Yaşadıklarım çok zoruma gidiyor :( Dertlesebileceğim, konuşabileceğim kimsem yok :(

es94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
287
3
Falıma bakar mısınız ? Belki biraz moral olur Çok daraldım. Dişarı çıkmak bile istemiyorum :'(

Son düzenleyen: Moderatör:
işin fallara kaldıysa bukadar resmini çekip koyacak kadar uğraşabiliyosan eyvah.durumun zor. yorumda zor.
at kızım kendini dışarı.
git bi kuaöre
giyin süslen iki alışvveriş yap.
iki arkadaş edin bi cafede otur. yorul yorul olmadı yat uyu
havada yapar böle
fallara kalma yani yazıktır
git bi kursa yazıl.
faaliyet edin.
orda arkadaşta bulursun
sıkıntın geçer.en güzzel zamanlarını böle heba etme yazıktır.
çare çoooooooooooooook

Bunların hepsinden çok sıkıldım hepsini yaptım kısacık saclarımla basbasayım mutsuzlugun sonucu ıste.. Arkadas edınemıyorum zaten guvenemıyorum kımseye

burda birine güvenmek zorunda değilsin, paylaşabilirsin sorunlarını. en azından anlatmak bile hafifletiyor insanı.

Fallar ne söylerse yalan söyler.
Eğlence olarak içimizden kıpırtı geliyor onun için bakıp bakıyoruz ama faldakine göre kötü olunca ah vah ederek iyi şeyler duyunca da sevinirsek hayallere kapılırsak yazık olur bize.
Sorunların neyse üstüne gitmeye çalış yılma ben kötüyüm diyerek sığınma bişeylere dışarı çık nefes al hobii edin kendine.
Kötü durumlardan aşmak için dua et sabırlı ol canım.
Hngimiin hayatı dört dörtlük ki .

burda birine güvenmek zorunda değilsin, paylaşabilirsin sorunlarını. en azından anlatmak bile hafifletiyor insanı.

Beni anlayabilecek, gercekleri gösterebilcek. çözüm yolları sunabılecek bırısına anlatmam gerek yoksa anlatmamın bı anlamı da yok Burda bazen sacmasapan yorumlar yapıyorlar.. İçinde olmayınca hersey bır yorum yapılabılecek kadar kolay zaten

Haklısın galiba :'(

Dertlerin neyse ayrıca paylaşabilirsin sitede canım sana yardımcı olan destek olan elbette olacaktır.
En azından konşunca paylaşınca rahatlarsın.

orası da öyle haklısın, kimileri gereksiz yere söylemiş olmak için sözler sarf edip canını daha çok sıkabiliyor. yaşananlar da yaşayana daha zor geliyor dışarıdan hmmm zormuş demek kolay. ne diyim canım anlatmak istersen bizler burdayız, belki çözüm bulamayız ama dinleyebiliriz. elimden gelen bu.

Canım bekarsan eğer hiç öyle karalar bağlama inan insanın evliliğiyle ilgili dertleri başka oluyormuş..
Hiç iyi değilim ben de aslında ama biliyorumki bu dünyada sağlığın iyi olsun gerisi boş..
Lütfen sende aklından bunu çıkarma..
Falına bakacağım içimden geldi..
Adında N olan bayan sen misin bilmem çok üzgün bir hayal kırıklığı yaşamış başı önde umutsuzca bekliyor..
Bir erkekle ilgili sanırsam çünkü umursamaz sırtını dönmüş bir erkek var bu ilişkiyi ayakta tutan çabalayan bayan
Çok şımarmış bu oğlan bence.. Eğer seninkiyse resti çek kuzu inan evlendikten sonra ahh öncesine dönsem de yine ben
çeksem restleri diyo insan.. Unutma ipler senin elinde şuan..Hanen temiz hane çevresi çok kısmetli olumlu durumlar yaşanıyor..
Kendini üzme iyi düşün iyi olsun..
Benim falım da burada bakmak istersen reddetmem

http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...alima-bakan-herkese-kahve-fali-bakacagim.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…