Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sağol başakcım özel bir hastane ama Allah biliyor ya çalışmaktan çok hamile kalmayı istiyorum hayırlısı inşallah zaten görüşmede pek iyi geçti diyemem oradan arayacaklarını sanmıyorum pazartesi bi yer daha var orasıyla görüşeceğim
inşallah tabiiki bebeğin gelir işten once.
Bi mesleğin var mıydı senin hayatım

Sevooş naptın kadın balkona ne alacağına karar verdinmi
köylü gibi kanepe mi koycan.
şimdiden yatırım a başla
gece mesaisi seni bekler.
kocanı ikna etmen gerek ziiiiiiiira

Özel TE="basakss, post: 39829996, member: 309493"]inşallah tabiiki bebeğin gelir işten once.
Bi mesleğin var mıydı senin hayatım[/QUOTE]
Özel hastanede personel sorumlusuydum canım simdide hasta kabul veya vezne icin başvuru yaptım

Günaydın kızlar

Dun evde Kuran okuttuk guzel oldu bayagi kalabalıktık 30 kişi kadar hersey cok beğenildi yorgunum ama mutluyum
Allah kabul etsin cnm:KK19:
Sevooş naptın kadın balkona ne alacağına karar verdinmi
köylü gibi kanepe mi koycan.
şimdiden yatırım a başla
gece mesaisi seni bekler.
kocanı ikna etmen gerek ziiiiiiiira

:110: evet karar verdim tay tuyu kumas kapli kanepe buldum cok begendim iki adet kanepe alacam cek yat :63:

maşallah suphanallah
bunların yanında bide 2çocuk yapıldı dimi
asslanım benim beee
tekrar maşallah
bana mı diyosun...? :KK23:

:110:

Hayrola cocuklar komsudami:110:

daha 15 gun var:110:
yok evde :KK73:

deroşş bugün yine bebeleri komşuya bırak
güzel Bi manu doktur
yemeğe misafirim vardı
tarhana çorbası
tava kaburga
bulgur pilavı
salata

Vuvvvvv deroş geri döndü bu muhabbeti ozlemisim gel kiz opucem seviyom seni ben hakettin hakettin sen beler hakettinde kiymetini bilene
sahalara geri döndüm :KK73::KK73::KK73:
bende seni seviyom:KK60:

Bugun halilari kaldirdim sildim supurdum toz aldim utu yaptim dolaplari duzenledim banyo wc balkonlari yikadim aradada dizi izledim hala yatamadim uykumda yok bebisim olur mu ki benim bidaha suan encok istedigim sey sara beydagli ve benim hamile olmamiz saglikla kucagimiza almamiz icimden bu gecti gece gece Rabbim tum isteyenlete nasip eylesin insallah bu topikte uzun zamandir yazisiyoruz ve ben bu hasretle burda yazisirken dostluk kurdugum herkesin mutlu anlarina da sahit olmak istiyorum bende mutluluk sebebi olmak istiyorum sevinc duman derin daha once bu aciyi dusukleri yasamis ve sabredip mutlu sona kavismus arkadaslarim hem umut bize hem sirdas hem dost neyse gidip yatayim cok yazdim belki sacmalamis olabilirim iyi geceler
Inşallah yakında da sizlerin hamiş haberlerini alırız
bende 22yaşında evlendim. Çok aşıktım çook.
Ama artık eskisi gibi değil hiç bişey.
yani evlendikten sonra şarkılardaki aşkı yaşayamıyor insan.
İnsan şarkılara dalıp kaldıkça aşk yaşamak istiyo doya doya masallardaki gibi
ayakları yerden kesilsin istiyo. Ama olmuyo.
Belki evlendikten sonrada şarkılardaki aşkı yaşayanlar vardır bilemiyorum.
Ama araya Bi suru şey giriyo
para, kaynana, kaynata, börülce, elti, o, bu, şu vs vs... Yaşatmıyolar insana aşkı hayat şartları
canim benim aynen katılıyorum sana. Evlendikten sonra işin büyüsü gidiyor. Benimkisi de çok tutkulu bi aşkdi. Ama çok bişey kalmadı geriye. Ben ilk günkü gibiyim ama karşımdakinde aynı heyecanı göremiyorum. Bence imzayı atmakla zaten çoğu erkek rahatliyo. Ne acı. oysa evlenmeden önce elde etmek için ne kadar ugrasirlar dimi...

kızlar iş görüşmesine gittim birden kalktım gittim ben bile inanamadım hayırlısı Allah tan nasibimde ne varsa artık hayırlısıyla inşallah pazarteside başka bir yerle görüşücem sonrada oturup bekliyeceğim bebek mi iş mi gelir yada nasibimde yoksada Rabbim bilir.
hadi hayırlısı bafscım bence çok iyi yapmışsın..
Dun evde Kuran okuttuk guzel oldu bayagi kalabalıktık 30 kişi kadar hersey cok beğenildi yorgunum ama mutluyum
ALLAH kabul etsin saracım...
Booonde kimse gelmez artık

beydoşta kocasının dizinin dibindedir
he öyleydik:21:
sonra kaynoşa , ordanda yimeğe gittik:21:
Gittigidiyorda hafta sonuna özel %5 indirim varmış
çok komik:63:
bakıyorumda sende ordan çıkmıyon:63:

bana mı diyosun...? :KK23:

yok evde :KK73:

yemeğe misafirim vardı
tarhana çorbası
tava kaburga
bulgur pilavı
salata

sahalara geri döndüm :KK73::KK73::KK73:
bende seni seviyom:KK60:

Inşallah yakında da sizlerin hamiş haberlerini alırız
canim benim aynen katılıyorum sana. Evlendikten sonra işin büyüsü gidiyor. Benimkisi de çok tutkulu bi aşkdi. Ama çok bişey kalmadı geriye. Ben ilk günkü gibiyim ama karşımdakinde aynı heyecanı göremiyorum. Bence imzayı atmakla zaten çoğu erkek rahatliyo. Ne acı. oysa evlenmeden önce elde etmek için ne kadar ugrasirlar dimi...
evet cnm biraz geç gormuşun msjımı ama sana demiştim. İki küçük çocukla hamaratlığın hoşumuza kaçtı,
afiyet bal şeker olsun yarasın...
---
ne aşktı hemde ne aşk deroş
esasında eşimden once sevdiğim biri vardı
ilk onu sevmiştim ama gitti ...
çok ağladım arkasından çok zaman unutamadım onu. Sonra eşim çıktı karşıma
sevdiğim kişiyi unutturabilecek biri çıktı sonunda karşıma.eşime çok aşık oldum, bayıldım ona, içim erirdi.gözü kapalı evlendim şartların iğrençliğine rağmen
işte senin de dediğin gibi büyü kayboldu
çünkü heyecan zaten olmuyo evlendikten sonra ve Bi suru sorunlar üçüncü kişiler falan...
Ne bilim deroş hayat çok acımasız

hadi hayırlısı bafscım bence çok iyi yapmışsın..

ALLAH kabul etsin saracım...

he öyleydik:21:
sonra kaynoşa , ordanda yimeğe gittik:21:

bakıyorumda sende ordan çıkmıyon:63:
telefonumun ana ekranına sabitledim
günlük aksatmadan girerim :110:

X