• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığınız Hamilelik Belirtileri Nelerdi Yardımcı Olur musunuz?

kelebekkkkkk

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
226
62
13
26
Herkese Merhaba. Anne adayları bende dahil sürekli bir ip ucu bir umut arar olduk. Hamilelik geçirmiş olan arkadaşlar belirtilerini örneğin yumurtlamadan şu kadar zaman sonra şunlar oldu yumurtlamadan şu kadar süre sonra öğrendim gibi bilgilendirme yapıp yardımcı olabilir mi? Biliyorum herkes farklı yaşar ama en azından bizim için yardımcı olmuş olursunuz sizde zamanında eminim bişeyler duymak için sürekli araştırma yapmışsınızdır. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum biz Anne adaylarıda buradan pkuruz🥰🙏🏻

Benim adetime 7 gün varken öğrenmiştim hiç bir belirtim yoktu hatta 3 gün önce test yapıp negatif görmüştüm kaynanam kirpiklerim dağılmış diye sen kesin hamilesin dedi bi test daha yaptım öyle öğrendim yani hiçbir belirti yaşamıyordum

Adete 1 hafta kala başladı benim bacaklarım da sızlama kasık ağrısı göğüsler de dolgunluk iştah artışı bir de tansiyonum düşük çıkıyordu

Hamilelik belirtileri hepsi var bende.
Mide bulantısı
Kasık ağrısı
Meme uçlarında koyuluk ve hassasiyeti
Kasık batması
Bel ağrısı
Kabızlık ve çok fazla işemeye gidiyorum.
Vucud ısısı artışı
Adetim 5 gün gecikti.

Bu tüm belirtiler olmasına rahmen erken gebelik testi yaptım negatif sonuç aldım?
Acaba erken mi test yaptım veya geç döllenme mi yada bu ayda mi olmadı? Başına bu belirtilerin hepsi gelipte gebelik yaşamayan oldu mu

Benim adetime 7 gün varken öğrenmiştim hiç bir belirtim yoktu hatta 3 gün önce test yapıp negatif görmüştüm kaynanam kirpiklerim dağılmış diye sen kesin hamilesin dedi bi test daha yaptım öyle öğrendim yani hiçbir belirti yaşamıyordum
Kirpik dağılması ne oluyormuş ilk defa duydumm

Kirpik dağılması mi ? O nasıl oluyor ilk defa duydum 😳

Herkese Merhaba. Anne adayları bende dahil sürekli bir ip ucu bir umut arar olduk. Hamilelik geçirmiş olan arkadaşlar belirtilerini örneğin yumurtlamadan şu kadar zaman sonra şunlar oldu yumurtlamadan şu kadar süre sonra öğrendim gibi bilgilendirme yapıp yardımcı olabilir mi? Biliyorum herkes farklı yaşar ama en azından bizim için yardımcı olmuş olursunuz sizde zamanında eminim bişeyler duymak için sürekli araştırma yapmışsınızdır. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum biz Anne adaylarıda buradan pkuruz🥰🙏🏻
Ben sürekli böyle yumurtalama takip edip ona göre ilişkiye girdiğim ve kafam taktığım ay hamile kalamadım. Bi sonraki ay akışına bıraktım hiçbişey takip etmedim adet gecikmemin 3. günü silik çizgi ile öğrendim hiç belirtim yoktu.

Back