Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyi yapmışsın saracım biraz dinlen ara ver çok zorlamamak lazım,boyunluğun varsa bir kaç gün taksan nasıl olur ben böyle durumlarda takıyorum bazen biraz sıkıcı ama ne yapalım...
evet ben baktım çok beğendim reyting kurbanı olmazsa izleriz
gerek kalmadı sabah uyanır uyanmaz kırmızıları gördüm sevinsem mi uzulsem mi bilemedim
hayırlısı olsun canım zaten korunmasız ilk ayın hemen karamsar olma hem sevinmelisin adetin düzene giriyor ne güzel..
Beydos ozcani izliyordum ama sıktı artik
Insanin bin tane derdi var gulmek eglenmek istiyor buda romantik komedi cok guzel sinema gibi
doğru walla insan gülüp eğlenmek istiyor

çok geçmiş olsun deroş,gerçekten böyle durumlarda insan misafir istemez,keşke bir yolu olsa söylemenin de gelmeseler ama olmuyor işte hemen yanlış anlaşılır..
Ayyyy cok gecmis olsun cnm yaaa
bence bir kanun cikmali bir kadin dogum yapinca 3 ay misafir yasak olmali offffff ne cektim ben o misafirlerden aklima geldi cinnet gecirdim dusuncesiz saygisuz insanlar cocuk kaciyormu sonra gelin pehhhhhhh
çok doğru walla katılıyorum...

pazara bugünden gideyim dedim yağmur başlayınca koştur,koştur geri geldim..zaten alınacak doğru düzgün bir şey de yok..

çay demledim şimdi,içeceyimmm

boyunluğum yok canım yaaaa

sabah iğne yapınca ağrısı geçmişti ama şimdi yine başladı başımda çok ağrıyor

sen avm den çıkma zati

he kesin pizza yer,çünkü dün DAVİK yedi

DAVİK yemek lügatına yeni bir kelime kazandırmış oldu

pazara bugünden gideyim dedim yağmur başlayınca koştur,koştur geri geldim..zaten alınacak doğru düzgün bir şey de yok..

çay demledim şimdi,içeceyimmm

afiyet olsun banada bir fincan koysana canım

akşama etli kurutulmuş yeşil fasulye yemeği yapacam yanınada salata yoğurt bide ev eriştesi tabi kendimi iyi hissedersem

tamam canım doldurayım hemen
zaten boyun fıtığı baş ağrısıda yapıyor,inşaallah ilaçların işe yarar rahatlarsın..
benimde ağrılar artınca acaba çocuk çalışmalarına ara verip doktora mı gitsem diyorum ama oda kesin mr a sokacak
akşama etli kurutulmuş yeşil fasulye yemeği yapacam yanınada salata yoğurt bide ev eriştesi tabi kendimi iyi hissedersem
ellerine sağlık tatlım
bende sebzeli davik haşlama ve bulgur pilavı yapacam

hayırlısı olsun ilk ayımda zaten taşınırken doktorun dediği yumurtlama günlerinide kaçırmıştık..sabah doktora mesaj çektim bu ayda progestan kullanayım mı diye bu ay dinlen dedi halbuki ben buay başlıcaktım daha teşekkürler dedim ama korunmayacağım burdan bi doktor bulup akışına bırakacağım artık nasibimde ne varsa beni bulur öyle yaa

Başoş hafta sonu nasil doneceksin kara kış geri geldi
otobüsler gidiyi kotu istanbula
geçmş olan cnm Allah şifa versin
Bi buraya yağmadı kar
vaaaoov birbirimize çok benziyorz desene.
baksana şişko sevoş yazamıyo olçulerini
bak ben de onun yerine yazıyım
99 80 105

nihat doğanı gördünüzmü kızlar,acun survıvordan çıkardı ,kulüpü ihraç etti,menejeride terk etti,daha da zor iş yapar...
hakketti...
sorvıvora bidahamı katılmışki

Beydos ozcani izliyordum ama sıktı artik
Insanin bin tane derdi var gulmek eglenmek istiyor buda romantik komedi cok guzel sinema gibi
ben demiştim o dizi bitecek boşa baktın
bencede hemen gelmemeleri lazım.
babada ertesi gün gelmeye başlamışlardı.
zaten tek odada oturuyoruz
çocuğu emzirirken bas bas bağırıyodum
milletin gitsin de emziriyim diye bekliyodum

niyeki canım tatlı patatesmi yıyosun sen
yok yaa doktorun dediği tatlı patatesmiş
bende bildiğimiz patates sandım
tatlı patates bambaşka bişi
çok şükür patatesten mahrum kalmıycam
tatlı patates turkiyede pek bilinmiyor bile sanırm

Bafs cnm istediğin kiloya geldinmi.

benm geçenlerde pantolonumun biri Game over oldu
onü kapanmıyo geçen gün ısrarla giydim ama yok olmadı burda çok yiyorm. Sende çok yiyodun dimi.
benm bildiğim Bi şurup vardı sana söyledim mi onu yediğini yaktırmıyı

.
saol canim gerek lalmadi 50 kiloyum uzun zzamandir ama benim pantolon bedenim degismedi ne hikmetse ayni kiyafetlerimi giyiyorum kazakustumde small beden hala kilolari tam olarak nereme aldim bilemiyorum yanaklarim doldu biraz memwlerim buyudu kalcam toparladi ama kiyafetlerim bedenimde bir degisim olmadi 5 kilo aldim toplam buarada bende merak ettim biara olcup olculerimi yazicam

Yarin annemin arkileri gelecek benimde mahallemin teyzeleri heyy gidin onlari birak ben bile yaslandim neyse peynirli pogaca ispanakli börek kakaolu cikolata parcacikli ispanakli cevizli sade cevizli muffin hashasli pasta patates salatasi mantar kurabiye menu yarin foto paylasirim opuyorum hepinizi iyi gecelerrr

yok yaa doktorun dediği tatlı patatesmiş
bende bildiğimiz patates sandım
tatlı patates bambaşka bişi
çok şükür patatesten mahrum kalmıycam
tatlı patates turkiyede pek bilinmiyor bile sanırm

hadi gözün aydın patatesten mahrum kalmadın o kadar çokmu seviyosun patatesi

bazı kişiler belli yerlerinden kilo alıyo cnm
demek ki senin yanaklar kalça ve ikiz kulelere gitmiş kuleler.
yalnız en güzel yerlerden almışsın hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…