Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bence köşe al
aslında orayı küçük bahçe gibi yapanlar var
bahçe masası falan oluyo ya hasırdan.
ama siz yatıyo muşunuz orda.
o zaman köşe al şık dursun
ne o öyle köylü gibi kanepe
ikiside olur bence:) bende köşe var pek rahat hem yatak oluo hemde altı baza
bide nette gördüm insanlar jkendileri bu kasa gibi olan seyler var ya neydi adı ya step tahtaya benzio onlardan köşe divan yapmıs süper olmus balkona ondan yapcam ben

Kizlar fikirlerinize ihtiyacim var
benim balkon teras gibi cok buyuk ve camla kapli oda gibi 3 tane 6 m2 hali aliyor bos alan bile kaliyor yazin balkonda yatip kalkiliyor oturup yemek felan yiyoruz ama balkonda birsey yok alamadiydik iki tane kanepemi alsam kose tkm mi hangisi kullanisli olur sizce
canım ne kadar bir bütçe ayırmayı düşünüyorsun bilmiyorum ama sana birkaç görsel paylaşacağım mesela birinde yerdeki çim halı hoşuma gitti ki aynısı ablamların terastada var kullanışlı ve güzel görünüyor.balkonun büyüklüğüne ve bütçene göre bu birkaç fotodan ilham alabilirsin canım :KK60: onun dışında mutlaka balkona çiiçeklendirme yapmanı tavsiye ederim

balkon.jpg balkon2.jpg balkon3.jpg
balkon.jpg
balkon2.jpg
balkon3.jpg

canım ne kadar bir bütçe ayırmayı düşünüyorsun bilmiyorum ama sana birkaç görsel paylaşacağım mesela birinde yerdeki çim halı hoşuma gitti ki aynısı ablamların terastada var kullanışlı ve güzel görünüyor.balkonun büyüklüğüne ve bütçene göre bu birkaç fotodan ilham alabilirsin canım :KK60: onun dışında mutlaka balkona çiiçeklendirme yapmanı tavsiye ederim
sevonun ayıracağı bütçeyi napcan sen kuzum
sevoda para b.k
o bütçe ayırmaz direk yatırım yapar:KK70:

Bafsscım hepsi çok güzelmiş ama
sevo dötünu devirip yatabileceği bişi duşunuyo
bunlara nasıl sığsın sevonun dötü
baksana bildiğin oturma grubu alacakmış kezoş
bari köşe al sevoş kıyma balkona yavrum

ilgisiz sevgisiz kaldım burda :110::110:
ben sana sevgi,gösteririm yavruuuum hemde sevgimle boğarım seni,aşkım
:110::110::110:

güzel olmuş,ama gerçekten tüllerde uzun olsaymış dahada güzel olurmuş,neyse sonrada onu alırsın...

bütün çocuklu evler gördüğüm kadarıyla öyle...
heeeeeç uzun tül alıpta masrafa girmiycem
zati o kanepelerden nefret ediyorum. Malum bizim salon boş duruyor
oraya oturma grubu yemek masası tv ünitesi halı falan alcaz inşallah. Artık salonu kullanıcaz.
oturma odasını bozıcaz.
Egenin odasını oturma odasına taşıycaz
Egenin boşalan odasına kanepenin tekini koycaz ufak oturma odası gibi bişi olcak.
kanepenin diğerinide mutfağa koyucaz tv ile birlikte orasıda rahat kullanım alanı olcak.
yazın salonda otururuk, Kışın ısıtması zor olacağından
kışında mutfakta otururuz.
yeni aldığım perdelerimide yatak odasına takarım. Mürdüm rengide Bi,örtü aldık mı on numara olur.
bilmem anlaşılır oldu mu ama
kafamda böyle planladım:KK70:

Kizlar helinize cok tesekkur ederim evet distenmis dun gece yine ateslendi cok hafif bugun biraz rahat sujur bizde adanaya gidiyoruz kardesime gecmis olsuna gidemediydik bende hasta olunca bu hafta kardesim kurban kesecekmis bizde gidiyoruz su anda yoldayix
Allah kabul etsin canim kurbaninizi.
DiŞ Jeli kullan çok azincada nurofen ver ya da calpol.
Biz hala çekiyoruz dişleri.
kaç yaşında bitiyor bu sıkıntılar acaba

Deroşcum sonucunuz iyi demek ki bişi dememişler. Ama yine de insan Bi haber verir sonucun iyi olduğunu söyler. Sanki benzin yakıyolar
bende iyi diye düşünüyorum inşallah öyledirde.

cnm iyi demekki sonuclar korkma
inşallah

:63::63: kirkiniz ne zaman cikiyi sen ondan hbr ver
10 gun
var canim
daha belli değil caım 15 güne kadar elli olacak bekliyoruz

belli değil canım henüz

gözün aydın canım sonuçların temiz çıkmış

güle güle kullan canım
Sağol canim

kızlar bugün doktora gittim rutin kontroller için düzenli ilaç kullanmama rağmen TSH 5,28 e yükselmiş ve D vitaminim çok düşmüş referan aralığı 30 ila 100 benim değerim 8 bunun için iğne verdi doktorum kırıp içecekmişim her ay bir tane TSH içinde bağırsakların ilacı emmemiş dedi ilacın dozunu artırdı 50 mg her gün içecekmişim niye böyle oldu anlamadım bir ay sonra kontrolüm var
8 bayağı düşükMuş canim iyi ki yapılmış testlerin en azından hamile kalmadan önce farkedildi. Ilaclarini kullanirsin düzene girer canim.geçmiş olsun bitanem sıkma canını Allah başka dert keder vermesin

hafta sonu temizliğe kadın çağırdım cam pencere kapı perdeler dip köşe evi temizlettim koltuk kılıflarını yıkayıp taktım halıları yıkamaya gönderdim bugün gelecek bahar temizliğimi bitirmiş oldum

bu hafta sonuda Allahın izniyle evde Kuran - Kerim okutacam

misafirlere menü olarak da

bardakta kek
peynirli börek
karalahana sarması
baklava
kola ve fanta ikram edecem

sizce nasıl menüm fikirlerinizi bekliyorum
Allah kabul etsin.

şimdidenellerine sağlık güzel menü

odamız renklendi diyebiliriz
buyrun kızlarrr sizin için ekledim:KK25:
Güzel Güle güle kullan canim
uzun tül kullanirdim ya da fon dediğin perdeyi de yarım yapardım. Benim evimde hepsi yarım tüller perdeler. Temizliği kolay.
bu arada ortadaki çiçek tabağını bugun almıştım, akşam Ege kırdı
o artık yok
:KK70:bende resme bakarken demiştimki çocuklu evde bu ortadaki tabak nasıl öyle duruyor. Ege bunu halletmiyormu dedim Göz degdirdim:KK17:

ay hiç biyere süs eşyası koyamıyorum
heryer bomboş duruyo, örtü bile örtemiyorum ya. Ege herşeyi atıyo
toplamak yerine artık sermiyorum hiç bişey
normal miyiz biz
çocuklu evde sus eşyası olmaz.
Biz misafirin önüne bile zar zor ikramlik koyuyoruz Alış saldırıyor normaliz canim:KK22:

geçmiş olsun Cnm sarılıktanmı şüpheleniyorsunız ??

canım bende de d vit eksikliği oldu , ama o ilacı içmektense iğne olarak yaptırmayı tercih ettim .. Geçmiş olsun ...

Şimdiden gözün Aydın canım zorluğu mutlaka pluyo ama olsun biz çok uğraştık herşeye değer
okula başladıklarında ayrı dert çıkıyo dimi
Canım Yenidoğan sariligi ama geçti artık
buda iyi birşey demekki çok şükür kötü birşey yokmuş deroşum...

aaa çok iyi almışsın,başak kumaş kaliteside güzelmi,güle,güle iyi günlerde kullan..

SARACIM ben demiştim D vitaminine mutlaka baktır diye iyikide baktırıp öğrenmişsin canım..ama neden iğneyi vurulmak yerine içeceksin ,madem doktor yazıyor keşke vurulsan ..tekrar geçmiş olsun canım..

güzel mönü şimdiden ellerine sağlık:kk77:baklava ev baklavasımı:kk77:
bizde gelekmi:KK22:
Sağol bitanem

Kizlar 5 marta goz randevum vardi ya sasirmisim bugun diye gittim polikilinige b
Orda dank etti neyse bi baktim kadindogum bombos oraya sira aldim vardir bi hayir dedim buay korunmuyorum ya kontrol olsun dedim girdim muayene oldum doktor dediki ovulasyona dair huc belirti yok yumurtalarim buyumemis gecen ay vardi gormustum bu ay yok dedi neyse smear aldi kan istedi ogke arasi bitsin diye bekliyorum kan vericem sonuclar cikinca al gel dedi buay bi takip edelim bakalim yumurtlamani dedi :KK43: bende buay gebelik ihtimali yok yani dedim oyle dusunme belki gec olgunlasir belkide olgunlasmaz bilemeyiz dedi venim moralim bozuldu tabi bide smear vericem ya stres oldum keske gitmesemiydim dedi kendi kendime insallah onemli bisey yoktur
herseyin hayırlısı artik:confused:

Allah kabul etsin canim kurbaninizi.
DiŞ Jeli kullan çok azincada nurofen ver ya da calpol.
Biz hala çekiyoruz dişleri.
kaç yaşında bitiyor bu sıkıntılar acaba

bende iyi diye düşünüyorum inşallah öyledirde.

inşallah

10 gun
var canim
Sağol canim

8 bayağı düşükMuş canim iyi ki yapılmış testlerin en azından hamile kalmadan önce farkedildi. Ilaclarini kullanirsin düzene girer canim.geçmiş olsun bitanem sıkma canını Allah başka dert keder vermesin

Allah kabul etsin.

şimdidenellerine sağlık güzel menü

Güzel Güle güle kullan canim
uzun tül kullanirdim ya da fon dediğin perdeyi de yarım yapardım. Benim evimde hepsi yarım tüller perdeler. Temizliği kolay.
:KK70:bende resme bakarken demiştimki çocuklu evde bu ortadaki tabak nasıl öyle duruyor. Ege bunu halletmiyormu dedim Göz degdirdim:KK17:

çocuklu evde sus eşyası olmaz.
Biz misafirin önüne bile zar zor ikramlik koyuyoruz Alış saldırıyor normaliz canim:KK22:

Canım Yenidoğan sariligi ama geçti artık
Sağol bitanem

herseyin hayırlısı artik:confused:
ohh normal olmamıza çok sevindim.
yoksa çok sinirlerim bozuluyo hiç sus eşyası koyamıyor olmama.
:KK70: yok kuzum senin gözün değmedi sen görmeden once kırılmıştı :KK70:
aslında biliyodum egenin kıracağını ama yeni aldım diye azcık dursun dedim Ege hemen halletti.
dun yenisini aldım bu kez koymadım misafir falan olduğunda koyucam

Allah kabul etsin.

şimdiden ellerine sağlık güzel menü

amin canım

sarılığınız geçmiş gözün aydın tatlım

bence köşe al
Koylu kanepesimi dedim ben herkesin evinde kanepe var hepimiz koyluyuk o zaman :63:
Bafsscım hepsi çok güzelmiş ama
sevo dötünu devirip yatabileceği bişi duşunuyo
bunlara nasıl sığsın sevonun dötü
baksana bildiğin oturma grubu alacakmış kezoş
bari köşe al sevoş kıyma balkona yavrum
:63::63:
ben sana sevgi,gösteririm yavruuuum hemde sevgimle boğarım seni,aşkım
heeeeeç uzun tül alıpta masrafa girmiycem
zati o kanepelerden nefret ediyorum. Malum bizim salon boş duruyor
oraya oturma grubu yemek masası tv ünitesi halı falan alcaz inşallah. Artık salonu kullanıcaz.
oturma odasını bozıcaz.
Egenin odasını oturma odasına taşıycaz
Egenin boşalan odasına kanepenin tekini koycaz ufak oturma odası gibi bişi olcak.
kanepenin diğerinide mutfağa koyucaz tv ile birlikte orasıda rahat kullanım alanı olcak.
yazın salonda otururuk, Kışın ısıtması zor olacağından
kışında mutfakta otururuz.
yeni aldığım perdelerimide yatak odasına takarım. Mürdüm rengide Bi,örtü aldık mı on numara olur.
bilmem anlaşılır oldu mu ama
kafamda böyle planladım:KK70:

sacma surtukkkkk

bence köşe al

Hafiften bir kucumseme sezdim ve hic hosuma gitmedi basakcim :KK20:kanepenin koylusu sosyetesimi olurmus :KK67:kadinin balkonu bi cok evin salonundan buyuk oraya oturma grubuda olur bahce icin olanlardan çok şık kanepeler de olur

X