Masallah buyutmissuncanım nasıl gidiyo hamilelik kaç haftalık oldun ?
büyüyo Cnm 2,5 aylık oldu .. Çok zor 2 çocuk çok yorucu hele ikiside bebek ve ilgi istiyorsa daha zor.. Allah yardımcımız olsun.
valla aynen iyiyim diyelim iyi olsun .. Yaşayıp gidiyoruz işte çok yorucu ve yoğun gğnler geçiriyorum
aynen. Ama bugün daha iyiyiz alıştık artık.abovv gelin biraz asortik ellam
börülcelik etme sen de destek ol asortik hanıma
birazda götumcelik var sevoşta ben diyim.
----
ağzı yüzüne buyukmu gelmişay çok hoş.
ama çok doğru dedin.
bazılarına kilo yakışıyor
ayyy ben neredeyim ben bile bilmiyorum kaç gündür yazamadım
herif evde olunca yoğun oluyorum biraz daha
ayy evden kedi gitse hissediliyor,derler,ne,kadar,doğru.
insan hemen alışıyor
38 de tam Cnm . Su an kv ler var rahatım valla onlar gidince napıcam bilmem. Seninde çok az kalmış bol bol dinlen :)Masallah buyutmissuneminim zor olduğuna iki bebek bi yardimci şart insana
canım 38+2 yiz çok şükür. Çok yorucu hele şu günler ağrılı geçiyor. Allah nasip ederse bu haFTA doktor sezeryani yapabilir. Bakalım hayırlısı ile dogsaydi sağlıklı bi şekilde.
Sen kaç haftaydin oglani doğurduğunda 38+3 falandin diye hatırlıyorum ama dogrumu??
gönderme kaynosunu faydası dokunuyosa.38 de tam Cnm . Su an kv ler var rahatım valla onlar gidince napıcam bilmem. Seninde çok az kalmış bol bol dinlen :)
canım Çay toplama zamanı geliyo kaynoştan çok görümcemin yardımı oluyo ama işte Mart ta onların da işleri başlıyor.. Annem yakında aslında ama Abi'min de çocuğu olacak ona bakacak mecbur neyse artık idare edicem Sevinçten yardım alırım bol bol :) Eyşan 2 Yaşındagönderme kaynosunu faydası dokunuyosa.Ya da kendi annen gelsin birazda onlar yardım etsin sana..
Eysan şimdi kaç yaşında?
Pudra pembesi güzel olur bende yeni mürdüm renk yaptırdım çok şık duruyo fonda mürdümPudra pembesi hoş olcak bence
Koşmak istiyor düşüyor bu defaGunaydin canlarim heryerim agriyor evi epey kolayladim ana cok yorgunum daha yapilacaklarda bitmis degil üstelik derosssss ne zaman doguruyonn sevinccccc miro kosmaya basladi mıı saraaaa kuzum nasilsin beydagliiii bat ne zamann basoooo topik sesizz nerdesinnn tkbbb
Evet guzel olur mürdüm rengide hoşdururduPudra pembesi hoş olcak bence
Her zaman hazirim cnmcanım Çay toplama zamanı geliyo kaynoştan çok görümcemin yardımı oluyo ama işte Mart ta onların da işleri başlıyor.. Annem yakında aslında ama Abi'min de çocuğu olacak ona bakacak mecbur neyse artık idare edicem Sevinçten yardım alırım bol bol :) Eyşan 2 Yaşında
Ozan hasta Öksürüyo hırıltı var Dr a götürüyoruz şimdi inşallah Bronşit filan olmamıştır dua edin teyzeleri
günlerdir zar zor verdiğim kararım tepe taklak oldu dumoşşşPudra pembesi güzel olur bende yeni mürdüm renk yaptırdım çok şık duruyo fonda mürdüm
inşallah canım inşallah değildirOzan hasta Öksürüyo hırıltı var Dr a götürüyoruz şimdi inşallah Bronşit filan olmamıştır dua edin teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?