işin fallara kaldıysa bukadar resmini çekip koyacak kadar uğraşabiliyosan eyvah.durumun zor. yorumda zor.
at kızım kendini dışarı.
git bi kuaöre
giyin süslen iki alışvveriş yap.
iki arkadaş edin bi cafede otur. yorul yorul olmadı yat uyu
havada yapar böle
fallara kalma yani yazıktır
git bi kursa yazıl.
faaliyet edin.
orda arkadaşta bulursun
sıkıntın geçer.en güzzel zamanlarını böle heba etme yazıktır.
çare çoooooooooooooook
burda birine güvenmek zorunda değilsin, paylaşabilirsin sorunlarını. en azından anlatmak bile hafifletiyor insanı.
Haklısın galiba :'(Fallar ne söylerse yalan söyler.
Eğlence olarak içimizden kıpırtı geliyor onun için bakıp bakıyoruz ama faldakine göre kötü olunca ah vah ederek iyi şeyler duyunca da sevinirsek hayallere kapılırsak yazık olur bize.
Sorunların neyse üstüne gitmeye çalış yılma ben kötüyüm diyerek sığınma bişeylere dışarı çık nefes al hobii edin kendine.
Kötü durumlardan aşmak için dua et sabırlı ol canım.
Hngimiin hayatı dört dörtlük ki .
Beni anlayabilecek, gercekleri gösterebilcek. çözüm yolları sunabılecek bırısına anlatmam gerek yoksa anlatmamın bı anlamı da yokBurda bazen sacmasapan yorumlar yapıyorlar.. İçinde olmayınca hersey bır yorum yapılabılecek kadar kolay zaten
Eki Görüntüle 545874 Eki Görüntüle 545873 Eki Görüntüle 545872 Eki Görüntüle 545875 Eki Görüntüle 545874 Eki Görüntüle 545873 Eki Görüntüle 545872 Eki Görüntüle 545875 Eki Görüntüle 545874 Eki Görüntüle 545873 Eki Görüntüle 545872 Eki Görüntüle 545875 Falıma bakar mısınız ? Belki biraz moral olurÇok daraldım. Dişarı çıkmak bile istemiyorum :'(