Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum bunun da farkindayim is degistirmekte kolay degil bu zamanda ayni yerde calisiyoruz birde.Sonu yok ki. Ne umuyorsunuz bu ilişkiden?
Biliyorum bunun da farkindayim is degistirmekte kolay degil bu zamanda ayni yerde calisiyoruz birde.
Biliyorum bunun da farkindayim is degistirmekte kolay degil bu zamanda ayni yerde calisiyoruz birde.
zaten rkadaşlar söylemiş bi yanlışın içindesiniz.yazık çocuklarınız varmış.her iki taraf içinde yıkıcı olur yapmayınBasindan anlasamiyorduk 15yildan sonra bitti.
duygularımı yazmışsınız kadının düşmanı kadındırBU AHLAKSIZLIK BUNU ÖNCELİKLE AKLINA SOK!!!!sonra kürt türk ayrımına gelmeden önce yaşadığın durumdan bir an önce uzaklaş...Asla ama asla sana bu konuda ne ben nede birçok kişi hak vermeyecek hem burda hemde özel hayatında...
Hep zaten böyle başlar dimi..NEFRET EDİYORUM SİZİN GİBİLERDEN!...
Peki seni kullanıyormu ilişkiye giriyomusun doğru söyle..Biliyorum bunun da farkindayim is degistirmekte kolay degil bu zamanda ayni yerde calisiyoruz birde.