- 16 Ekim 2010
- 46.728
- 84.341
Günaydın
günaydın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın
herif yatmıştı,bende survıvoru izliyorum reklam arası bir bakayım da mesajlar varsa cevap yazayım dedimdiBeydos
senin ne işin var kız bu saatte
amin,inşaallah...herkese güzel ve mutlu bir hafta diliyorum
Heee boyuma posuma Gore maasallahhhhseçmiş bile totoşa bak
inşallah totona göredir
Heeee once mobilyaci gezdik sonra gezdik tozduk baga gittik asam eve zor dustukKöylü sevoş booon eyi arazi oldun
Booon hic bir isim yok oglani parka indirecegim ve yemek yapacagim o kadar
barbunya
bulGur pilavi
Salata tursu yogurt
Günaydın kızlar
Inşallah hepimiz için hayırlı bir hafta olur
benim bugünkü menümde
şehriye çorbası
zeytinyağlı lahana sarması
salata
yoğurt
ellerine sağlık canım bugün bende evdeyim dün çok gezdim bugün yorgun hissediyorum kendimi. bende taze fasulye pirinç pilo salata yapıcam akşama.Perşembe günüde kadın doğuma kontrolüm var doktor gel yumurtlamana bakıcam dedi inşallah yumurtlamışımdır Rabbim sağlıkla göndersin bebeğimi inşallah.2 gündür kasıklarımda batma ve ağrım var ama akıntımda bir değişik yok yumurtlamaya yormak istiyorum inşallah bu ay mutlu haberi alırımYemegim pisti kucugu uyuttuydum uyandi emzirdim az sinra meyvesini yediririm onada sebze cirbasi koyacam
Bakim dedim yine kimse yok
Inşallah canim benim güzel haberini burdan bize en yakın zamanda verirsin inşallahellerine sağlık canım bugün bende evdeyim dün çok gezdim bugün yorgun hissediyorum kendimi. bende taze fasulye pirinç pilo salata yapıcam akşama.Perşembe günüde kadın doğuma kontrolüm var doktor gel yumurtlamana bakıcam dedi inşallah yumurtlamışımdır Rabbim sağlıkla göndersin bebeğimi inşallah.2 gündür kasıklarımda batma ve ağrım var ama akıntımda bir değişik yok yumurtlamaya yormak istiyorum inşallah bu ay mutlu haberi alırım
ellerine sağlık canım bugün bende evdeyim dün çok gezdim bugün yorgun hissediyorum kendimi. bende taze fasulye pirinç pilo salata yapıcam akşama.Perşembe günüde kadın doğuma kontrolüm var doktor gel yumurtlamana bakıcam dedi inşallah yumurtlamışımdır Rabbim sağlıkla göndersin bebeğimi inşallah.2 gündür kasıklarımda batma ve ağrım var ama akıntımda bir değişik yok yumurtlamaya yormak istiyorum inşallah bu ay mutlu haberi alırım