- 29 Mart 2010
- 923
- 717
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin öğüdünü dinledim. Abla sözü dinlemek gibisi yok.alıntı candır:)
onu cinselliğe taşıdım.artık oraya yazamaz. özelden bana, aferin yakaladın beni yazmış:).Senin öğüdünü dinledim. Abla sözü dinlemek gibisi yok.
Diğer konuya Hamza diye bir adam dadandı, bana atarlanıp duruyor. Ne yapsak?
Bana da saydırdı özelden. Bir de atarlanıyor erkek şıkkı niye varmış diye. Sahi niye var?onu cinselliğe taşıdım.artık oraya yazamaz. özelden bana, aferin yakaladın beni yazmış:).
yönetime bildirdim. mune icabına bakar gelince
aynını banada dedi.neden olduğunu bilemiyorum.Bana da saydırdı özelden. Bir de atarlanıyor erkek şıkkı niye varmış diye. Sahi niye var?
Ay hiç dikkat etmedim. Şimdi kızdım işte. Nereye şikayet ediliyorsa edelim vallahi. Utanmaz arlanmaz şey. Rahmetlinin adını da alet etti. Nicki sonradan değiştirmiş.Konuyu silmiş alıntı da nick özgecans yazıyor eğer o masum kızın adını kullandıysan bu dünyada da öbür dünyada da iki elim yakandadır haberin olsun..
Bir de gerine gerine yayılmış fotoğrafını koymuş. Sitenin adı yeterince açık değil herhalde kapıya bodyguard dikmek lazım.aynını banada dedi.neden olduğunu bilemiyorum.
ama sitenin adını hiç okumuyor bunlar
superdı yaçok acımasız oldu ya o kadar kötü değildir hatun spermlerini çalıp kendine enjekte etmiştir
Konuyu siliyor eyvallah ama neden adını değiştiriyor anlaşılacağını bildiği için. Adi ya ağzıma gelen tüm küfürleri saydım.Ay hiç dikkat etmedim. Şimdi kızdım işte. Nereye şikayet ediliyorsa edelim vallahi. Utanmaz arlanmaz şey. Rahmetlinin adını da alet etti. Nicki sonradan değiştirmiş.