Gecmisi tam didikleyemedim saros beydos hastamisiniz gecmis olsun evi dip bucak temizledim wc banyo heryeri dezenfekte ettim camasir yika katla yerlestir simdi miraci uyutuyom cok yorgunum sabahta asimiz varrr
Ayy geçmiş olsun canim yaaaa. Herkes hasta heryer salgın dikkat etsekde gelip buluyor malesef. Ben bu yilki kadar grip soğuk algınlığı vakası görmedim gitgide de çoğalıyor.Günaydın kızlar
Grip oluyorum galiba cok hastayım halsizim genzim yanıyor
sewos süper gozukuyorsun.. 41 kere maşallah. Miraç efendi güzel bir ömür sürsun inşallah. Ailesi ile birlikte.
Ayy geçmiş olsun canim yaaaa. Herkes hasta heryer salgın dikkat etsekde gelip buluyor malesef. Ben bu yilki kadar grip soğuk algınlığı vakası görmedim gitgide de çoğalıyor.
sewos süper gozukuyorsun.. 41 kere maşallah. Miraç efendi güzel bir ömür sürsun inşallah. Ailesi ile birlikte.
Miraç da maşallah kocaman olmuş kizzz. Rabbim nazarlardan esirgesin.
Sewos heriflede kutladinmi?
Kesinlikle didikliciiiimm miraci asiya gotireyim bugun isim yok tek tek okurumsağol canım
geçmişi didiklesen yeğenime yaptığım pastayı görürdün
Ayy geçmiş olsun canim yaaaa. Herkes hasta heryer salgın dikkat etsekde gelip buluyor malesef. Ben bu yilki kadar grip soğuk algınlığı vakası görmedim gitgide de çoğalıyor.
Miraç da maşallah kocaman olmuş kizzz. Rabbim nazarlardan esirgesin.
Sewos heriflede kutladinmi?
normaldir bence cnm özeller uçmuşBuarada bende özel hastaneyi aradım sabah spermiyogramı orada yaptiralim bari diye 90 tl fiyat verdileryaptiranlar siz kakaça yaptirmistiniz bana cok geldi bu fiyat
ellerine sağlık hehehe profterol çok güzel duruyor masada bir tabak alayım ben deMenum
yas pasta
profterol
elmali kurabiye
meyveli cupcake
Sultan lokumu
birulce salatasi
yaprak sarmasi
sosisli cubuklar
poaca
rulo borek
marsmallow cubuklari
kendimi frenlemis halim
Gule gule kullan canim cok guzelmis cok kullanisli diyorlar bu zarz icinEki Görüntüle 1463191 kızlar sehpalarım bunlar söz verdiğim için ekledim
hayırlı hfta sonları
Günaydın kızlar
Grip oluyorum galiba cok hastayım halsizim genzim yanıyor
Buarada bende özel hastaneyi aradım sabah spermiyogramı orada yaptiralim bari diye 90 tl fiyat verdileryaptiranlar siz kakaça yaptirmistiniz bana cok geldi bu fiyat
Gule gule kullan canim cok guzelmis cok kullanisli diyorlar bu zarz icin
Saros gecmis olsun canim dikkat et bende cok fenayim belki hamisimdir diye doktorada gitmedim iyice ilerledi
Tatlim bizde sorduk bir hastanede bizede 110 dediler birde muayene ucreti falan 200 u buluyor
Harika gorunuyorsunuz canim masallah... ooo neler dokturmussun dogum gunu kutlamasi ziyafet olmus valla
Miraca allah uzun omurler versin hayirli bir evlat olsun insallah...
sağol kuşum kullanışlı gözüküyor evet daha iyis senin olsun.Gule gule kullan canim cok guzelmis cok kullanisli diyorlar bu zarz icin
Saros gecmis olsun canim dikkat et bende cok fenayim belki hamisimdir diye doktorada gitmedim iyice ilerledi
Tatlim bizde sorduk bir hastanede bizede 110 dediler birde muayene ucreti falan 200 u buluyor
Harika gorunuyorsunuz canim masallah... ooo neler dokturmussun dogum gunu kutlamasi ziyafet olmus valla
ohh ne guzel canımEve kadın aldım temizlik yapıyor dip bucak yapamıyorum iki bebekle
çok geçmiş olsun cnmGunaydin kizlarrr.... griple alerji birbirine karisti resmen öluyorumm. Haftasinu igrenc gecti o kdr hastaydimki kaynam bile canimi sikamadi dun acile gittik doktor igne , serum, ilac fakan verince hamile olabilirim 7 gun vardi reglime betahcg 0,80 cikti yani bu ayda tutturamadik moralim sifir vallabir yandanda bu hastalik oksururken icim disima cikiyo sanki. gecmise bakamadim bi dalip geliyorum
Cok gecmis olsun cnmGunaydin kizlarrr.... griple alerji birbirine karisti resmen öluyorumm. Haftasinu igrenc gecti o kdr hastaydimki kaynam bile canimi sikamadi dun acile gittik doktor igne , serum, ilac fakan verince hamile olabilirim 7 gun vardi reglime betahcg 0,80 cikti yani bu ayda tutturamadik moralim sifir vallabir yandanda bu hastalik oksururken icim disima cikiyo sanki. gecmise bakamadim bi dalip geliyorum
Saol hayatim afiyet bal olsunGule gule kullan canim cok guzelmis cok kullanisli diyorlar bu zarz icin
Oooooo kolay gelsinEve kadın aldım temizlik yapıyor dip bucak yapamıyorum iki bebekle
ohh ne guzel canım
tek çocukla bile yapılmıyor anacım
aliş kuskanıyomu kızı
Tesekkur ederim basos nerdeeee. Benim kaynanam utanmaz yaa. Ay birkilo vermis anlatamam kadin kurumus resmen birde acip gobegini gosteriyo bak kalmadi hic gobegim diye oraya kusasim geldiçok geçmiş olsun cnm
utanmıştır belki kaynanan geldiği için
Saolasin sevosss...Cok gecmis olsun cnm
Saol hayatim afiyet bal olsun
Oooooo kolay gelsin
tembel olunca yapilmiyiiii
hee bide çocuk uyumayınca yapılmıyiCok gecmis olsun cnm
Saol hayatim afiyet bal olsun
Oooooo kolay gelsin
tembel olunca yapilmiyiiii
iyyyk turunun son örneği sana denk gelmiş kuzum çok şanssızsın beeeTesekkur ederim basos nerdeeee. Benim kaynanam utanmaz yaa. Ay birkilo vermis anlatamam kadin kurumus resmen birde acip gobegini gosteriyo bak kalmadi hic gobegim diye oraya kusasim geldiBende hastayim diye butun hafta sonu yattim yemek bile hazirlamadim yazik kocam yapti herseyi