Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gecmis olsun cnm isin cok zorrr allah yardimcin olsun arkadasininda rabbim gonlune gore versin insallah
Sağol canım zor valla sen daha iyi bilirsin :)

ayyyyyyy çok amaaaa çokkkkkk sevindim ne zamandır aklımdaydı yasemin,ne yaptı diye çok merak ediyordum... RABBİM inşaallah yüzünü güldürür,çok selam söyle dualarım onunla inşaallah tutar inşaallah...
sizede çok geçmiş olsun canım ALLAH yardımcın olsun ikiside küçük işin zor tabii,bende bir gelişme yok dumanım doktora gittik bir sorun yok biraz daha beklicez bakalım hayırlısı...
canımm bugün yapıldı transferi bakalım inş sonucu güzel olur.. Bu arada aklıma geliyo hep unutuyorum annen nasıl ??

Oğlan kaç aylık oldu canim
?
Evet yorucu walla yapacak bişey yok malesef
yaa inanirmisin yemek yapmak içimden gelmiyor bugünlerde özellikle çünkü o kadar yoruluyorumki...
4,5 aylık oldu Cnm, bende çok yorgun hissediyorum sözde evdeyim ama hiç dinlenemiyorum..

Beydosum bende sarma yapmayı düşündüm ama yapacak mecalim yoktu ayrıca canım biber patlıcan dolmasıda çekiyo belki yarına yaparım

bizde giriyok çıkıyok napak:63:kadına bak:63:

bende seni özlüyorum kuzum:KK19:

HOŞŞİKÇİİİİİ:110:

ellerine sağlık, Çitmenin yanına pilav gidermi hiç denemedimdi:110:

ellerine sağlık,bende yaprak sardım:kk77:

kadın zaten şehriye çorbası yapacakmış birde yanına makarna mı yapsın ikiside makarna olmazmı o zaman:110:
:63::63:
Ben bırakırsın demedim ki
Misafirliğe gelirsin de deli fişek miro illallah dedirtir dedim:KK70:
Ayrıca çicığını
Bırakırsan gozum gibi bakarık:63:
cocugumun istenmedigi yere bende gitmem:63:
Sevinç canım makarna salata da guzel olurdu ama fırında karnabahar daha kolay geldi
ellerine saglik hayatim
Başım ağrıyor çok halsizim hasta olmak cok fena bisey Allahım hepimize sağlık versin

cok gecmis olsun cnm benimde bogazim kasiniyor offff

iyi geceler kızlar akşam menüleri verilmiş :kk77: sevoyla başaks birbirine suratsız surat yapmış :KK48: vs vs deroş açık hava gibisi var mı çok iyi yapmışsın çocuklarla havalar düzelince düzenli çıkmaya çalış bence özellikle senin için çok iyi :KK60: ben sabah 7 de düştüm yollara oğlanı dişçiye götürdüm ordan babama geçtim kahvaltı yaptık oradan eve geldim oğlanı giydirdim okula götürdüm reçetesini aldım eve ekmek vs alışveriş yaptım geldim sonra yemekleri yaptım ortalığı topladım kociş gececi olunca evdeydi çay demledim içtik az dinlendim sonra oğlanı okuldan aldım akşam yemeği yedik tekrar çıktım çöpleri attım geldim nihayetinde oğlanla annem ödeve oturdu kociş işe gitti bende uyuyup kalmışım saat şekerleme yaptım eve gir çık feleğim şaştı bugün herkes akşam menüsü yazmış eksik kalmıyım :KK48: ıspanak sapı çorbası yumurtalı ıspanak yimeği salçalı makarna yoğurt vardı menüde :kk77: sara bizdede dün karnıbahar vardı bende fırında seviyorum ellerine sağlık canım:KK74: beydoşş sen nerlerdesin kuzum yazını atladım heralde öpüyom senide :KK19:

Sağol canım zor valla sen daha iyi bilirsin :)

canımm bugün yapıldı transferi bakalım inş sonucu güzel olur.. Bu arada aklıma geliyo hep unutuyorum annen nasıl ??

4,5 aylık oldu Cnm, bende çok yorgun hissediyorum sözde evdeyim ama hiç dinlenemiyorum..
inşaallah canım RABBİM umutlarını boşa çıkarmasın,yasemin o düşükten sonra hamile kalamamıştı dimi haber alamıyordum çünkü..
dumanım, annemin kemik erimesi çok ilerledi çenede hiç kemik kalmamış neredeyse o yüzdende dişleri tutmuyor sürekli dişçiye gittik geldik ve kemik ağrıları çok fazlalaştı...2 gündürde tansiyonu yükseliyor yine bende çok üzülüyorum hayattan zevk almaz oldum nerdeyse ama RABBİM e şükrediyorum ve yalvarıyorum bundan geri koymasın tüm hastalara ve benim anneme acil şifalar versin...
senin oğlanda büyümüş maaşşalllah :nazar::nazar:kime benziyor sanamı babayamı...
Bugünkü menüm

Tavuk suyu çorbası
Fırında karnabahar
Sütlaç
ellerine sağlık canım:kk77:bir kase sütlaç gönder:110:
Beydosum bende sarma yapmayı düşündüm ama yapacak mecalim yoktu ayrıca canım biber patlıcan dolmasıda çekiyo belki yarına yaparım
canın çektiyse yap tabiii:kk77:
Başım ağrıyor çok halsizim hasta olmak cok fena bisey Allahım hepimize sağlık versin
aminn...çok geçmiş olsun canım:KK19:
:KK70::KK70::KK70:
Ben hepinizi severdim :KK30: ne güzel olurdu birinize yakın oturmayi çok isterdim. Aynı şehir olsaydi eyiydi:110:
heeee eyi olurdu:110:
günaydın kızlar herkese sağlıklı ve mutlu günler dilerim cumanız mübarek olsun
seninde cuman mübarek olsun canım:KK19:

X