Yasak Aşk Gizli Sevda

Senin öğüdünü dinledim. Abla sözü dinlemek gibisi yok. :KK45:
Diğer konuya Hamza diye bir adam dadandı, bana atarlanıp duruyor. Ne yapsak?
onu cinselliğe taşıdım.artık oraya yazamaz. özelden bana, aferin yakaladın beni yazmış:).
yönetime bildirdim. mune icabına bakar gelince

Sen ve sevin gibiler .. Bi btmediniz malesef bitmeyeceksnizde .. İnsanı hemcinsinden tiksindiriyorsunuz

Konuyu silmiş alıntı da nick özgecans yazıyor eğer o masum kızın adını kullandıysan bu dünyada da öbür dünyada da iki elim yakandadır haberin olsun..

onu cinselliğe taşıdım.artık oraya yazamaz. özelden bana, aferin yakaladın beni yazmış:).
yönetime bildirdim. mune icabına bakar gelince
Bana da saydırdı özelden. Bir de atarlanıyor erkek şıkkı niye varmış diye. Sahi niye var?

Silinmiş konu tühh iki çift yafda ben edardim

Konuyu silmiş alıntı da nick özgecans yazıyor eğer o masum kızın adını kullandıysan bu dünyada da öbür dünyada da iki elim yakandadır haberin olsun..
Ay hiç dikkat etmedim. Şimdi kızdım işte. Nereye şikayet ediliyorsa edelim vallahi. Utanmaz arlanmaz şey. Rahmetlinin adını da alet etti. Nicki sonradan değiştirmiş.

aynını banada dedi.neden olduğunu bilemiyorum.

ama sitenin adını hiç okumuyor bunlar
Bir de gerine gerine yayılmış fotoğrafını koymuş. Sitenin adı yeterince açık değil herhalde kapıya bodyguard dikmek lazım.

Yazikkk karisiyla cok kotu ama bundan 8 ay once icine bosalacak kadar da iyiler bunu da düşün bakalim yazik kadına yaaa cok pis kul hakkina girdiniz

Çok ayıpladım sizi. Umarım ettiğinizi bulursunuz!

Ben de hamileyim riskli gebeyim cinsellik de yok ay simdi varya aklima binlerce kurt dusurdun

arkadaşın yaşının 18 ya da biraz daha küçük olduğunu düşünüyorum eski konusunda boyumu nasıl uzatırım yazmış. demek ki daha ergen
istismara açık bi yaş
aklını başına al kızım

Ay hiç dikkat etmedim. Şimdi kızdım işte. Nereye şikayet ediliyorsa edelim vallahi. Utanmaz arlanmaz şey. Rahmetlinin adını da alet etti. Nicki sonradan değiştirmiş.
Konuyu siliyor eyvallah ama neden adını değiştiriyor anlaşılacağını bildiği için. Adi ya ağzıma gelen tüm küfürleri saydım.
Kazen bilir nereye şikayet edilecek Kazen e yazalım kuzum

Belki yüzyıldır erkekler karımı sevmiyorum yalanı uydurup Eğitimli/Eğitimsiz Yaş Sınırı olmaksızın kadınları keklerken, bu kadınlar Israrla aynı yalana kanmaya devam ediyor.
Çok enteresan gerçekten...

lanet olsun sizin gibi ciğersiz gurursuz kadınlara :KK11:

X