selam canlarım, size müjdeli haberle gelmek isterdim ama ben yine adet oldum ,bu durumdan çok yoruldum hissettiklerimi yazmakta sıkıntı çekiyorum ve sizleride sıkmak istemiyorum ,halime şükrediyorum çünkü bu durumdan daha büyük dertlerde var,ALLAH herkese hepimize sağlık versin...ama benimle aynı durumu yaşayanlar beni anlayacaktır,
bir süreliğine buraya gelmek için kendimi hazır hissetmiyorum ve izninizi istiyorum ne olur bana kızmayın hakkınızı helal edin,ama benim işim belli olmaz çünkü bir süreliğine diyorum...kelimeleri toparlamakta zorluk çekiyorum ,üstelik bugün eşim işe gitmeden birde test yapmıştım ...
Gelmesseniz tabi tadı olmazHicc eski tadi yok buranin
HeeeçGelmesseniz tabi tadı olmaz
Gelmesseniz tabi tadı olmaz
evi supurup s.ken de ilk defa duydumMillete bakiyom haliyi topluyor yikamaya saliyir evi supurup sikiyor hooooop yaz temizligi bitti pessss 3 gundur hali stor yikiyom bugun bitti sukur
evi supurup s.ken de ilk defa duydum
bizimde elimiz ustunde o saydiklarin hep yapiliyor ben hali yikama perde yikama duvar fayans silmeden bahsediyomİşin şakası bi yana haklısın sevinççim
İçleri rahat ediyo valla ilginç.
Ama ben mesela büyük temizlik yapmaya karşıyım.
Çünkü evim hiç bi zaman büyük temizlik yapacak kadar kirlenmez
Elim sürekli evin uzerindedir
Oğlandan fırsat buldukça
Cam silerim kapı silerim dolap silerim. Yalnızca bu kez hepsi bi araya geldi.
Bemm için yaz temizliği bayram temizliği. Falan yoktur.
Fırsat temizliği vardır. Bende
anladin sen onu
bizimde elimiz ustunde o saydiklarin hep yapiliyor ben hali yikama perde yikama duvar fayans silmeden bahsediyom
BurdayımDeroş nerde ayol
Aaaayyy şok oldumm yaaKızlar ben esimden ayrılmaya karar verdim
Cok zor olacak iki bebekle ama anlasamiyoruz... birbirimize saygimizi yitirmeden halllolur inşallah.
Inşallah bende bu süreci en az acıyla atlatirim.... bazen düşünüyorum nasıl evlenmişim böyle biriyle...
En çok üzüldügum çocuklarım..
Bi de nasıl gecinecegimiz...