemli oluyor, tek kısmadığım kısım bu. Yumurta, biber, salatalık, domates, bol peynir, bir bardak süt, hatta meyve vs. Yediğim şeylerin içeriğine dikkat ediyorum, paketli gıdayı çıkardım.
Bir de callanetics ile pilates yapıyorum günde 1 kez. Tabata yöntemini de öneririm.
Tabata yöntemi de şu: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...bata-4-dk-spor-ile-24-saat-yag-yakimi.849110/
Ama haftada 1 ya da 2 kez yap sporcu değilsen, çünkü kalbe çok yükleniyor bu spor. Yavaş yavaş arttırırsın.
Çok fark yok aramızda ya, bir de ben bu yaz başında 54 idim, sadece şekeri kesince 2 kilo gitti anlamadım bir şey. Sonra madem sağlıklı besleniyorum, dikkat edeyim yediklerime ve spora başlayayım dedim ağustos başında ve 2 kilo daha gitti. Bu arada ben de 2 sene önce taekwondo yapardım, sonra baktım bacakları kalınlaştırıyor, bıraktım. Sonra sırt ağrıları başladı tabii sporu bırakınca, ben de bari Jillian Michaels'in programlarından birini deneyeyim dedim. Yanlış yapmış olabilirim bir hareketini, belim daha fena ağrımaya başladı, ben de bel ve sırta iyi gelen, hafif bir spor deneyeyim diye pilatese yöneldim.
Callanetics daha da zarif ve kibar bir spor. Asla zorlamayacak, sonuna dek gitmeyeceksin. Ağrı başladığı anda bırak, yavaş yavaş arttır. Feci inceltiyor.
Haklısın, bacaklar çok yapılı oluyor, özellikle antremanlarda ısınma esnasında squat tarzı eğil kalk egzersizleri iyi kalınlaştırıyor, kaslandırıyor bacakları. Benim dizlerde de sorun var diye o bacak egzersizleri iyi gelmedi fazla.
Callanetics ve pilates, özellikle yatıp bacaklarını daire şeklinde çevirdiğin egzersizleri öneririm, onlar inceltiyor bacakları. Callanetics kalçayı da küçülten ve kaldıran bir spor, squat yapmış gibi koca popolu olmadan toparlıyor.
Tabata yağ yakma sporu zaten, 4 dakika yapıp tüm gün yağ yakıyorsun.
Bir de eğer belli bir kiloda takıldıysan beslenme düzenini değiştir. Şok diyet tavsiye etmiyorum ama gün içinde aldığın kaloriyi azaltıp farklı yiyeceklere yönelebilirsin. Bol su iç.