Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kocasınada hiç laf attırmaz o bildiğimiz erkeklerden değilmiş bababababaaaaaaa

canım şaka bi yana mutluluğunuz bir ömür sürsün inşallah

kızlar ovulasyon yaptım tek çizgisi bilem biraz silik yumurtlamıyom yaneeeee

tatlım ovulasyon testini sabah ilk idrarla yapmayacaksın çünkü yanlış sonuç çıkabiliyo

saat 10 ila akşam 5 ideal saatler ancak bunun içinde en az3 ila 4 saat sıvı alımını en aza indireceksin çünkü sıvı fazlalığı yanlış sonuca yol açıyo

testin her iki çizgiside koyu olursa 48 saat içinde yumurtan çatlayacak demektir.

eğer biri koyu diğeri silikse bile daha yumurtalamana var demektir.

bu kurallara göre yaptıysan daha yumurtalmıyosun yarın yine b test yap bakalım.bide bugün adetinin kaçıncı günü 28 günde bir adet oluyosan 12.günden itibaren test yapmaya başlarsan yumurtlamanı kaçırmamış olursun büyük ihtimalle.

hatunlarrr ben geldım nasılsınızz
gecmıse goz atamadım cıkacam bırazdan bı hatır sorayım dedım
kız napiyosun sen gel azıcık laflıyalım

valla ben bayıldımmm koy da bide gerçek haliyle görelim bakalımmmm ....

başak geleneği bozmıyımmm

seniiiii seviyorummmmmmmmmmmmm
bende seni dicektim elektürük gitti yeni geldim. burda şırıl şırıl yağmur yağıyo da.
21. yüzyıldayız ama hala istanbulda elektürük kesiliyo. ilginç yaniiii

heeyyyy heyyy hobaaaaa hooobaaaa ohhh ohhhhhhhhhh
:92::92::92::118::118::118::118::118::118:

ohh yandan yandan ohh..sefam olsunnnn....dünyaaaa güzelleriii...ohhh

oynayın hatunlar oynayın . erenay topiki hangi atrihte açmişisz kuzum bi bak. 5 günde 120 sayfa nasıl ama
Eki Görüntüle 302774 Eki Görüntüle 302774
Eki Görüntüle 302775 Eki Görüntüle 302775 Eki Görüntüle 302775 Eki Görüntüle 302775 Eki Görüntüle 302775

Eki Görüntüle 302776 Eki Görüntüle 302776 Eki Görüntüle 302776 Eki Görüntüle 302776 Eki Görüntüle 302776 Eki Görüntüle 302776 Eki Görüntüle 302776

eee kızım bizde bu çene varkennnn 10. günde 500. kutlarız herhaldee

evet canım bende özele gidiyorum ama bu ayda hamile kalamazsam değiştircem doktorumu. bizim gördüğümüz tedavi yumurtlama tedavisi pko tedavisi değil canım.

canım benim çok teşekkür ederim açıklamaların için ama ben 28 kasımda yumurtladım :)
bugün sağ yumurtalık tarafımda ani batmalar oluyor dedim arkidişlere onlar yumurtluyomusun acep dediler bende
bi ovulasyon testi yapam dedim 3 saat tuttum çişimi yaptım ama silik bile çıkmadı çizgi
benim adete 1 hafta var :18:

içinde niye fırtınalar kopuyo o zaman

ayyy ne bilemmm canımmm :18:
ya ben başka bi topikte ovulasyondan sonraki 14. gün adet olunuyor diye duydum
benim ozaman 12 aralık oluyor adetim
adet yaklaşmış oluyor belkim ondandır bebeğim batmalarrr

hııııı tamam canım o zaman hakkında hayırlısı inşallah meleğin seninledir seni ümitlendirmek istemem ama batma hamilelik belirtisidir kendine dikkat et annem tamam mı

evet canım bende özele gidiyorum ama bu ayda hamile kalamazsam değiştircem doktorumu. bizim gördüğümüz tedavi yumurtlama tedavisi pko tedavisi değil canım.
anladm kuzum tamam. valla ben ne olduğımu şaşırdım artık. neyse ben bu ara doktor ilaç hemşire falan tıptan uzak kalma kararı aldım. kürlerle devam etçem hala olmazsa yaza doğru giderim yine doktora. ama İnşallah gerek kalmaz Yarabbiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…