Ablam eşinden gizli spiral taktıracağını söyledi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abla düşmanı kardeş olarak yorumlandı konu yanlış anlaşıldım kusura bakmayın. Ablam benim için çok kıymetli bu yüzden bu şekilde düzenliyorum konuyu.
Ay size ne yahu. Bu konularda herkes nasıl birbirine karışmayı hak görüyor aklım almıyor. Enişte izin kız olsa da mutlu olması çok hoş:)) hey allahım yaa. Şu ülke neden bu erkek evlat sendromunu atlatamıyor.

Ne kadar fesatsınız kadının arkasından konu açmışsınız ya hiç kimse haddini bilmiyor ülkede hiç kimse duracağı yeri bilmiyor zorunuza mı gitti bunu yapabilmesi eşine ispiyonlayın isterseniz nasıl fikir ya da annenize anlatın ortalığı ayağa kaldırsın falan?
Senin şu yorumun kadar fesat olamam. galiba. Ne yaşıyorsan artık benim konuya saydırmışsın. Görende ülkenin bütün dertleri benim yüzümden sanacak bana bunları söylemeye hakkınız yok hanımefendi...

Emin misiniz ablanızın haberi olduğundan?
Bence siz keyfi bu durumu buraya yazıyorsunuz.
Ablanızın hayatı sizi ilgilendirmiyor.
Kadın eşine defalarca "istemiyorum" dediği halde, adam korunmuyorsa ve ısrar ediyorsa başka çaresi kalmamış demektir. Hem istediği zaman çıkarttırabilir.

Her zaman açık iletişim taraftarıyım fakat bu konu üzerinden kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapmak durumundayım.
Doğum ve çocuk bakımında, harika destekleyici bir baba olsa dahi her zaman kadın daha çok yıpranıyor, özellikle bedenen.
Mecbur değil kadın sırf kocası 3. çocuk istiyor diye doğurmaya.
Çocuğa yardım eden erkekler çok çocuk istemiyor. Çevremde ne kadra beş altı çocuğum olsun diyen erkek varsa , ilk bebekten sonra yardım edenler bir ya da iki çocukta yeterli diyor tekrra. Ama bakıma yardım etmeyenleri duyuyorum.hep.üç dört

Abla düşmanı kardeş olarak yorumlandı konu yanlış anlaşıldım kusura bakmayın. Ablam benim için çok kıymetli bu yüzden bu şekilde düzenliyorum konuyu.
Konu aşırı saçma geldi bana kusura bakma.

Ablan kendine Spiralde taktırır başka şeyde.. kendi bedeni istediğini yapar kimseye zararı yok , ayrıca sağlığı için yapıyorsa oda ayrı mesele yani kocasına ne diye söylemeli ben anlamadım ? Çocuk düşünmeyen ve planlamayan her insan bence korunmalı. Artık herkes anne baba da olmasın mümkünse olaylar karışık başka konuya atlamak istemiyorum neyse.

Her insan kendi bedeninden sorumludur. Ablan habire hamile kalsın daha mı iyi gerçekten ?

Konu aşırı saçma geldi bana kusura bakma.

Ablan kendine Spiralde taktırır başka şeyde.. kendi bedeni istediğini yapar kimseye zararı yok , ayrıca sağlığı için yapıyorsa oda ayrı mesele yani kocasına ne diye söylemeli ben anlamadım ? Çocuk düşünmeyen ve planlamayan her insan bence korunmalı. Artık herkes anne baba da olmasın mümkünse olaylar karışık başka konuya atlamak istemiyorum neyse.

Her insan kendi bedeninden sorumludur. Ablan habire hamile kalsın daha mı iyi gerçekten ?
Her insan anne baba olmasın derken??? Nereden tanıyorsunuz da Annelik babalikla ilgili yorum yapıyorsunuz? Biraz ne yazdığınızı bilin ya. Ayrıca ben illa bebek yapsın demedim... Taktırmasın demedim sorun olur mu diye sordum konu açmaz olsaydım bütün gerginler burada toplandı yok ülke ne halde Yok anne baba olmasın herkes. Eli bıçaklı katil değiliz sakin olun yahu evinde eşiyle çocuğuyla oturan normal insanlarız. Ülkenin pislikleri benim yüzümden değil sakin sakin.....

Senin şu yorumun kadar fesat olamam. galiba. Ne yaşıyorsan artık benim konuya saydırmışsın. Görende ülkenin bütün dertleri benim yüzümden sanacak bana bunları söylemeye hakkınız yok hanımefendi...
Ya Allah aşkına bir aynaya bakın biraz kendinize dürüst olun ya ülkenin bütün dertleri sizin yüzünüzden değil ama sizin gibi burnunu her şeye sokan maydonoz insanlar yüzünden bir haddinizi hududunuzu bilin ya size ne spiral taktırmış belki de çocuk aldırmış belki de eşiyle açık ilişki yaşamış ne her şeye atliyorsunuz bir de konu açmışsınız bir de gelmiş bana burada hakkınız yok yazıyorsunuz insanların ahlak hayat görüşleri sizi ilgilendirmez isterse ablaniz olsun isterse başka bir şeyiniz kendinize gelin ya

Her insan anne baba olmasın derken??? Nereden tanıyorsunuz da Annelik babalikla ilgili yorum yapıyorsunuz? Biraz ne yazdığınızı bilin ya. Ayrıca ben illa bebek yapsın demedim... Taktırmasın demedim sorun olur mu diye sordum konu açmaz olsaydım bütün gerginler burada toplandı yok ülke ne halde Yok anne baba olmasın herkes. Eli bıçaklı katil değiliz sakin olun yahu evinde eşiyle çocuğuyla oturan normal insanlarız. Ülkenin pislikleri benim yüzümden değil sakin sakin.....
Sakin ol şampiyon tek yorum yapan da ben değilim 😉 ablan koskoca bir kadın kendi kararını alıp sorumluluk taşiyabilecek bir insan. Ve evet herkes anne baba olmasın. Bakabilen ve iyi büyütebilenler anne baba olsun. Olması gereken bu herkes anne baba olamıyor. Kaldı ki bazen 1 çocuk bile insana fazla gelebiliyor. İstemsizce hamile kalan ama önlemini almayan çok çift var kusura bakma ama bunlar gerçek.

Sizin gibi kardes de düsman basına. Insan ablasi ya da kardesini destekler istemedigi bir seye zorlanmasin diye. Icabinda akıl verir. Sizin gibi gelip burada cekistirmez. 35 yasindaymissiniz ablaniz en az 36dir. Bu yastan sonra bana 2 cocuk yeter demesi gayet normal. Sizin ablanizla derdiniz nedir gercekten merak ettim. Nedir bu gereksiz enistecilik? Kime ve neye yaranacaksiniz acaba?
Bu arada siz ablanizin aile planlamasini birakin da esas sizin arkanizdan is ceviren esinizin pesine dusun enerjinizi ona harcayin.

Son düzenleme:
Ben ablanızın bunu gizli gizli yapmasını doğru bulmadım, sonuçta çocuk sayısına eşler birlikte karar vermeli . Bir eşin diğerinden habersiz etkili bir korunma yöntemi uygulaması evlilikteki dürüstlük kavramına aykırı. Sizin ablanız çocuk isterken, enişteniz gidip vasektomi olsa , ablanız ihanete uğramış hissederdi. Sizce enişte bir şekilde öğrenirse ne hisseder. Ablanız karşısına alsın konuşsun, mali durum , benim gücüm bu kadar . 3. Çocuğu doğuracak ve büyütecek enerjim yok desin. Benim kardeşin spiral varken oldu , yani bu bile kesin bir korunma yöntemi değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X