Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 saat izniniz varsa 20 yaş altısınız, hiç riske atmayın bitanem evde bi pasta kesin oldu bitti. Şu an gündemde bundan çook daha önemli konular var.Merhabaa pazar günü erkek arkadaşımın doğum günü sadece 3 saat dışarıya çıkma iznimiz var, hediyesini falan aldım ama nasıl kutlayabiliriz ki? her yerde kapalı ne yapabilirim?
Hiç birşeyMerhabaa pazar günü erkek arkadaşımın doğum günü sadece 3 saat dışarıya çıkma iznimiz var, hediyesini falan aldım ama nasıl kutlayabiliriz ki? her yerde kapalı ne yapabilirim?
ya da +653 saat izniniz varsa 20 yaş altısınız, hiç riske atmayın bitanem evde bi pasta kesin oldu bitti. Şu an gündemde bundan çook daha önemli konular var.
Merhabaa pazar günü erkek arkadaşımın doğum günü sadece 3 saat dışarıya çıkma iznimiz var, hediyesini falan aldım ama nasıl kutlayabiliriz ki? her yerde kapalı ne yapabilirim?
Kahkaha attim yaaaya da +65
şakaaa
En mantıklısı bu benceKüçük porsiyon pasta ve karton bardakta kahve alıp parkta yersiniz hediyesini verirsin ...
Yakinlarda bir orman koru tarzinda bir yer varsa iki sandalye alin,evden termosla kahve getirin,bir de mini boy pasta,oldu bitti. Yer icer sohbet edersiniz
Yapam gelen sevdigim, soguk havada termosta kahve/cay, bana yapsana surpriz