maaşallah maaşallahh ohh şöyle işteee
sağol sağoll geçiyo
duygu patlaması yaşadımm iştee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maaşallah maaşallahh ohh şöyle işteee
canım benim canım canımm
başak öbür başakı dövsene sennn
yaşn kaç cnm cnmcanim benim adim hatice yurt disinda kaliyorum3 yildirki cocuk istiyorum bir kizim var ve 1 yil once de dusuk yaptim. ve yumurta tembelligim var 6 yillik evliyim
kızım burda bütün sevgi dolu arkadaşlarmz kimseyi dövmek yok diyo. sen de kendine gelişr gelmez başakı dövcem diyon. çatlak huysuz karı kocan da eve gelmemek için bahaneler buluyo adamcııızzz kararsız eve gitsemmi gitmesemmiben tek başıma döverim o zaman başakıııı
yaşn kaç cnm cnm
kızım burda bütün sevgi dolu arkadaşlarmz kimseyi dövmek yok diyo. sen de kendine gelişr gelmez başakı dövcem diyon. çatlak huysuz karı kocan da eve gelmemek için bahaneler buluyo adamcııızzz kararsız eve gitsemmi gitmesemmi
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hatuna bak bizden küçük ama marifeti büyük ayol bi tane doğurmuş bileeee. maaşllah kuzum. yurt dışında nerdesn23 yasindayim canim
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hatuna bak bizden küçük ama marifeti büyük ayol bi tane doğurmuş bileeee. maaşllah kuzum. yurt dışında nerdesn
valla kanka ne tembel .çıktık yaa:126:kızım herkes bizim gibi beceriksizmiiii???????
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hatuna bak bizden küçük ama marifeti büyük ayol bi tane doğurmuş bileeee. maaşllah kuzum. yurt dışında nerdesn
valla kanka ne tembel .çıktık yaa:126:
ay canim benim beni guldurdun evet marifet buyuk ama devami yok ingilterede yasiyorum
aayyyy ne kötü yaaaa biilmem ki belki de çok güzeldir ama bana türkiye dışında nefes alamam gibi geliyor. sen niye gittin ki oralaraaaa. bence geri gelay canim benim beni guldurdun evet marifet buyuk ama devami yok ingilterede yasiyorum
valla kanka ne tembel .çıktık yaa:126:
ben kabul ediyorumm ben tembelimmmm
tembelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll::
evet ben boğa burcunun kanında tembellik var dimiştim dimiben kabul ediyorumm ben tembelimmmm
tembelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll::
kimse tembellikte elime su dökemez
evet ben boğa burcunun kanında tembellik var dimiştim dimi
aayyyy ne kötü yaaaa biilmem ki belki de çok güzeldir ama bana türkiye dışında nefes alamam gibi geliyor. sen niye gittin ki oralaraaaa. bence geri gel