Şu dünyada aşk kaç kişinin başına geliyor ama?Bence hayatındaki boşluğu bir saçmalıkla doldurmak üzeresin!
Hahahaha ya ama yerime koysana insan merak ediyor tereddüt etse bilehıım demek gidesin geldi gittin
bu tarz konularda kimseyi kınamam Allahım şaşırtmasın kimseyi ama sence yaptugun şey mantıklı mı? yani adam baban yaşındadır herhalde ya içinde bulundugun durum garip yada gariplik bende. Sonu olmayan bi yoldasın çok üzgünüm..Hahahaha ya ama yerime koysana insan merak ediyor tereddüt etse bile
Çok genç biri yinede. Yurtdışı kültürü ile yetişmiş babası Türk. İş için Türkiye de. Yani gençliği hep yurtdışı. Belki o kadar da büyük bir suç gibi gelmedibu tarz konularda kimseyi kınamam Allahım şaşırtmasın kimseyi ama sence yaptugun şey mantıklı mı? yani adam baban yaşındadır herhalde ya içinde bulundugun durum garip yada gariplik bende. Sonu olmayan bi yoldasın çok üzgünüm..
Ayrılmak istemiyorum amaAhahah sen aşk sanıyosun o gizliliğin yasaklığın heyecanını. Benim başıma geldi valla cevremdeki coğu insanda gayet aşık çok uzak bir ihtimal değil korkma, bide adam açısından bakınca senin suçun yok suç cocugu yasında kıza göz diken adamda.kesin medeni halide evlidir bu adamın..
aaa cidden rus varmıs bideRus olanı ne yaptınız?
Aynı anda birkaç adama aşık olabiliyorsunuz demek?
Üstelîk biri evli,yoksa rusta mı evli?
Ve üstelik 17 yaşındasın , ama kayak öğretmenisin?Rus olanı ne yaptınız?
Arkadaş eylence arıyor kendine galibaaaa cidden rus varmıs bide
verdiği cevapların rahatlığından ne olduğu belli zatenVe üstelik 17 yaşındasın , ama kayak öğretmenisin?
Sen mi çok safsın, burdaki kadınları mı öyle sanıyorsun?
evet farkettim bende konulara bakınca canı sıkılmıs guzel hikayeler yazmısArkadaş eylence arıyor kendine galiba
Ne rusu? Hesap benim değil kardeşimin. Bende dayanamadım yazdım daha fazla akıl danışmaya ihtiyacım vardıRus olanı ne yaptınız?
Inanalım mı?Ne rusu? Hesap benim değil kardeşimin. Bende dayanamadım yazdım daha fazla akıl danışmaya ihtiyacım vardı