Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Su ince kilimlerden alacak zaaar halisinin ustune bende polar seriyorum mirac dokup saciyor surekli halida krem rengi
EEvet ondan istiyorum oturma odasi halim acik tenk ve surekli cay cerez vs yiyip iciliyor tv izlerken oglan odevlerini yerde yapiyor cogu zaman suanda ortu var zaten her aksam yatmadan silkeliyorum diger turlu surekli supurup yikatmam gerekiyor
ben halının üstüne bişey serilmesini sevmiyorum ama çocuklu oluncada halı üzerine örtü serenlere hak veriyorum hele çocuk küçükse vee halının rengide açıksa örtü kaçınılmaz oluyor
bende tek oturma odasinda kullabiyorum canim evet krem rengi halim

küçük görümcem senelerdir bebek istiyordu defalarca derleştik hamile kalamıyordu epilepsi hastası küçüklüğünden beri ama uzun süredir ilaç kullanmıyordu doktorlar gerek yok artık demişti biraz önce aradı 5 haftalık gebeymiş nasıl sevindim anlatamam çokk bekledi çokk istedi Rabbim nasip etti darısı başımıza tüm isteyenlere inşallahhh

Teknolojiyi takip ediyok

Daha iyi canimmmm

Yuhhhhhhhh cogalt sen onu

cimdim tabikisi hafta olmadi cok sukur hem bafs gibi yatakodasina kapanip rekor kirmiyom

çok geçmiş olsn cnm yaa

Nihat dogan
mini etek giyerseniz sapiklarin tacizine ugrayinca bas bas bagirmayacaksin demis gerizekali.
sapiga mini etek carsaf pardesu ne farkeder adamin ruhu sapiksa
pislikkkk
şu durumda söylenecek şeymi

ç.kleri kesilmeli bak Bi daha kimse tecavüze teşebbüs,edebiliyomu
-------
yavaş yavaş çıkarırım inşallah cnm yaaa
Basak karisida kan vermis booooonnnn sonuç yarin cikiyomus kotu birsey cikmaz insallah
inşallah. Yaaa
bugün kan verdim yarın öğleden sonra sonucu alcam

Bogazim hayla duzelmedi biraz rahatladim ama, bugun bolbol dinlenecegim dun herif evi topladi supurdu mutfak toplandi camasir serdi. Oturdugum yerde kurumuslari katlarim aksamada tavuk haslama yapacam patatesli havuçlu
şu durumda bile yemek yapıyon hee ülgünç

Su ince kilimlerden alacak zaaar halisinin ustune bende polar seriyorum mirac dokup saciyor surekli halida krem rengi
aa mantıklıymış.
kolay kaymaz hem.
bende polar seriyodum çabuk açılıyo üstü.
şimdi işe yaramayan çarşaf seriyom oda çabuk bozuluyo ama koltukların altına verdim mecbur

ben halının üstüne bişey serilmesini sevmiyorum ama çocuklu oluncada halı üzerine örtü serenlere hak veriyorum hele çocuk küçükse vee halının rengide açıksa örtü kaçınılmaz oluyor
ayy sorma kuşum
odayı dağınık ve çirkin gösteriyor.
benm halımda açık renk. Mecburum sermeye

sonuçların çıktımı başakcım birde suyu az içiyorsun günde en az 2 litre içmelisin
yavaş yavaş çoğaltcam inşallah cnm
hiç içim almıyo pof ama mecbur

Beydilos napiyon giiiiii
iyi diyek iyi olsun sen napiyon
Basak karisida kan vermis booooonnnn sonuç yarin cikiyomus kotu birsey cikmaz insallah
inşaallahhh..
benim ortopedik yastık visko değildi canım ama çok rahat edemedim o yüzden kullanmayı bıraktım ama yatağımız ful ortopedik yataşın o gerçekten çok rahat ne kadar yorgun olursan ol insanı dinlendiriyor
benim eşim visko almış,acaba hangisi daha iyi diye merak etimdi..
halı örtüsü diye bişi varmı kız
he varr SAVAN derler adına bizim buralarda,kilimin incasidir kendisi
bende, ne halının üzerinde nede koltukların üzerinde örtüyü hiç sevmem,ama kalabalık ve çocuklu evlerde gerçekten lazım...

bugün çok yorgun hissediyorum kendimi evde olsam uyusam kendime gelirdim heralde

acaba bu kas gevşetici iğnelermi yorgun hissettiryor
olabilir saracım kas gevşeticilerin öyle bir etkisi var,sen spora gidiyomusun hala...
akşama dünden yemeklerim var

zeytin yağlı biber dolması
patates oturtması
tavuklu pilav
mercimek çorbası
salata
ellerine sağlık bende yaprak sardım annemgildende kuru fasulye geldi
ben dışarı çıkıyorum kızlar öptüm hepicinizi

Beydos sabah sohbetin ortasinda kacti gitti
sohbetmi ediyorduk ki kaçayımben tek başıma yazdım baktım kimse yok gittim
Annemle yuruduk deniz kenarinda geri geldik...
ohh ne güzel walla..
amin inşaallah,ne güzel bir haber gözünüzaydın ALLAH tamamına erdirsin...
hee aynen öyle yapmalı...

iyice yerleştinmi kuşum
evet epey yerleştim aksilikler olduğu için gecikti ama olsun çok az bir işim kaldı temizliğim bitti şükür divanlarımı yıkattım halılarımıda mis gibi köşe bucak temizleyip yerleştirdim bulaşık makinem bugün servis işini bitirdi oldu en önemliside oydu seperatörüde paketlenmiş nihayet 1 haftaya elimde olur tek ayakkabılık yada portmanto almak kaldı koridora birde oturma odamdaki divanlara divan örtüsü diktiricem çok güzel çiçekli böcüklü bir kumaş beğendim halıyada kilim aldımmı tamam yani alışveriş kısmındayım artık birde buradaki balkonum çok güzel havalar biraz ısınsın balkonumun demirlerine saksıda çiçekler yapıcam alt komşum yapmış çokk hoşuma gitti evin çevresini keşfediyorum hergün bitarafa yürüyorum bugun 850 metre yürüdüm deniz kenarına indim çokk güzeldi diğer tarafındada antalya yat limanı var orası 900 metre mesafede ışıklar caddesi meşhur oda 800 metre kadar falan antalyanın göbeğinde denize çok yakın bir yerdeyim çokk sevdim burayıı çokkk Allah ıma şükürler olsun aklımda olmayacak kadar güzel bir yer nasip etti... Rabbim sağlıklı bir evlat daha nasip eder inşallah bu mutluluğum katlanır geçen sene bu zamanlar hakkaride bana deseler bugunume inanamazdım şükürler olsun Rabbime verdiği bütün güzellikler nimetler için huzurlu yuvam için oğlum kocam için mutluluğumuz en başta sağlığımız için...

gözünüz aydın canım Allah tamamına erdirsin

bende sevmiyorum ama mecbur içilecek su susuz olmuyor canım

bizde de savan derler beydoşum

heee spora gidiyorum canım haftada üç güne çıkardım hemde bir gün aerobik iki günde hem aerobik hem step

spordan sonra daha zinde hissediyorum ama kolumun ağrısı geçmiyor sabah kazağımı giyerken ters döndü aklım çıktı kas gevşetici iğne yaptığımdan beri daha rahatım ama kolumun ağrısı geçmiyor özelleikle uzatırken giyinirken çok feci ağrıyor acaba sinir sıkışmasımı olmadı bide ortopediye gidecem bıktım doktordan yaaa

hee doğruu

biz karadayıyı izliyok

bizde karadayıyı izliyoz çok heyecanlı oldu gerçi bazı saçma yönleri var ama bi kere izledim ya sonunu merak ediyorum

ooooh ne güzel canım maşallah hep böyle devam etsin mutluluğun darısı başıma bende gelsem antalyaya eşimi ikna edip ama şimdilik bu sadece hayal

iki yıl önce bir haftalığına tatile gelmiştik eşimle antalyaya yat limanı ışıklar caddesi Konyaaltı düden şelalesi çok güzel yerler düden şelalesinin çıktığı yer ayrı denize döküldüğü yer ayrı güzel o bir hafta çok güzel geçmişti havasıda çok güzel antalyanın larada kalmıştık biz hiç gittinmi laraya orası oteller bölgesi denize sıfır yerler inşallah eşim ikna olur oraya tayin isteriz

Gunayyyydiiinnnnnn

günaydın canım

Gunayyyydiiinnnnnn
günaydınnnn

amin canım sağol inşallah evet canım lara güzel orayada yakınız şuan geçen sene gezmiştim o tarafı polis kampı lara sahilinde denize girmek için oraya gidiyorduk zaten beaclerde o tarafta çok güzel biz şuan girmek istediğimizde larada girebiliriz orası şuan en yakın bize yine gelirsen banada beklerim busefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…