Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkibizde saklamissinizSizinki de mi attı
Hiç bahsetmediydin.
İşte kaçan kovalanır
O yüzden kıymetli oluyolar.
Biz bilemedik nişan atmayı
can geldi işi biliyonHeee soylemicektim gerek görmedim ama
Topiğimize can gelsin diye mevzuyu kullandım
Barıştılar cnm 9 milyarlık eşya aldılar
Bide nişan atıyolar.
Madem öyle ne acele ettiniz eşya için
Sağol canimİki çocukla twkmi gittin sağlık ocağına.
Geçmiş olsun cnm
Tabiiki oğlanı biri oyalıycakkiİkibizde saklamissiniz
kaçan kovalanir
bi kacamadım gitti
can geldi işi biliyon
9 milyarda az para değil boşa gitmesin diye evlenmekmi?
Sağol canim
Yok yanıma yardimci aldım zira iki bebekle yalnız olmaz çünkü benim oglan bi dk yerinde durmaz hic ayrıca bi kişinin onu meşgul etmesi lazım ki ben kızı hemşire ye götürürm
Ege 2buçuk canım.Evet canim cok hareketli
Ben annesi olduğum için hareketli diyorum ama ben sevmeyenler yaramaz diyor oğluma.
Ege nasıl hareketlimi? Yoksa sakin bi cocukmu?
Ege 3 oldu mu kız?
Alış önümüzdeki ay 2 olacak
Güney 3u bitirdi sanırım dimi.
Bende bugün alıştırma kulodu aldım
Bide lazımlık alırsam başlıycam çalışmalara.
İatediğim gibi bi lazımlık bulamadım
Değişik ilgi çekici bi lazımlık olsun dedim.
Yine 1-2 sene kullanır herhâlde
Klozete yetişene kadar
Güney 3u bitirdi sanırım dimi.
Bende bugün alıştırma kulodu aldım
Bide lazımlık alırsam başlıycam çalışmalara.
İatediğim gibi bi lazımlık bulamadım
Değişik ilgi çekici bi lazımlık olsun dedim.
Yine 1-2 sene kullanır herhâlde
Klozete yetişene kadar
Hoşgeldin hayatımmmHanımlar merhaba, bende aranıza katılmak isterim.. yaşadığımız sorunlara rağmen demişsiniz ama öyle çok bişi yaşamasamda bu ay sorunlar peşimi bırakmadı..
Adetim 15 günün üstüne geldi o 15 gün bildiğiniz kendimi şartlamıştım hamileliğe.. 15 mayıs SAT oldu.. Adetten sonra ilişki sonrası kanama yaşadım.. ve 30 mayıs kanamam başladı tekrar ve hala devam ediyor.. Tam ovulasyon zamanında kanama yani.. Bütün dengem bozuldu bu ay hamile kalmak için çalışmaya başladım ve ilk aydan bu sıkıntılarım başladı.. Birde dr. gittiğimde pko olduğumu öğrendim..
Buarada 2. hamileliğim için çalışmalara başladım ve ilk hamileliğimdede 12 gün gecikmişti adetim sonrasında ovulasyon zamanımda kanamam olmuştu bir haftaya yakın ve 10 gün sonra yaşadığım ilişkiden hamile kaldım..
Bu ay da dua ediyorum inşallah öyle olur diye..
Yaaaa bunu söyleyen ikinci arkadaşımsın.Güney 2,5 yasında canım klozete aparat al oturursa daha rahat edersin alıştırma kilodu alma boşuna ben almadim oda sizdiriyor zaten canım onun yerine bol bol kilot al ilk zamanlar çok gidiyor alıştırma kilodunu da bez saniyorlar saliyorlar ilk bir hafta sıkıntılı oluyor sonra rahat ediyorsun.ben güneye müzikli şarkılı oturak aldım yapmadı ona sen önce klozet aparatiyla başla rahat edersin.güney normal WC ye yapıyor öptüm seni şekerim
Hoşgeldin hayatımmm
Çok memnun oldum
Özellikle renkli yazılıları görünce daha mutlu oluyorum.
Az yada çok sonuçta bazı sorunlar yaşoyoruz psikolojik olarak etkileniyoruz.
İnşallah seninde. Çok bekletme bebeğin
Kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin
Hımm Allah bağışlasın.Hoşbuldum..
28 yaşındayım, 5 yıllık evliyim 1 oğlum var 3,5 yaşında .. Ellerinizden öper
İnşallah ne olursa olsun bu kadar kanamama rağmen bu aydan yine de ümitliyim ?
Ya sen ?
Ege de bildim bileli 2.5 yaşında kız bizim Aliş 2 olacak bi dahaki aya Allah nasip ederse inşallah.bizimkide ilk gördüğüne çok utanıyor ama 5 dk sonra çocuk hareketleniyor yavaş yavaş. Bizimkide çok sinirli üstelik bende son zamanlarda bağırmaya başladım önceden hep güzellikle.söylerdim . Ama inadına yapardı dinlemezdi şimdi bişey yapsa babası diyoki bak anneni cagiririm çık ordan hemen çıkıyor. Demekki az bişey bağırmak bazı zaman yola getiriyor. Çok yumuşak olunca uyaniklar hemen bunu kullanıyorlar olmayacak şeyler istiyorlar. Evin içinde eğitim iyi sayılır bizde ama misafir geldiginde veya bir yere gittiğimizde bunun da farkında ve kullanıyor biziEge 2buçuk canım.
Egede evde hareketli
Dışarda urkek sakin duruyor.
Görenler bu nası çocuk diye şaşırıyor.
Çok çekingen çünkü.
Ama evde benim ağzıma mıçıyor.
Takıntılı ve sinirli bi çocuk aşırı sinirlendiriyo beni ama bendede acayip sabır var
Bağırıyorum ama henüz vurmadım
Biraz buyusun dayak yicek benden bu gidişle