Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saat 13:00(yani şimdi)
1 yemek kaşığı tepeleme lor (ne menem bişeymiş bu suyla o kadar zor yuttum ki)
5 adet kaju
saat 16:00
1 bardak yarım yağlı sütle yapılmış neskafe
5 adet kaju
akşam
5-6 kaşık taze fasulye
2 kaşık yoğurt
deneye deneye deneme tahtasına döndük zatenbu bir hafta iş yerinde yemek yemeyeceğim ve light ürünlere geçiş yaptım bakalım vücuduma nasıl gelecek
Topikte ki kizlar kaju diye diye canın mı cekti canım her ogune koymuşsun:) menün guzel az tabi sende zaten az yemek istiyorsundur vucuduna şoku dibine kadar yaşatacaksin anlaşılan :)
deneye deneye deneme tahtasına döndük zaten
hadi bakalım bu nasıl sonuç verecek meraklardayım :)
Kajuları yerken kendini kaptırmadığın için seni tebrik etmek istiyorum hepfit ben olsam 10-15 giderdi osaat 13:00(yani şimdi)
1 yemek kaşığı tepeleme lor (ne menem bişeymiş bu suyla o kadar zor yuttum ki)
5 adet kaju
saat 16:00
1 bardak yarım yağlı sütle yapılmış neskafe
5 adet kaju
akşam
5-6 kaşık taze fasulye
2 kaşık yoğurt
Kajuları yerken kendini kaptırmadığın için seni tebrik etmek istiyorum hepfit ben olsam 10-15 giderdi o
İyi yapıyorsun ya ah ah keşke ben de kendimi engelleyebilsem. Azar azar yiyerek tokluk hissini de dengelemiş oluyorsun çok da güzel oluyor.yok bebişim 5 er tane iki ara öğünümde var yeterli
aslında bana da yetmez de kendimi kandırıom napim
İyi yapıyorsun ya ah ah keşke ben de kendimi engelleyebilsem. Azar azar yiyerek tokluk hissini de dengelemiş oluyorsun çok da güzel oluyor.
Haklısın ara öğün yapmayınca metabolizma yavaşlıyor ve daha çok acıktığın için daha çok yiyorsun. Ben de bugün ara öğün olarak çikolata kaplı hindistan cevizi topları yapacağım yaaa iyice tozuttum ben de ama napim günlerdir canım istiyor Senin kajular daha az yağlı ve daha çok sağlıklıara öğün yapmadan denedim ama bana yaramadı kuzum, ara öğün yapmadan kilo veremediğimi farkettim o yüzden ara öğünlü gideceğim bundan sonra
Haklısın ara öğün yapmayınca metabolizma yavaşlıyor ve daha çok acıktığın için daha çok yiyorsun. Ben de bugün ara öğün olarak çikolata kaplı hindistan cevizi topları yapacağım yaaa iyice tozuttum ben de ama napim günlerdir canım istiyor Senin kajular daha az yağlı ve daha çok sağlıklı
Aman dikkat lor peyniri yerken yanında içecek bir şey olsun Ben de geçen hafta yaptım onu peynirler çok yağlı ya lor yağsız hem de tuzsuz hemen de fayda ediyor çok iyi düşünmüşsün geçen hafta iyi kilo verdim ben onu yiyerek Bence de biraz yağ olmalı ama di mi Yaa sağlıklı di mi oh sevindim zaten şeker katılmıyot içine krem şantide olduğu kadar.kız yağlı yağlı ama doğal yağ bakalım zaten en büyük keyfim olan peynirden vazgeçip lor yiyorum, kajunun da yağı oluversin. buarada hindistan cevizi yağı da süper doğal bi yağ ve ben çok severim yinede sağlıklı bozuyorsun kuzum, ben beğendim
Aman dikkat lor peyniri yerken yanında içecek bir şey olsun Ben de geçen hafta yaptım onu peynirler çok yağlı ya lor yağsız hem de tuzsuz hemen de fayda ediyor çok iyi düşünmüşsün geçen hafta iyi kilo verdim ben onu yiyerek Bence de biraz yağ olmalı ama di mi Yaa sağlıklı di mi oh sevindim zaten şeker katılmıyot içine krem şantide olduğu kadar.
Ammaaaann inceldiği yerden kopsun diyeyim o zamanya tatlı olarak baktığımızda bana diğer tatlılara göre sağlıklı ve hafif geldi (ya da körler sağırlar birbirini ağırlar, bilemedim şimdi )
oyyy lorun içine domates doğradım yanına da çay, yutulmuyor yahu resmen boğazda kalıyor
Ammaaaann inceldiği yerden kopsun diyeyim o zaman
Evet bilirim bilirim çok zor yeniyor ama çok yemişsin hissi de veriyor. Peynir yediğimde yiyesim geliyor daha da ama lor peyniri çabuk bıktırıyor kendinden
Kajuuuu ben de gidip alıcam şimdi neredeyse Arada yemek istediğim şeyleri yemek motivasyonumu artırıyor benim diyet daha eğlenceli hale geliyor. Hem kilo da almıyorum o zaman gerçi sporumu da artırıyorum o günlerivit yaaaa sırf yemiş olmak için yedim
şimdi mis gibi araöğünümü yapıyorum
sütlü neskafe
5 tane kaju
Kajuuuu ben de gidip alıcam şimdi neredeyse Arada yemek istediğim şeyleri yemek motivasyonumu artırıyor benim diyet daha eğlenceli hale geliyor. Hem kilo da almıyorum o zaman gerçi sporumu da artırıyorum o günler
Evet tadımlık, yedim mi yedim bu kadaraynen aynen yemek istediğim şeyi yemezsem sanki duruyor kilo, tabi tadımlık yiyoruz dimi