Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Basakcim
Ege kaç günde bir kaka yapıyor ? ???
Bi de kaç kilo????
Alis 2 günde bir kimi zaman 3 günde bir!!!
Çocuk resmen tutuyor
Kaka yapcak diye korkuyor
bi de şu ateş olayında fitil kullandım ya bi kaç defa ondan beri çocukda fobi oldu sanırım alt bezini bile o yüzden zor değiştiriyoruz
Allah yardımcımız olsun ..
Ayy tuh aslında 2yaşından sonra fitil onerilmiyomuş.
Ege hergun yapıyo canım şukur. Günde 1 ama ayağını uşuttuyse iki kere yapabiliyo.
Sadece hasta olduğu zamanlarda kabız oluyo iki günde bir yapıyo o zaman.
Kilosu da 12.5 sanırım cnm. Geçen gün eczanede tartılmıştı. Üstünde kıyafetleriyle.
Kilosu çok değil ama azda değil ortalama seviyede. Pek bişi de yemiyo.
Ben senin gibi zorla bile yediremiyorum.
İyice yemekten soğumasın diye zorlamak istemiyom açıkçası.
Bu kaka fobisine bi çözüm bulmalıyız deroş.
Egeyi biran önce çişe alıştırmam lazım

Hayırlı kandiller kızlarr dualarımız kabul olsun inşallah.. Nasılsınız ?
Beydağllı nasıl oldun canım ?
Kıza tuvalet eğitimi vermeye başladım canım çıktı çok şükür wc ye yapmaya başladı, ilk 2 gün cinnet geçirdim resmen ne zormuş alışkanlığını değiştirmek..

Ege hergun yapıyo canım şukur. Günde 1 ama ayağını uşuttuyse iki kere yapabiliyo.
Kilosu da 12.5 sanırım cnm. Geçen gün eczanede tartılmıştı. Üstünde kıyafetleriyle.
inşallah bi daha fitil e ihtiyacimiz olmaz. Ya zbizimki aslında surup falan icmedigi için mecburiyetten kullaniyorduk
Canim ben bi ara çok zorluyordum yemek konusunda ama zorla olmuyorMuş..bende yasayarak öğrenmiş oldum...
Alis zayıf biraz kilosu 11.5 kilo ama mubarek maşallah cook hareketli...ne yese anında yakıyor... bi de ben yakabilseydim:KK53::KK53::KK53:

bir zahmet:63::63:
Adanadayim :21: 19 mayis tatili:21:

selam canlarım, size müjdeli haberle gelmek isterdim ama ben yine adet oldum ,bu durumdan çok yoruldum hissettiklerimi yazmakta sıkıntı çekiyorum ve sizleride sıkmak istemiyorum ,halime şükrediyorum çünkü bu durumdan daha büyük dertlerde var,ALLAH herkese hepimize sağlık versin...ama benimle aynı durumu yaşayanlar beni anlayacaktır,

bir süreliğine buraya gelmek için kendimi hazır hissetmiyorum ve izninizi istiyorum ne olur bana kızmayın hakkınızı helal edin,ama benim işim belli olmaz çünkü bir süreliğine diyorum...kelimeleri toparlamakta zorluk çekiyorum ,üstelik bugün eşim işe gitmeden birde test yapmıştım ...

selam canlarım, size müjdeli haberle gelmek isterdim ama ben yine adet oldum ,bu durumdan çok yoruldum hissettiklerimi yazmakta sıkıntı çekiyorum ve sizleride sıkmak istemiyorum ,halime şükrediyorum çünkü bu durumdan daha büyük dertlerde var,ALLAH herkese hepimize sağlık versin...ama benimle aynı durumu yaşayanlar beni anlayacaktır,

bir süreliğine buraya gelmek için kendimi hazır hissetmiyorum ve izninizi istiyorum ne olur bana kızmayın hakkınızı helal edin,ama benim işim belli olmaz çünkü bir süreliğine diyorum...kelimeleri toparlamakta zorluk çekiyorum ,üstelik bugün eşim işe gitmeden birde test yapmıştım ...
Güzel Yürekli arkadaşım aklımın bir köşesinde hep sen ve Yasemin varsınız , inşallah yüzünüz Güler en yakın zamanda. Ne söylesem boş.

Çok haklısın cnm
Bazen burdan ve bu fikirden uzaklaşmak iyi geliyor en doğal hakkındır
Kendini iyi hissedene kadar gelme bu fikire tekrar hazır olana kadar gelme
Ama aklımız dualarımız senle
Biz burdayz bekleriz seni

inşallah bi daha fitil e ihtiyacimiz olmaz. Ya zbizimki aslında surup falan icmedigi için mecburiyetten kullaniyorduk
Canim ben bi ara çok zorluyordum yemek konusunda ama zorla olmuyorMuş..bende yasayarak öğrenmiş oldum...
Alis zayıf biraz kilosu 11.5 kilo ama mubarek maşallah cook hareketli...ne yese anında yakıyor... bi de ben yakabilseydim:KK53::KK53::KK53:
Evet cnm zorlayınca bi işe yaramıyo
Boşver kendi isteğiyle yesin
Daha çok kuçukler zaptolunmayacak yaştalar
Buyudukçe duzelecek inşallah
Sende yakarsın inşallah bak millet naaılda veriyor hemen
Emzirirken zayıflıyolar

canim benim Rabbim Her daim yardimcin olsun.. tabi uzak kalmak iyi gelecekse kal ama çok kalma bizden uzak ben dayanamam o kadar :KK43:( arada kendinden haber ver bize...

Evet cnm zorlayınca bi işe yaramıyo
Boşver kendi isteğiyle yesin
Daha çok kuçukler zaptolunmayacak yaştalar
Buyudukçe duzelecek inşallah
Sende yakarsın inşallah bak millet naaılda veriyor hemen
Emzirirken zayıflıyolar
şu emzirirken zayiflayanları anlayamıyorum ben tam bi yarım dünya oldum... süt olsun diye habire yiyorsun bu durumda nasıl zayıf olunur acaba...

canim benim Rabbim Her daim yardimcin olsun.. tabi uzak kalmak iyi gelecekse kal ama çok kalma bizden uzak ben dayanamam o kadar :KK43:( arada kendinden haber ver bize...

şu emzirirken zayiflayanları anlayamıyorum ben tam bi yarım dünya oldum... süt olsun diye habire yiyorsun bu durumda nasıl zayıf olunur acaba...
Bünye meselesi tabii bazıları yesede almıyo işte
Sut olsun diye dana gibi yiyo yiyo
Yedikleri sadece sut oluyo
Kilo olmuyo
Bu koşturmacaya yemek yiyebiliyor musun cnm doğru düzgün

Bünye meselesi tabii bazıları yesede almıyo işte
Sut olsun diye dana gibi yiyo yiyo
Yedikleri sadece sut oluyo
Kilo olmuyo
Bu koşturmacaya yemek yiyebiliyor musun cnm doğru düzgün
Canim adam akıllı şeyler yemeye fırsatım olmuyor kimi gün yemek yapamıyorum çocukların ikisi aynı anda uyuyunca ki bu pek nadir öyle durumlarda yigilip kalıyorum oturduğum yere ama pratik şeyleri fazlasıyla tüketiyorum bir de tatlılari tabi..

rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin dualarimdasin cnm ama bu gebelik isi gercekten psikolojiyle cok alakali taktikca cok istedikce olmuyor zirt pirt hamile kalabilen ben miraci on ayda zor buldum biliyorsunuz ne zaman kafadan attim o zaman geldi Rabbim en iyisini bilir su mubarek gunler yuzu suyu hurmetine kimsenin kucagini bos birakmasin insallah

Canim adam akıllı şeyler yemeye fırsatım olmuyor kimi gün yemek yapamıyorum çocukların ikisi aynı anda uyuyunca ki bu pek nadir öyle durumlarda yigilip kalıyorum oturduğum yere ama pratik şeyleri fazlasıyla tüketiyorum bir de tatlılari tabi..
Onlarda kilo yapıyo tabii
Napcan cnm olsun sonra verirsin canın sağolsn

X