he kız sen diyince açtım hemen kulak verdim. bu şarkııı yanılmıyorsam "kaybolan yıllıar" dizisinde çalardı bende çok severdim. dinllemişim yani daha önce. ama çok hüzünlü. sen bu şarkıyla belli ki kendini dipsiz kuyulara atmşsın.ya bide bu yağmurlu havalr da daha çok üzülüyomm
bebeğimin üzerine yağıyo bu yağmurlarrr...
kayınannemi görmedimkiii kaç gündürr
bugün duygusalımm
idare ett benide teselli ett
şarkıyı dinledinmi başak bi dinleee çok güzell
sizee bebeğimi kaybettiğimde çok dinledğiğm ve hep onu hatırlatan şarkıyı yazıyorumm
Tutamadım ellerin yağmur olsun
Sevip de doyamadım
Öpemedim gül tenin baharın olsun
Sarıp da kanamadım
Ördü kader ağlarını
Kırdı yine kollarımı al, bir canım var al senin olsun
Ördü kader ağlarını
Tutamadım ellerin yağmur olsun
Sarıp da doyamadım
Öpemedim gül tenin baharın olsun
Sevip de kanamadım
Ördü kader ağlarını
bugün içim buruk uyandin nedensee
eşimin sözlerine alınganlığımda bundandıı
neye sataşayım bilemedimm
camdan baktımm kadınlar tutmuş çocuklarının ellerinden okula götürüyolarr
içim sızladıııı....
yaşasaydı benim oğlum bu sene anaokuluna başlayacaktıı...
bende onun telaşında olacaktımm,iki ayağım bi pabuca girecektiii...
olsun girseydii..
böyle yalnız uyanmak daha mı iyi...
evin delirtecek sessizliği daha mı iyi...
annem geldi hastayım diyeee
ben kızdım onaa..
sonra düşündümm..
benim çocuğum hasta olsaydıı npardımm...
başından ayrılmazdım dedim kendime
anne olmak ne demek ben bilmiyomkii..................................,
kocaman boşlukkk...
allahım bekletme daha fazla..
ne olur yarabbim özendirmee,kıskandırmaa
ay bugün çok kötüyüm ben niye bööle oldum bilmiyommm
bende bakmadım iyikide bakmamışımm dayanamazmışımmyok canım ben bakmaya çalıştım ama bakamadım yorgunluktun yığıldım yatağa..sonrada eşim bakmayalım dedi bakmadık..
bugün seni çatlatamıcam sanırsammhe kız sen diyince açtım hemen kulak verdim. bu şarkııı yanılmıyorsam "kaybolan yıllıar" dizisinde çalardı bende çok severdim. dinllemişim yani daha önce. ama çok hüzünlü. sen bu şarkıyla belli ki kendini dipsiz kuyulara atmşsın.
yavv kaynanayı şu anm görmeye ne gerek var. sen de6 yılın birikimi yok mu çok şey vardır sen de
yaa kızlarr benide ağlatacaksınız şimdi neyseki ben hiçbişey almamıştım almicaktımda 8 aylık olana kadarama 2 ay anca kalabildi meleğimm
dinledim şarkıyı tabii ben hızımı alamadım ne kadar acıklı şarkı varsa dinliyorum...bende ilhan iremin kızım için şarkısını ne zaman dinlesem hüzünleniyorum...benim düşük yaptığımda 6 haftalıktı büyük değildi ama olsaydı anaokuluna gidecekti bu sene...uff kendimize gelelim bu havada böyle duygusallık iyi değil deprosyana gireriz mazallah
bende bakmadım iyikide bakmamışımm dayanamazmışımm
bugün seni çatlatamıcam sanırsamm
aklıma gelmiyokiiii
allahım hepimize kolaylık ver sağlıklı gebelikler sağlıklı hayırlı evlatlar verr
erenay saçıını başını yolacam yaa oksijensiz kaldıysan çık dışarı oksijenini al ööle gelllben kafayı yedim kusura bamayınn
kaçgündür gezmedim evde oksijensizlikten beynim sulandııı
bi çarşı yapayım geçer
kocamı arıyımda sorıyımm
haticeciiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm o nasıl bir nick. seninle tanışamadık ben dük akşam pek geleemedim. sen dün akşam gelmiştin dimi buraya. kendini tanıt bebeğim tanıyalım seniiiiislm kizlar biraz gecmisi okudum ama canlarim hic caninizi sikmayin olacak insanllah birgun bebeklerimizi kucagimiza aldigimizda herseyi unutacagiz insanllah bu gunleri gulerek hatirlariz keske uzulmeseydik deriz.allahim hayirlisini versin bu arada bende 1 yil once dusuk yapmistim anliyorum sizi .
dövün beniiiii
dövünnnnn
erenay saçıını başını yolacam yaa oksijensiz kaldıysan çık dışarı oksijenini al ööle gellltüm topiki ağlattın
haticeciiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm o nasıl bir nick. seninle tanışamadık ben dük akşam pek geleemedim. sen dün akşam gelmiştin dimi buraya. kendini tanıt bebeğim tanıyalım seniiiii
niye dövecekmişiz canımmmm
aaa meleklerimizi andık sadece
senin kocan bugün 10da gitmiyo mucanım benim canım canımm
Başak öbür başakı dövsene sennn
dövün beniiiii
dövünnnnn
sus beee aaaa dertliyiz herhaldee
bi camdan kafamı uzatayımmm düzelirr herhaldee:119:
ne biliiiiim sabah gidicem demiştii sonrasenin kocan bugün 10da gitmiyo mu
aldımaldımm ohh mis gibi soğuk hava aldımmaaaa olmuyo şimdi erenaycımmmne dövmesii...hadi bi hava al gel bakimmm...sen böyle yaptıkça bende hatırlıyom o günleri yaşadıklarımı...
aaa düzeliyo yavaş yavaş :119: oleyyyyy
erenay saçıını başını yolacam yaa oksijensiz kaldıysan çık dışarı oksijenini al ööle gellltüm topiki ağlattın
haticeciiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm o nasıl bir nick. seninle tanışamadık ben dük akşam pek geleemedim. sen dün akşam gelmiştin dimi buraya. kendini tanıt bebeğim tanıyalım seniiiii
ne biliiiiim sabah gidicem demiştii sonra
gitmicem dedii
şimdi gitçem diye aradıı
anlamadım
aldımaldımm ohh mis gibi soğuk hava aldımm
düzeliyom düzeliyommm