yazsanıza kızlar yaaaaa
zate canım sıkkınnn
hııııı tamam canım o zaman hakkında hayırlısı inşallah meleğin seninledir seni ümitlendirmek istemem ama batma hamilelik belirtisidir kendine dikkat et annem tamam mı
hayyola nie canın sıkkın..benimde sıkkın kimse o göz kırpmaları nerden nasıl yaptığını anlatmadı
kuzum nasıl olmaz smley ler yaaaaaaaaaaaaaaahayyola nie canın sıkkın..benimde sıkkın kimse o göz kırpmaları nerden nasıl yaptığını anlatmadı
:97::97::97::97:
canıncım konuya cevap verdiğin yerin altında küçük küçük smileler var
onlara tıkla sayılar çıkıyooo
buraya gelincede smile oluyo iştee..
anladm kuzum tamam. valla ben ne olduğımu şaşırdım artık. neyse ben bu ara doktor ilaç hemşire falan tıptan uzak kalma kararı aldım. kürlerle devam etçem hala olmazsa yaza doğru giderim yine doktora. ama İnşallah gerek kalmaz Yarabbiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
deneyim dedim ama mesaj simgeleri var sadece
hayır tatlım onun üzerinde sarı sarı minik minik yüzler varrrr
tam yazdığın yerin altındaa
yok bebeğim yaaa benim ayarlarla alakalı bişiler var sanırım...yoksa bulurdum..
bak benim yaptığım smilelerin üzrine gel sayılar çıkar
o sayıları yaz ordanda çıkar
:44: bunları veriyom sana bak
:44: teşekkür ederimm denedim bakalım oldu mu
olmuşş bakkkk
bulursun inşallah öbürlerinide
saol canım neyse artık yapabildigim kadar yapcam..çünkü hangi bi zaman bunların rakamları neydi acaba diye düşünecem bakacam aklımda tutcam..uzun iş msn gibi altta görsem problem olmaz..çok saol yinede uğraştırdım senide
ama görünüyoo yaaa
neyse sen bulursun sonra napıyon sen şuanda???
işçilerin bordrolarını döktürüyorum...tabi burdan fırsat kalırsabide avatarlara bakıyorum..değiştiriyorum sürekli..sen napıosun?
işçilerin bordrolarını döktürüyorum...tabi burdan fırsat kalırsabide avatarlara bakıyorum..değiştiriyorum sürekli..sen napıosun?
Eki Görüntüle 302875 Eki Görüntüle 302877 Eki Görüntüle 302878 Eki Görüntüle 302879 Eki Görüntüle 302880
eklentiler görünüyormu acaba erenayefe avatar olarak hangiisini yapsam karar veremedim
hmmm iyi kolAY GELSİN
BEN:sıcacık evimde peteğimin önüne uzanmış :2:burdabn size laf yetiştiriyorumm
3. güzelmiş ben beğendimmmmm:128: