- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
Buyruuuunnn hoşgeldiniiiiz
Tık tık tık Girebilirmiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tık tık tık Girebilirmiyim
aynen canim iki çocukla özellikle bebekle çok daha zorAaaayyy şok oldumm yaa
Deroşummm iki çocukk var off ya
İşte bende böyle oluruz diye ikinciyi yapmaktan kaçıyorum
Allah ım yardımcın olsun
Tlfun olsa arıycaktım valla
Çok üzüldüm canım benim
Yaz detayları noldu nasıl bu duruma geldi
Of
Çok çok çok zor Bi karar
evet devlet yardım eder kirami oder çocuklar büyüyünce ise gir kendi kirani kendin öde der :))Sizin oralarda insanlara değer veriyolar
Devlet yardım edecektir sana heralde
Bıyuduklerinde de işe girersin
Bilmiyorum ki oranın şartları nasıl
Yoksa turkiyeye mi doneceksin
Baksana olan hep kadına oluyoaynen canim iki çocukla özellikle bebekle çok daha zor
ne bileyim anlasamiyorduk ama ayrilacagimi dusunmedim pek hele bu kadar kısa zamanda... hep anlayissiz olmasından tabi başka şeylerde var.. artık idare edemiyorum. Hep benim alttan almalarimla 12 yıl olcak neredeyse ama artık tahammül gücüm azaldı.. artık kendime guvenimi herseyimi tuketti..
evet devlet yardım eder kirami oder çocuklar büyüyünce ise gir kendi kirani kendin öde der :))
Kızlar ben esimden ayrılmaya karar verdim
Cok zor olacak iki bebekle ama anlasamiyoruz... birbirimize saygimizi yitirmeden halllolur inşallah.
Inşallah bende bu süreci en az acıyla atlatirim.... bazen düşünüyorum nasıl evlenmişim böyle biriyle...
En çok üzüldügum çocuklarım..
Bi de nasıl gecinecegimiz...
Amaann az çok anlıyorum deroşu konuşsa neye yarıycakcanim cok uzuldum ya hatta sok oldum gecen 12 senene ve cicuklara uzulurim iyice dusundunmu esinle kinustunmu canim sıkıldı yaa
Kızlar ben esimden ayrılmaya karar verdim
Cok zor olacak iki bebekle ama anlasamiyoruz... birbirimize saygimizi yitirmeden halllolur inşallah.
Inşallah bende bu süreci en az acıyla atlatirim.... bazen düşünüyorum nasıl evlenmişim böyle biriyle...
En çok üzüldügum çocuklarım..
Bi de nasıl gecinecegimiz...
Sara Bafs teşekkür ederim yazdiklariniz için evet malesef hala seviyorum bu yüzden çok zorlaniyorum. Keşke ailesinden uzak yaşamış olsaydık o zaman çok daha mutlu olurduk diye tahmin ediyorum...
Evet dediğiniz gibi tabiki bir kez daha düşünecegim. Bir tatil iyi gelir belki bilmiyorum ama hakkımda hayırlısı neyse o olsun. Annemlerin yanına gitmek iyi gelir belki. Dualarinizi eksik etmeyin..
Sara Bafs teşekkür ederim yazdiklariniz için evet malesef hala seviyorum bu yüzden çok zorlaniyorum. Keşke ailesinden uzak yaşamış olsaydık o zaman çok daha mutlu olurduk diye tahmin ediyorum...
Evet dediğiniz gibi tabiki bir kez daha düşünecegim. Bir tatil iyi gelir belki bilmiyorum ama hakkımda hayırlısı neyse o olsun. Annemlerin yanına gitmek iyi gelir belki. Dualarinizi eksik etmeyin..
Canim cvp yazmadan gecemeyecegim cok guzel yazmissin bastan sona katiliyorumhakkında hayırlısı olsun canım dualarımız seninle bunu unutma ancak çok iyi düşün tart bir yuva kolay kurulmuyor bunu neden erkek ailesi anlamaz hiç anlamıyorum bekarken yüzüne bakmadıkları oğulları evlenince neden tatlı olur merak ediyorum siz boşansanız iki çocuk annesiz babasız büyüse çokmu mutlu olacaklar Allah nasıl biliyosa öyle yapsın bu akıl fukaralarını eşinede akıl izan versin neden evlendikten sonra artık önceliklerinin eşleri ve çocukları olduğunu öğrenemezler anne baba bir yere kadar çocuklarından ayrı kalıp anasıyla kardeşleriyle yaşayınca çokmu mutlu olacak bunu sor o kocana
bir arkadaş tavsiyesi istersen yada dinlersen ailenin yanına tatile gitsen bile boşanmak fikrini netleşene kadar onlara söyleme çünkü haklı haksız dolduruşa gelmen ve yanlış karar alman çok muhtemel olur o zaman sen kafanı dinle kendin iyice düşün eğrisini doğrusunu ona göre kararını ver Rabbim kalbine ferahlık versin arkadaşım ne zaman sıkılırsan yaz ve ne karar verirsen ver burada seni seven arkadaşlarının olduğunu unutma canım
Canim cvp yazmadan gecemeyecegim cok guzel yazmissin bastan sona katiliyorum
sen nasılsın sevinçcim neler yapıyosun artık eskisi gibi görüşemiyoruz buranın eski tadı yok beydoş gelmiyor sende eskisi gibi gelmiyosun açıkçası benimde canım gelmek istemiyor yaz geldi havalar ısındı ya biraz boş vaktim olsa kendimi dışarılara atmak istiyorum
canim bu aralar adanaya gidip gelmelerim cok oldu haziranda kardesimin dugunu var ya giderkwn ayri telas gelince ayri telas kostur kostur birde eve geldim yaz temizligine giristim halilar kapi pencere duvar dip bucak en son balkon kaldi onunda camini bugun sildim cocuklar kosturmaca cok yoruluyorum valla mirac buyudu ilgi istiyor park istiyor pertim cikiyor valla bu arada cok ozledim sizi sen neler yapiyorsun canim
bende hep bildiğin aynı telaş koşturmaca bu yaz bizdede düğün var bende haziranda bursaya gidecem nişana ağustosta da düğüne kızkardeşim evleniyor onun tatlı telaşı var
sanada kolay gelsin ben daha yaz temizliğine başlamadım kendimi bir halsiz bir uyuşuk hissediyorum geçecek inşallah