iyi yapmışsın saracım biraz dinlen ara ver çok zorlamamak lazım,boyunluğun varsa bir kaç gün taksan nasıl olur ben böyle durumlarda takıyorum bazen biraz sıkıcı ama ne yapalım...bugünkü spor proğramımı iptal ettim zaten boynumu kıpırdamıyorumki nasıl gideyim spor hocam boynumu zorlayacak hareketler yaptırmıyor sağolsun çok iyi bir bayan ama ben gün içinde dikkat ediyormuyum o tartışılır çok tezcanlıyım bir iş varsa o hemen yapılacak beklese olmaz sanki
günaydınlar canımın içi
hayırlısı olsun canım zaten korunmasız ilk ayın hemen karamsar olma hem sevinmelisin adetin düzene giriyor ne güzel..evet ben baktım çok beğendim reyting kurbanı olmazsa izleriz
gerek kalmadı sabah uyanır uyanmaz kırmızıları gördüm sevinsem mi uzulsem mi bilemedim
doğru walla insan gülüp eğlenmek istiyorBeydos ozcani izliyordum ama sıktı artik
Insanin bin tane derdi var gulmek eglenmek istiyor buda romantik komedi cok guzel sinema gibi
çok geçmiş olsun deroş,gerçekten böyle durumlarda insan misafir istemez,keşke bir yolu olsa söylemenin de gelmeseler ama olmuyor işte hemen yanlış anlaşılır..Selam kızlar
Canlarim. Nasılsınız?
Dun gece uyutmadi bizim çocuklar biri uyanıyor o uyuyor diğeri uyanıyor... sersem gibiyim walla şuanda.
Üstünede kociş hasta oldu. Nezle kusma... inşallah çocuklara ve bana geçmez...
Yorgunum çok dunden kalmayım. Dün akşam misafirlerim vardı. Çocuk görmeye gelenler. Yaaa benmi böyleyim herkesmi böyle bilmiyorum ama biraz kendimi toparlayana kadar kimse gelmesin istiyorum...
Daha düzene giremedik çünkü.!
çok doğru walla katılıyorum...Ayyyy cok gecmis olsun cnm yaaa
bence bir kanun cikmali bir kadin dogum yapinca 3 ay misafir yasak olmali offffff ne cektim ben o misafirlerdenaklima geldi cinnet gecirdim dusuncesiz saygisuz insanlar cocuk kaciyormu sonra gelin pehhhhhhh
sen avm den çıkma zatiHerifi bekliyom miracin kontrolu var dr gidecez ordanda avm ye gidecez hafta sonu dugun var elbise alacaz bana
he kesin pizza yer,çünkü dün DAVİK yedikimin düğünü canım yakınınmı
sen şimdi akşam yemeğinide avm de yer gelirsin
iyi yapmışsın saracım biraz dinlen ara ver çok zorlamamak lazım,boyunluğun varsa bir kaç gün taksan nasıl olur ben böyle durumlarda takıyorum bazen biraz sıkıcı ama ne yapalım...
hayırlısı olsun canım zaten korunmasız ilk ayın hemen karamsar olma hem sevinmelisin adetin düzene giriyor ne güzel..
doğru walla insan gülüp eğlenmek istiyor
sen avm den çıkma zati
he kesin pizza yer,çünkü dün DAVİK yedi
pazara bugünden gideyim dedim yağmur başlayınca koştur,koştur geri geldim..zaten alınacak doğru düzgün bir şey de yok..
çay demledim şimdi,içeceyimmm
tamam canım doldurayım hemenboyunluğum yok canım yaaaa
sabah iğne yapınca ağrısı geçmişti ama şimdi yine başladı başımda çok ağrıyor
DAVİK yemek lügatına yeni bir kelime kazandırmış oldu
afiyet olsun banada bir fincan koysana canım
ellerine sağlık tatlımakşama etli kurutulmuş yeşil fasulye yemeği yapacam yanınada salata yoğurt bide ev eriştesi tabi kendimi iyi hissedersem
hayırlısı olsun ilk ayımda zaten taşınırken doktorun dediği yumurtlama günlerinide kaçırmıştık..sabah doktora mesaj çektim bu ayda progestan kullanayım mı diye bu ay dinlen dedi halbuki ben buay başlıcaktım daha teşekkürler dedim ama korunmayacağım burdan bi doktor bulup akışına bırakacağım artık nasibimde ne varsa beni bulur öyle yaaiyi yapmışsın saracım biraz dinlen ara ver çok zorlamamak lazım,boyunluğun varsa bir kaç gün taksan nasıl olur ben böyle durumlarda takıyorum bazen biraz sıkıcı ama ne yapalım...
hayırlısı olsun canım zaten korunmasız ilk ayın hemen karamsar olma hem sevinmelisin adetin düzene giriyor ne güzel..
doğru walla insan gülüp eğlenmek istiyor
otobüsler gidiyi kotu istanbulaBaşoş hafta sonu nasil doneceksin kara kış geri geldi
geçmş olan cnm Allah şifa versinsabah uyandım her yer kar az yağmış ama ağaçların üstü dağlar bembeyaz üstünede güneş açtı çok güzel bir manzaraydı resim çekecektim ama boynumun ağrısından kıpırdayamadımki işe bile zor geldim
vaaaoov birbirimize çok benziyorz desene.benimde 90,70,85 bebişim
test yaptınmı tekrardan,belki hamişsindir.
günaydın canım çok geçmiş olsun bir fıtıklı olarak seni çok iyi anlıyorum,saracım spor yaparken dikkat et yanlış hareketlerde kötü etkiliyor...
yokk izlemiyorum sende amma dizi izliyon,hiç birini kaçırmıyonhem sen özcanı izlemiyormuydun vefasız seyirci...
ay ne güzel kar görmeyeli yılaar oldu..
sorvıvora bidahamı katılmışkinihat doğanı gördünüzmü kızlar,acun survıvordan çıkardı ,kulüpü ihraç etti,menejeride terk etti,daha da zor iş yapar...
hakketti...
ben demiştim o dizi bitecek boşa baktınBeydos ozcani izliyordum ama sıktı artik
Insanin bin tane derdi var gulmek eglenmek istiyor buda romantik komedi cok guzel sinema gibi
bencede hemen gelmemeleri lazım.Selam kızlar
Canlarim. Nasılsınız?
Dun gece uyutmadi bizim çocuklar biri uyanıyor o uyuyor diğeri uyanıyor... sersem gibiyim walla şuanda.
Üstünede kociş hasta oldu. Nezle kusma... inşallah çocuklara ve bana geçmez...
Yorgunum çok dunden kalmayım. Dün akşam misafirlerim vardı. Çocuk görmeye gelenler. Yaaa benmi böyleyim herkesmi böyle bilmiyorum ama biraz kendimi toparlayana kadar kimse gelmesin istiyorum...
Daha düzene giremedik çünkü.!
ömrün avmlerde geçiyoHerifi bekliyom miracin kontrolu var dr gidecez ordanda avm ye gidecez hafta sonu dugun var elbise alacaz bana
Kızlar tatlı patatesi biliyomusnz yememişsinşzdir heralde
yok yaa doktorun dediği tatlı patatesmişniyeki canım tatlı patatesmi yıyosun sen
saol canim gerek lalmadi 50 kiloyum uzun zzamandir ama benim pantolon bedenim degismedi ne hikmetse ayni kiyafetlerimi giyiyorum kazakustumde small beden hala kilolari tam olarak nereme aldim bilemiyorum yanaklarim doldu biraz memwlerim buyudu kalcam toparladi ama kiyafetlerim bedenimde bir degisim olmadi 5 kilo aldim toplam buarada bende merak ettim biara olcup olculerimi yazicamBafs cnm istediğin kiloya geldinmi.
benm geçenlerde pantolonumun biri Game over oldu
onü kapanmıyo geçen gün ısrarla giydim ama yok olmadı burda çok yiyorm. Sende çok yiyodun dimi.
benm bildiğim Bi şurup vardı sana söyledim mi onu yediğini yaktırmıyı
yok yaa doktorun dediği tatlı patatesmiş
bende bildiğimiz patates sandım
tatlı patates bambaşka bişi
çok şükür patatesten mahrum kalmıycam
tatlı patates turkiyede pek bilinmiyor bile sanırm
bazı kişiler belli yerlerinden kilo alıyo cnm.
saol canim gerek lalmadi 50 kiloyum uzun zzamandir ama benim pantolon bedenim degismedi ne hikmetse ayni kiyafetlerimi giyiyorum kazakustumde small beden hala kilolari tam olarak nereme aldim bilemiyorum yanaklarim doldu biraz memwlerim buyudu kalcam toparladi ama kiyafetlerim bedenimde bir degisim olmadi 5 kilo aldim toplam buarada bende merak ettim biara olcup olculerimi yazicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?