Komşuluğumuz iyi demişsiniz ya siz iyi komşuluk kavramını yanlış anlamışsınız sanırım. Adam, hamile diye karısından uzak kalıp cinsellik yaşayamıyorsa sizde "iyi bir komşu" olarak adamın bu derdine derman olmaya çalışıyorsunuz galiba.
Hayır böylelerini okudukça insan paranoyak olup evinin içine soktuğu komşularından da şüphe duymaya başlayacak. Allah ıslah etsin hepinizi.
office Ben de gizil bir gilicik hayal ediyorum. Uygun evli komşular varsa talibim. Avatarım gerçek fotom endişe olmasın.
Cok guzel yazmissiniz ama kadinin icinde var bi halt ollmaz bunlardan. Insallah surunurlerdön bu yanlıştan kendinede o kadınada çocuklarada yazık etme 3 günlük dünyada böyle bir günaha böyle bir vebale girmeye değmez inan bana. elini aç bol bol tövbe et mevlam gözünü açsın bu yanlıştan kurtarsın seni. imkanın varsa taşın ordan ve o şerefsiz adamla görüşme allah rızası için
office Ben de gizil bir gilicik hayal ediyorum. Uygun evli komşular varsa talibim. Avatarım gerçek fotom endişe olmasın.
Ya konu sahibinin ne sucu varki yuklenmissiniz kizlar.
Tum suc adamin karisinda
yapismis kocasina birakmiyor. Adamcaz baskasini seviyor kendi karisiyla mutsuz zaten bosanacak ama arada cocuklar var.Hep o karisinin sucu kotu kadin cekilse ya aradan adam metresiyle mutlu mesut yasiycak. Yazik degilmi bu buyuk aska ?
Ay yok canimmm. Nerde öyle yaşamak. Bunlar bulutların üstünde, her gece yıldızlar izlenecek, öyle aşk nameleri falan öyle olacaklar.işte buradan bile anlayabiliriz ne kadar "zeki" olduğunu
o değilde aslında bunlar evlensin.. adam maaşının yarısından fazlasını nafaka ve çocuklara yatırsın.. haftanın 3 günü çocuklar adamda kalsın, kız bunların popolarını yıkama, kusmukları, atarları, triplerini çeksin.. çocuklar bunu sürekli itip- kaksın.. bu "ya çocukların ya ben" seviyesine gelsin.. adam da "e herhalde çocuklarım" deyip bunu şey gibi ortada bıraksın..
konu sahibi, çıktısını al bu mesajımın.. okur okur bizi anarsın bibiğim
erkekler yüzyıllardır aynı taktikle 'karımla kötüyüm, ayrılcam' işi götürebiliyolar. hayır bir kadın inanır iki kadın inanır nasıl olurda hepsi inanır? resmen klasikleşmiş yalanlar. bu yalanları artık erkekler söylemiyor kadınlar avunmak için söylüyor gibime geliyor. e be ileri zekalılar adam kötü olsa, zorla evlendirilirse anlarım da zorlamı sevişip çocuk yapar?
erkekler yüzyıllardır aynı taktikle 'karımla kötüyüm, ayrılcam' işi götürebiliyolar. hayır bir kadın inanır iki kadın inanır nasıl olurda hepsi inanır? resmen klasikleşmiş yalanlar. bu yalanları artık erkekler söylemiyor kadınlar avunmak için söylüyor gibime geliyor. e be ileri zekalılar adam kötü olsa, zorla evlendirilirse anlarım da zorlamı sevişip çocuk yapar?
kadın bakımlı olup kırmızı gecelik giyse bunlar olmazdı
saçı yüzünden mağdur ama bu durum mağduriyet oluşturmamış. :))arkadaş saçına verdiği emeği beynine verse bunlar olmazdı..
çok acımasız oldu ya o kadar kötü değildir hatunresmı karısı tarafından tecavuze ugramıstır; kandırılmıstır . oyuna gelmıstır
cocuklar kazayla olmustur
bunların askı saf zararsız sevmıs
bence konu sahıbı cıddı cıddı akıl verıcegımızı sandı zaar