- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kürt Türk meselesinden çok daha büyük sorunlarınız var ama bu konuyuda dipnot olarak yazdığınıza göre eşinden ayrılıp size geleceğini falan sanıyorsunuz.Sevdigini söyluyor. Ama evli ve cocuklari var. Ayni isyerinde calisiyoruz aksi gibi. Ben esimden ayrildim cocuklarimda var. Kac kere bitirmek istedim olmadi. Hastalandim gunlerce agladim. Fazla görusemiyoruz ama bisekilde beraberiz. O kűrt ben turk. Ne dört elle sarilabiliyorum vicdanim el vermiyor nede ayrilabiliyorum. Cikmazdayim nasihatinize ihtiyacim var. Sevgiler...
en hit konulardan karma..
yasak aşk.
türk-kürt ayrımı.
hadi bakalım
Sevdigini söyluyor. Ama evli ve cocuklari var. Ayni isyerinde calisiyoruz aksi gibi. Ben esimden ayrildim cocuklarimda var. Kac kere bitirmek istedim olmadi. Hastalandim gunlerce agladim. Fazla görusemiyoruz ama bisekilde beraberiz. O kűrt ben turk. Ne dört elle sarilabiliyorum vicdanim el vermiyor nede ayrilabiliyorum. Cikmazdayim nasihatinize ihtiyacim var. Sevgiler...
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Nasihatten fazlasını alacaksın birazdan..
harikasını kızlar yine :))))Bir de 'ben Kapalı ama o Açık' eksik.
Şükür ben kararkterliyim ki hem yargılıyorum hemde büyük konuşuyorumYargilamayin lutfen Allah kimswnin basina vermesin önceleri aynen bende beddua ediyordum sizin gibi öyle birsey ki sökulecek bisey olsa vallahi yapicam bu benim ilk askim o yuzden bitiremiyorum. Bu ulkede yanliz yasiyorum konusamiyorum gece hic uyimadim bu siteyi ögrenip sizlerle konusmak icin.
adam yuvasını yıkıp da seni alır mı sanıyorsun. alıyorsa da kuma alır gibime geliyor.Yargilamayin lutfen Allah kimswnin basina vermesin önceleri aynen bende beddua ediyordum sizin gibi öyle birsey ki sökulecek bisey olsa vallahi yapicam bu benim ilk askim o yuzden bitiremiyorum. Bu ulkede yanliz yasiyorum konusamiyorum gece hic uyimadim bu siteyi ögrenip sizlerle konusmak icin.
Basindan anlasamiyorduk 15yildan sonra bitti.siz eşinizden neden ayrıldınız