valla eşime tembihliyimde malzemeden çalmasın
yok benim kocam o aynı olan erkeklerden değil saracımmm
o mükemmel bi koca ama yaptı bi hata işte
şimdik aradıı bende duygu sömürüsü yaptımm
kusura bakma seni hasta görmeye dayanamıyom dediiii
barıştım ....
..banada baksana önceki mesajda başka şimdi başka...
bi dakkam bi dakkamı tutmutyoö
kızlar ovulasyon yaptım tek çizgisi bilem biraz silik yumurtlamıyom yaneeeee
kız napiyosun sen gel azıcık laflıyalımhatunlarrr ben geldım nasılsınızz
gecmıse goz atamadım cıkacam bırazdan bı hatır sorayım dedım
valla ben bayıldımmmkoy da bide gerçek haliyle görelim bakalımmmm ....
bende seni dicektim elektürük gitti yeni geldim. burda şırıl şırıl yağmur yağıyo da.başak geleneği bozmıyımmm
seniiiii seviyorummmmmmmmmmmmm
kızlarr 100. sayfayı geçtiniz ve parti yapmadınızzzz
hadi partiyeeeeeeeeeeeeeeee
başak koy müziğiiiiiiiiiiii
ikramlar bedennnnnnnnnnn
üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz.........................
:124::124::124::118::118::118
heeyyyy heyyy hobaaaaa hooobaaaa ohhh ohhhhhhhhhh
:92::92::92::118::118::118::118::118::118:
ohh yandan yandan ohh..sefam olsunnnn....dünyaaaa güzelleriii...ohhh
kocasınada hiç laf attırmaz o bildiğimiz erkeklerden değilmiş bababababaaaaaaa
canım şaka bi yana mutluluğunuz bir ömür sürsün inşallah
kız napiyosun sen gel azıcık laflıyalım
bende seni dicektim elektürük gitti yeni geldim. burda şırıl şırıl yağmur yağıyo da.
21. yüzyıldayız ama hala istanbulda elektürük kesiliyo. ilginç yaniiii
oynayın hatunlar oynayın . erenay topiki hangi atrihte açmişisz kuzum bi bak. 5 günde 120 sayfa nasıl ama
Eki Görüntüle 302774 Eki Görüntüle 302774
Eki Görüntüle 302775 Eki Görüntüle 302775 Eki Görüntüle 302775 Eki Görüntüle 302775 Eki Görüntüle 302775
Eki Görüntüle 302776 Eki Görüntüle 302776 Eki Görüntüle 302776 Eki Görüntüle 302776 Eki Görüntüle 302776 Eki Görüntüle 302776 Eki Görüntüle 302776
içinde niye fırtınalar kopuyo o zamankızlar ovulasyon yaptım tek çizgisi bilem biraz silik yumurtlamıyom yaneeeee
vay kanka nickin altına şekil yapmışsın sonunda. e artık bi avatar koyda senin de ruh halini görelimeee kızım bizde bu çene varkennnn 10. günde 500. kutlarız herhaldee
evet olabilir kafa karışmasın diye. ayrıca ben özel hastahaneye gittiğim halde istediğim ilgiyi bir türlü bulamıoyrum. özel hastane dedğin hastanın her sorsnu yanıtlar, uzun uzun konuşur. ama artık özeller de devlet gibi oldu alelacele yolluyolar hastayı sinir oluyorum...
ayrıca kuzum pkonun tedavisi var. neden öyle dedin
vay kanka nickin altına şekil yapmışsın sonunda. e artık bi avatar koyda senin de ruh halini görelim
ayy üzdümmü senii:18:
canım yaaaa
ben diyorum hepp
şanslıyım çook şanslıyııımmm
ben geleyimmiiiii
istermisinn???
Allah şansını hep daim etsin canıımmmm
gel valla ne güzelll olurrrrrrr bana herkes uzak yalnızım burdaaaa:44:
tatlım ovulasyon testini sabah ilk idrarla yapmayacaksın çünkü yanlış sonuç çıkabiliyo
saat 10 ila akşam 5 ideal saatler ancak bunun içinde en az3 ila 4 saat sıvı alımını en aza indireceksin çünkü sıvı fazlalığı yanlış sonuca yol açıyo
testin her iki çizgiside koyu olursa 48 saat içinde yumurtan çatlayacak demektir.
eğer biri koyu diğeri silikse bile daha yumurtalamana var demektir.
bu kurallara göre yaptıysan daha yumurtalmıyosun yarın yine b test yap bakalım.bide bugün adetinin kaçıncı günü 28 günde bir adet oluyosan 12.günden itibaren test yapmaya başlarsan yumurtlamanı kaçırmamış olursun büyük ihtimalle.
içinde niye fırtınalar kopuyo o zaman
kuzum kontr. panelinde avatar değiştir var ya oaraya koy işteavatar nasıl koyuluyo bilmiyomkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım benim çok teşekkür ederim açıklamaların için ama ben 28 kasımda yumurtladım :)
bugün sağ yumurtalık tarafımda ani batmalar oluyor dedim arkidişlere onlar yumurtluyomusun acep dediler bende
bi ovulasyon testi yapam dedim 3 saat tuttum çişimi yaptım ama silik bile çıkmadı çizgi
benim adete 1 hafta var :18:
ben yeterim annem sana
geliriz biz başakla otururum sizin aranızaaa
dilek tutarımm falann
anladm kuzum tamam. valla ben ne olduğımu şaşırdım artık. neyse ben bu ara doktor ilaç hemşire falan tıptan uzak kalma kararı aldım. kürlerle devam etçem hala olmazsa yaza doğru giderim yine doktora. ama İnşallah gerek kalmaz Yarabbiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmevet canım bende özele gidiyorum ama bu ayda hamile kalamazsam değiştircem doktorumu. bizim gördüğümüz tedavi yumurtlama tedavisi pko tedavisi değil canım.