Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

he kız sen diyince açtım hemen kulak verdim. bu şarkııı yanılmıyorsam "kaybolan yıllıar" dizisinde çalardı bende çok severdim. dinllemişim yani daha önce. ama çok hüzünlü. sen bu şarkıyla belli ki kendini dipsiz kuyulara atmşsın.
yavv kaynanayı şu anm görmeye ne gerek var. sen de6 yılın birikimi yok mu çok şey vardır sen de

yaa kızlarr benide ağlatacaksınız şimdi neyseki ben hiçbişey almamıştım almicaktımda 8 aylık olana kadar ama 2 ay anca kalabildi meleğimm

dinledim şarkıyı tabii ben hızımı alamadım ne kadar acıklı şarkı varsa dinliyorum...bende ilhan iremin kızım için şarkısını ne zaman dinlesem hüzünleniyorum...benim düşük yaptığımda 6 haftalıktı büyük değildi ama olsaydı anaokuluna gidecekti bu sene...uff kendimize gelelim bu havada böyle duygusallık iyi değil deprosyana gireriz mazallah

yok canım ben bakmaya çalıştım ama bakamadım yorgunluktun yığıldım yatağa..sonrada eşim bakmayalım dedi bakmadık..
bende bakmadım iyikide bakmamışımm dayanamazmışımm
bugün seni çatlatamıcam sanırsamm
aklıma gelmiyokiiii
yaa kızlarr benide ağlatacaksınız şimdi neyseki ben hiçbişey almamıştım almicaktımda 8 aylık olana kadar ama 2 ay anca kalabildi meleğimm

allahım hepimize kolaylık ver sağlıklı gebelikler sağlıklı hayırlı evlatlar verr

ben kafayı yedim kusura bamayınn
kaçgündür gezmedim evde oksijensizlikten beynim sulandııı
bi çarşı yapayım geçer
kocamı arıyımda sorıyımm

slm kizlar biraz gecmisi okudum ama canlarim hic caninizi sikmayin olacak insanllah birgun bebeklerimizi kucagimiza aldigimizda herseyi unutacagiz insanllah bu gunleri gulerek hatirlariz keske uzulmeseydik deriz.allahim hayirlisini versin bu arada bende 1 yil once dusuk yapmistim anliyorum sizi .

Aminnn canımmm Allahın izniyle bizlerde sağlıklı bebeklere kavuşacaz ben inanıyorum eninde sonunda olacakkktırrr

ben kafayı yedim kusura bamayınn
kaçgündür gezmedim evde oksijensizlikten beynim sulandııı
bi çarşı yapayım geçer
kocamı arıyımda sorıyımm
erenay saçıını başını yolacam yaa oksijensiz kaldıysan çık dışarı oksijenini al ööle gelll tüm topiki ağlattın

haticeciiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm o nasıl bir nick. seninle tanışamadık ben dük akşam pek geleemedim. sen dün akşam gelmiştin dimi buraya. kendini tanıt bebeğim tanıyalım seniiiii

sus beee aaaa dertliyiz herhaldee
bi camdan kafamı uzatayımmm düzelirr herhaldee:119:

senin kocan bugün 10da gitmiyo mu
ne biliiiiim sabah gidicem demiştii sonra
gitmicem dedii
şimdi gitçem diye aradıı
anlamadım
aaaa olmuyo şimdi erenaycımmm ne dövmesii...hadi bi hava al gel bakimmm...sen böyle yaptıkça bende hatırlıyom o günleri yaşadıklarımı...
aldımaldımm ohh mis gibi soğuk hava aldımm
aaa düzeliyo yavaş yavaş :119: oleyyyyy

düzeliyom düzeliyommm

canim benim adim hatice yurt disinda kaliyorum3 yildirki cocuk istiyorum bir kizim var ve 1 yil once de dusuk yaptim. ve yumurta tembelligim var 6 yillik evliyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…