yaşam boyu fit olmak

saat 13:00(yani şimdi)
1 yemek kaşığı tepeleme lor (ne menem bişeymiş bu suyla o kadar zor yuttum ki)
5 adet kaju :KK70:

saat 16:00
1 bardak yarım yağlı sütle yapılmış neskafe
5 adet kaju

akşam
5-6 kaşık taze fasulye
2 kaşık yoğurt

bu bir hafta iş yerinde yemek yemeyeceğim ve light ürünlere geçiş yaptım bakalım vücuduma nasıl gelecek:confused:

5 adet kaju

akşam
5-6 kaşık taze fasulye
2 kaşık yoğurt

Topikte ki kizlar kaju diye diye canın mı cekti canım her ogune koymuşsun:) menün guzel az tabi sende zaten az yemek istiyorsundur vucuduna şoku dibine kadar yaşatacaksin anlaşılan :)

Topikte ki kizlar kaju diye diye canın mı cekti canım her ogune koymuşsun:) menün guzel az tabi sende zaten az yemek istiyorsundur vucuduna şoku dibine kadar yaşatacaksin anlaşılan :)

ben çok çabuk etkileniyom yaaaaa:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: aynen öyle kaju maju diyince öğle arası gittim aldım:KK70::KK70:
he yaaa, resmen hıncımı alıyorum vücuttan. terbiyesize bak bi yüz verioz +1 kilo alıyo :KK62:

deneye deneye deneme tahtasına döndük zaten :KK70: :KK70:
hadi bakalım bu nasıl sonuç verecek meraklardayım :)

kız regl öncesi olmayaydım eyiydi, bakalım ne kadar sonuç verecek:KK51:

5 adet kaju

akşam
5-6 kaşık taze fasulye
2 kaşık yoğurt
Kajuları yerken kendini kaptırmadığın için seni tebrik etmek istiyorum hepfit hepfit ben olsam 10-15 giderdi o :KK70:

günaydın günlükcüm sabah kilo: 50,8

sabah
1 dilim kepek ekmeği
2 sivri biber
1 salatalık
yarım domates
1 tepeleme yemek kaşığı lor peyniri

ara
yarım yağlı sütle yapılmış neskafe
5 adet kaju

öğle
1 dilim kepek ekmeği
1 sivri biber
1 salatalık
yarım domates
1 tepeleme yemek kaşığı lor peyniri

ara
yarım yağlı sütle yapılmış neskafe
5 adet kaju

akşam
1 tane karnıyarık
1 meyve

İyi yapıyorsun ya ah ah keşke ben de kendimi engelleyebilsem. :kk77: Azar azar yiyerek tokluk hissini de dengelemiş oluyorsun çok da güzel oluyor. :KK49:

ara öğün yapmadan denedim ama bana yaramadı kuzum, ara öğün yapmadan kilo veremediğimi farkettim o yüzden ara öğünlü gideceğim bundan sonra :KK66:

ara öğün yapmadan denedim ama bana yaramadı kuzum, ara öğün yapmadan kilo veremediğimi farkettim o yüzden ara öğünlü gideceğim bundan sonra :KK66:
Haklısın ara öğün yapmayınca metabolizma yavaşlıyor ve daha çok acıktığın için daha çok yiyorsun.:kk77: Ben de bugün ara öğün olarak çikolata kaplı hindistan cevizi topları yapacağım yaaa iyice tozuttum ben de ama napim günlerdir canım istiyor :KK48: Senin kajular daha az yağlı ve daha çok sağlıklı :KK72:

Haklısın ara öğün yapmayınca metabolizma yavaşlıyor ve daha çok acıktığın için daha çok yiyorsun.:kk77: Ben de bugün ara öğün olarak çikolata kaplı hindistan cevizi topları yapacağım yaaa iyice tozuttum ben de ama napim günlerdir canım istiyor :KK48: Senin kajular daha az yağlı ve daha çok sağlıklı :KK72:

kız yağlı yağlı ama doğal yağ :KK66: bakalım zaten en büyük keyfim olan peynirden vazgeçip lor yiyorum, kajunun da yağı oluversin. buarada hindistan cevizi yağı da süper doğal bi yağ ve ben çok severim:KK36: yinede sağlıklı bozuyorsun kuzum, ben beğendim:KK45:

kız yağlı yağlı ama doğal yağ :KK66: bakalım zaten en büyük keyfim olan peynirden vazgeçip lor yiyorum, kajunun da yağı oluversin. buarada hindistan cevizi yağı da süper doğal bi yağ ve ben çok severim:KK36: yinede sağlıklı bozuyorsun kuzum, ben beğendim:KK45:
Aman dikkat lor peyniri yerken yanında içecek bir şey olsun :KK70: Ben de geçen hafta yaptım onu peynirler çok yağlı ya lor yağsız hem de tuzsuz hemen de fayda ediyor çok iyi düşünmüşsün geçen hafta iyi kilo verdim ben onu yiyerek :KK76: Bence de biraz yağ olmalı ama di mi :KK70: Yaa sağlıklı di mi oh sevindim zaten şeker katılmıyot içine krem şantide olduğu kadar. :eek:

Aman dikkat lor peyniri yerken yanında içecek bir şey olsun :KK70: Ben de geçen hafta yaptım onu peynirler çok yağlı ya lor yağsız hem de tuzsuz hemen de fayda ediyor çok iyi düşünmüşsün geçen hafta iyi kilo verdim ben onu yiyerek :KK76: Bence de biraz yağ olmalı ama di mi :KK70: Yaa sağlıklı di mi oh sevindim zaten şeker katılmıyot içine krem şantide olduğu kadar. :eek:

ya tatlı olarak baktığımızda bana diğer tatlılara göre sağlıklı ve hafif geldi (ya da körler sağırlar birbirini ağırlar, bilemedim şimdi :KK70:)

oyyy lorun içine domates doğradım yanına da çay, yutulmuyor yahu resmen boğazda kalıyor :KK70:

ya tatlı olarak baktığımızda bana diğer tatlılara göre sağlıklı ve hafif geldi (ya da körler sağırlar birbirini ağırlar, bilemedim şimdi :KK70:)

oyyy lorun içine domates doğradım yanına da çay, yutulmuyor yahu resmen boğazda kalıyor :KK70:
Ammaaaann inceldiği yerden kopsun diyeyim o zaman :KK72: :rolleyes:
Evet bilirim bilirim çok zor yeniyor ama çok yemişsin hissi de veriyor. Peynir yediğimde yiyesim geliyor daha da ama lor peyniri çabuk bıktırıyor kendinden :KK48:

Ammaaaann inceldiği yerden kopsun diyeyim o zaman :KK72: :rolleyes:
Evet bilirim bilirim çok zor yeniyor ama çok yemişsin hissi de veriyor. Peynir yediğimde yiyesim geliyor daha da ama lor peyniri çabuk bıktırıyor kendinden :KK48:

ivit yaaaa sırf yemiş olmak için yedim :KK53:

şimdi mis gibi araöğünümü yapıyorum
sütlü neskafe
5 tane kaju :KK70:

ivit yaaaa sırf yemiş olmak için yedim :KK53:

şimdi mis gibi araöğünümü yapıyorum
sütlü neskafe
5 tane kaju :KK70:
Kajuuuu ben de gidip alıcam şimdi neredeyse :KK70:Arada yemek istediğim şeyleri yemek motivasyonumu artırıyor benim diyet daha eğlenceli hale geliyor. Hem kilo da almıyorum o zaman gerçi sporumu da artırıyorum o günler :-)

Kajuuuu ben de gidip alıcam şimdi neredeyse :KK70:Arada yemek istediğim şeyleri yemek motivasyonumu artırıyor benim diyet daha eğlenceli hale geliyor. Hem kilo da almıyorum o zaman gerçi sporumu da artırıyorum o günler :-)

aynen aynen yemek istediğim şeyi yemezsem sanki duruyor kilo, tabi tadımlık yiyoruz dimi:KK39:

X