yasak askim var nolur akil verin

ne büyük cesaret gerçekten..kürt türk laz çerkez farketmez..sen evli bir adamla berabersin..ve senin yüzünden o evde büyük ihtimalle huzursuzluk çıkıyor..vijdan merhamet kalmamış sende..

o evli ve çocukları var, senin çocukların var.
olmaz bu iş. sonu yok. harcama kendini. onun karısının ve çocuklarının da günahını alma.
şimdi aşk gözünü kör etti diyelim. yarın aklın başına gelince vicdan azabından kurtulamazsın...
üstelik boşanıp seninle evlense bile bu kadar enkazın üstüne mutlu olamazsınız.
aklınızı başınıza alın...

Sizin gbler olmasa kimsnin yuwasi ykilmaz o adam seni MAL gbi kullnyo allah szngblrn blasni versn cocuklrnin serfni hcmi dusnmyorsn . Benim esmde snim gbi bi kadnin pesndydi rezil etdm szn gblr icn yuvamimi ykcktm.

Evlilik yaşamış bir insansın o adamın eşinin yerinde olmak ister miydin? Bak çocuklarında var yapma.. Diğer iki çocuğun hakkına girme..

Biliyorum bunun da farkindayim is degistirmekte kolay degil bu zamanda ayni yerde calisiyoruz birde.

seni elime geçirip öyle bir dövesim varki konu sahibi:KK62:
senin gibi gurursun kişiler yüzünden kaç kişinin yuvası yıkıldı
kaç çocuk baba ilgisinde sevgisinden muhtaç büyüdü
kaç çocuk geceleri babalarının hayilini kurarak uyudu
kaç kadın anne babam nerde diyen evladına cevap veremedi gözyaşlarını evladından sakladı yutkundu dügümlendi kaldı
Allah cezanızı versin hepinizin

Bence askinin pesinden git,asla birakma.Ask kolay kolay bulunmuyor...bosverin cocugunuzu veya cocugu varmis.Hoc önemli degil,kiydirin bir Dini nikah oturun 2 bebe de siz doguruverin.Ask bu yaaa ask varmi ötesi :-)

BU AHLAKSIZLIK BUNU ÖNCELİKLE AKLINA SOK!!!!sonra kürt türk ayrımına gelmeden önce yaşadığın durumdan bir an önce uzaklaş...Asla ama asla sana bu konuda ne ben nede birçok kişi hak vermeyecek hem burda hemde özel hayatında...
Hep zaten böyle başlar dimi..NEFRET EDİYORUM SİZİN GİBİLERDEN!...
duygularımı yazmışsınız :KK9::KK9::KK9::KK9:kadının düşmanı kadındır :KK62:

ilk taşı günahsız olanınız atsın arkadaşlar.
kimsenin kimseye beddua etme hakkı yok. yaptığı yanlışı belki de tam idrak edemiyor. malum aşkın gözü kördür derler.
bizler bu arkadaşın kalp gözünü açıp akıllıca davranması gerektiğini aşılayacağız.
yoksa beddualarınız ve yasaklamalar bu ilişkiyi daha canlı tutmaya sebep bile olabilir.

İnsanları yargılamaktan nefret ederim, burada bir recm ekibi var zaten, birazdan linç etmeye başlarlar, sadece seni suçlu görüp evde karısı varken başka bir kadına "seni seviyorum" diyen o sıfatsız adama hiç biri bir şey demeyecek.
Yasak olduğunun farkındasın olayın, aklını başına topla ve senin bu duygusal boşluundan faydalanan karaktersiz adamdan vazgeç, gerekirse başka bir işe gir. . .
Yalnız benim dikkatimi çeken şey şu, neden Türk-kürt ayrımdan bahsetttin ikinizde kürt olsanız değişen ne olacaktı ki.

Yazık Allah korusun sizin gibi sapkınları bünyemizden.Allah şeytana uydurmasın. İkinizde kötülüğü bile bile yapıyorsunuz.

Yadırgadığın herşey gün gelir başına gelirmiş onun içinde büyük konuşmayacağım.
Aklın başına gelir inşallah. Çok büyük günah yuva yıkmaya sebep olmadan iletişimi kes çoluk çocuğun var.

valla ben ne halin varsa gör derim başka bişe demem...

X