- 4 Eylül 2024
- 4
- 0
- 20
-
- Konu Sahibi mervesanediz
Doğum nasıldı peki bende normal bekliyorumBen erken doğum yaptım ama normal doğum olmuştu. Sancıları fark etmemeniz mümkün değil. Yamultuyor çünkü
BeniVajinaya doğru düzenli aralıklarla baskı geliyor. Önce ara sıra oluyor. Sonra bir anda çok sıklaşıyor.
Benim nişanım sancılar çok artınca geldi. Sonra normal doğuramadım o ayrı ama sonuna kadar sancıyı çektim anlamamanız mümkün değil.
Bu arada 37+5 te doğum yapmıştım tam
Benim bebeğimin suyu bittiği için erken doğum yaptım küçük hafta da. O yüzden su gelmem felan olmadı. İlk önce regli sancısını gibi kasıklarımda hafif ağrı oldu sonrasında ise düzenli aralıklarla sancım başladı ilk başlarda 2.5 dakikada bir 25/30 saniye sancı giriyordu sonra süresi kısaldı. İlk sancılar belimden girdi sonra kasıklarım bacaklarım ciddi ağrı oldu. Yani doğum yapacağınızı anlıyorsunuz. Dizlerimin üzerinde durdum ben açılmamı hızlandırmıştı. Tabi ben tek başıma doğum yaptım ebeler doktorlar yardım etmediDoğum nasıldı peki bende normal bekliyorum
35 çı haftadan her gün bi kere doguruyorum diyen ben 39. 3 de doğurdumArkadaşlar 37+5im geceden beri belde hafif ağrı genital bölgede hafif batmalar ve kadıkta ara ara kramp yaşıyorum ilk doğumum olucak ne nişan ne başka birley aşırı akıntım çoğaldı başka birşey yok doğumum mu başlıyor bilgi verirmisiniz?
Mudahale li dogumArkadaşlar 37+5im geceden beri belde hafif ağrı genital bölgede hafif batmalar ve kadıkta ara ara kramp yaşıyorum ilk doğumum olucak ne nişan ne başka birley aşırı akıntım çoğaldı başka birşey yok doğumum mu başlıyor bilgi verirmisiniz?
35 çı haftadan her gün bi kere doguruyorum diyen ben 39. 3 de doğurdumkorkma hazırlanıyodur bebiş. Akıntı bendede çogalmıştı bi gün sabah adet agrısıyla uyandım akıntım bıraz daha fazla ve kanlı gelmişti o gün akşama doğurdum
sağ salım gelsın inşallah az kalmış gelecek 1 haftaya gelır her haldeEki Görüntüle 3483880 sıklaşırmiki gelsin artık şuan yalancı sancılar başladı