YokkkSevooşş öldün mu naptın kııız
Hayirli olsun gule gule kullanEki Görüntüle 1463191 kızlar sehpalarım bunlar söz verdiğim için ekledim
hayırlı hfta sonları
gunaydın cnm
sevoşa noldu kıız tobe yarabbim
gerçi yarılı misafirleri vardı
maşallah canım süpersiniz Allah nazarlardan korusun
Sen yoruldun ben hazıra konacağım inşallah nisan 3 benim oğlumun doğumgünü ablamlar gelecek bu hafta sonu eğer gelirlerse erken kutlayacağız yiğeniminde 1 nisan doğum günü çünkü ama biz kendi aramızda kutlayacağız çağırırsam tek eşimin amca kızını çağırırım senin menüden kopya çekicemMenum
yas pasta
profterol
elmali kurabiye
meyveli cupcake
Sultan lokumu
birulce salatasi
yaprak sarmasi
sosisli cubuklar
poaca
rulo borek
marsmallow cubuklari
kendimi frenlemis halim
Geçmiş olsun canımhayırlısı canım inşaallah herşey yolundadır...
geçmiş olsun saracım,bende dün acile gittim öksürüğüm o kadar arttıki karnımın içi ve fıtıklarım bile çok ağrıdı sesim tamamen gitti salgın var canım dikkat et...
benimki hasta bir şekilde geçiyor ama senin dün güzel geçmiş bugünde dünün acısı çıkacak demekki kolay gelsin canım...
özeller böyle demekki devletten çarşambaya randevu aldık benimde böbrek taşım için kontrolüm vardı beraber gidicez inşallah tahlilleri devlette yaptırıp özelde doktora gidiyorum başka türlü başolmuyor özellerlebiz 60 liraya yaptırdık canım...
ay sevoşşşşş çok güzel çıkmışsınız ikinizdemaaşşallah şahane görünüyorsunuzz...
sabırsızlıkla bekliyoruz...
mönü pek bereketli ellerine sağlıkherşey bittimii bari..
Canım çok geçmiş olsunsağol canım tavuksu yuna şehriye çorbası yaptım bolca limon sıkıp içtim şimdi daha iyiyim ama başım boşlukta gibi halsizim
sanada geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Gunaydin kizlarrr.... griple alerji birbirine karisti resmen öluyorumm. Haftasinu igrenc gecti o kdr hastaydimki kaynam bile canimi sikamadi dun acile gittik doktor igne , serum, ilac fakan verince hamile olabilirim 7 gun vardi reglime betahcg 0,80 cikti yani bu ayda tutturamadik moralim sifir vallabir yandanda bu hastalik oksururken icim disima cikiyo sanki. gecmise bakamadim bi dalip geliyorum
geçmiş olsun sanada Evet yaa pahalı bi testmiş devlete randevu aldık artıkGule gule kullan canim cok guzelmis cok kullanisli diyorlar bu zarz icin
Saros gecmis olsun canim dikkat et bende cok fenayim belki hamisimdir diye doktorada gitmedim iyice ilerledi
Tatlim bizde sorduk bir hastanede bizede 110 dediler birde muayene ucreti falan 200 u buluyor
Harika gorunuyorsunuz canim masallah... ooo neler dokturmussun dogum gunu kutlamasi ziyafet olmus valla
Miraca allah uzun omurler versin hayirli bir evlat olsun insallah...
sevooo maşallah maşallahhhh
Gunaydin kizlarrr.... griple alerji birbirine karisti resmen öluyorumm. Haftasinu igrenc gecti o kdr hastaydimki kaynam bile canimi sikamadi dun acile gittik doktor igne , serum, ilac fakan verince hamile olabilirim 7 gun vardi reglime betahcg 0,80 cikti yani bu ayda tutturamadik moralim sifir vallabir yandanda bu hastalik oksururken icim disima cikiyo sanki. gecmise bakamadim bi dalip geliyorum
Saros beydos lilos nasil oldunuz
sarosum mirac icin yaptiklarini gordum cok saol teyzesi cok tsk ederiz
Beydosum sonuclariniz iyi cikmis canim cokk sevindimmm eeeee belinize kuvvettt
Dedikodulari yetistirecdm dediydim
kaynosgile yogun baskilarimla miracin odasina baza aldirdim
Borulce 3 lu takim almis
Koskoca muhendis kaynim sweet
Teyzesi yatagina uyku seti almis mcgueenli
Dayisi para verdi istedigini al dedi
misafirlerden dolar euro ve altin geldi
Babasiyla ben altin bileklik taktik abiside kumbarasini verdi icinden 200 tl cikti
pantolon gömlek tişört üçlüsü gibi bişi cnmhepsi iyi güzelde börülcenin aldığı 3 lü takım ne onu anlamadım
kıyamam kardeşine kumbarasınımı verdi maşallah
Deli cocuk gormeye de gelen vardi ikisi bir ben gidip goturmesem kimsede bana gelmezdiVay sevooş sanki sünnet yaptın bu ne hediyeler böyle altın maltın
eeee zenginin çevresi zengin olurmuş
savulGazan mübarek olsun sevoş bunuda atlattın
her şey çok güzel olmuş
uçan balonlar super
He koskoca igretmen borulce pantolon penye buluz ve mont gibi birsey almis pessss Oyle ustuyle basiyla gelmis oglu altta esofman ustunde penye ustunde yelek şokk oldukhıııııı öylemi
He koskoca igretmen borulce pantolon penye buluz ve mont gibi birsey almis pessss Oyle ustuyle basiyla gelmis oglu altta esofman ustunde penye ustunde yelek şokk olduk