- 20 Haziran 2015
- 1.282
- 3.140
Özgecan'ın adını nick yaptı diye ceza verirler mi? Sende de ne göz var. Ben alıntıladım ama ne o zaman nicke baktım, ne de kaçtıktan sonra değiştiğini farkettim. İlk yazdığında boydan foto koymuş bir de utanmadan. Benim dikkatim oraya çekilmişti.Konuyu siliyor eyvallah ama neden adını değiştiriyor anlaşılacağını bildiği için. Adi ya ağzıma gelen tüm küfürleri saydım.
Kazen bilir nereye şikayet edilecek Kazen e yazalım kuzum
Bu yalana istisnasız her "ikinci kadın" kanıyor. Beynin o bölgesinde kör nokta var herhalde.Belki yüzyıldır erkekler karımı sevmiyorum yalanı uydurup Eğitimli/Eğitimsiz Yaş Sınırı olmaksızın kadınları keklerken, bu kadınlar Israrla aynı yalana kanmaya devam ediyor.
Çok enteresan gerçekten...
Bir de ısrarlı ısrarlı 'o zıtin kırisini sivmiyimış, aile ısrarı ili ivlinmiş birlikte bili yatmiyilırmiş' dediklerinde ağızlarının ortasına çakmak istiyorum.Bu yalana istisnasız her "ikinci kadın" kanıyor. Beynin o bölgesinde kör nokta var herhalde.
O birlikte bile yatmayanların hepsinin 0-3 yaş arası en az bir çocuğu vardır ama. Bir de adamın karısını kıskanıyorlar onunla aynı yatağa giriyor diye.Bir de ısrarlı ısrarlı 'o zıtin kırisini sivmiyimış, aile ısrarı ili ivlinmiş birlikte bili yatmiyilırmiş' dediklerinde ağızlarının ortasına çakmak istiyorum.
Benim de vardı böyle bir arkadaşım.O birlikte bile yatmayanların hepsinin 0-3 yaş arası en az bir çocuğu vardır ama. Bir de adamın karısını kıskanıyorlar onunla aynı yatağa giriyor diye.
Olmalı bir cezası hakkı yok buna kendi yaptığı pisliğe kimin adını veriyor adilik bu. Ay ilk fırsatta kazen e yazıcam bir bildiği vardır elbet yada etiket yapayım da bir baksın.Özgecan'ın adını nick yaptı diye ceza verirler mi? Sende de ne göz var. Ben alıntıladım ama ne o zaman nicke baktım, ne de kaçtıktan sonra değiştiğini farkettim. İlk yazdığında boydan foto koymuş bir de utanmadan. Benim dikkatim oraya çekilmişti.
25 temmuz 6 eylul arası venus retrosu var o yuzden bu tarıhler arasında bolca karsılasıcaz bu konularlaBu ara neden böyle mide bulandirici konular aciliyor? Geligin fizigi güzel degil, evli adamlarla fingirdesmek ...