Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kizlar fikirlerinize ihtiyacim var
benim balkon teras gibi cok buyuk ve camla kapli oda gibi 3 tane 6 m2 hali aliyor bos alan bile kaliyor yazin balkonda yatip kalkiliyor oturup yemek felan yiyoruz ama balkonda birsey yok alamadiydik iki tane kanepemi alsam kose tkm mi hangisi kullanisli olur sizce

Ciceklerle susleyip Salıncak kanepelerden koyabilirsin bir tane bide su hasır masa sandalye takimindan cok şık bir kose yaparsin hem madem o kadar buyuk uyumaniz icin bir kanepede koyabilirsin kotu durmaz canim bence

Hafiften bir kucumseme sezdim ve hic hosuma gitmedi basakcim :KK20:kanepenin koylusu sosyetesimi olurmus :KK67:kadinin balkonu bi cok evin salonundan buyuk oraya oturma grubuda olur bahce icin olanlardan çok şık kanepeler de olur
ama şık balkon takımları dururken iki tane üçlü kanepe koyduğunu duiunsene
bu kanepeyi veya başka bişeyi küçümseme değil cnm Hayal dünyasındaki konsepti yanlış bulmak

Noluyo uleyyynnnn!!!!!!!

kızlar siz burda benim topiğime yazdıkça benm hesabıma para yatırıldığını biliyomuydunuz.
yani siz yazdıkça ben kazanıyorum

eve kanepe yakışıyor
lakin balkonda ne işi var:63:

kıskanç kılçıkkkkkk:63:
Ne kanepeler var cok şık:63:
Hafiften bir kucumseme sezdim ve hic hosuma gitmedi basakcim :KK20:kanepenin koylusu sosyetesimi olurmus :KK67:kadinin balkonu bi cok evin salonundan buyuk oraya oturma grubuda olur bahce icin olanlardan çok şık kanepeler de olur
:KK19:
Ciceklerle susleyip Salıncak kanepelerden koyabilirsin bir tane bide su hasır masa sandalye takimindan cok şık bir kose yaparsin hem madem o kadar buyuk uyumaniz icin bir kanepede koyabilirsin kotu durmaz canim bence
saol saracim:KK19:
ama şık balkon takımları dururken iki tane üçlü kanepe koyduğunu duiunsene
bu kanepeyi veya başka bişeyi küçümseme değil cnm Hayal dünyasındaki konsepti yanlış bulmak

:110::110:

Sevoş karısı parti veriyi hiç bahsetmiyi burda
çiçekler çelenkler şekerler posterler ohoooooo
hey yavrum

neden yazmıyon ayol
yazda kazanak , arkadaşının kazanmasını istemezmisn.
bak whstsaptan o kadar yardımcı oluyorum sana
:KK70:
:110:
Menu veriyim
Barbunya
Bulgur pilavı
Çoban salata
ayran
bunlar yapıldı şimdi

Peynirli poğaça
Un Kurabiyesi yapıcam....
Hayrola cocuklar komsudami:110:
Sevoş karısı parti veriyi hiç bahsetmiyi burda
çiçekler çelenkler şekerler posterler ohoooooo
hey yavrum

daha 15 gun var:110:

kızlar sabah doktora gittim ordanda gezmeye gittik annemin arkadaşına anca yazıyorum tahlillerim normal çıkmış sorun yok dedi doktor bende dedim neden yumurtlamıyorum ben sana öyle demedim ki nerden çıkardın bunu henüz yumurtlamamışsın dedim ne zaman yumurtluyorsun yumurtan oluşuyormu takip yapacam dedim,dedi.diğer rahim filmim testlerimi falanda istemişti onlarada baktı bunlardada sorun yok dedi eşimden spermiyogram yaptırmasını istedi 3 güne bir ilişkiye girmeye devam edin dedi.

smear testinide sordum korkmuştum ya neden istedi diye uzun zaman olmuş bakılalı senede bir yapılmalı bir problem yok kontrol için sakıncası yok dediniz bende aldım dedi

balk.jpg

X