oyy yerim onu bennnSoba yanan odanin kapisi kapali ya miraç delleniyo cikamiyomus disari
dün pek bişy olmadı zaten..Orayi bende gordum ve inanmadim
oyy yerim onu bennnben kapıyı kapatmıyorum bir tek yatak odasının kapısını açık bırakıyorum diğer odaları kapatıyorum sıcaklık açık olan yerlere dağılıyor..ama bu her evde olamıyor tabi ..
Sewos Eyice hareketlendi dimi miro paşa..Soba yanan odanin kapisi kapali ya miraç delleniyo cikamiyomus disari
Sewos Eyice hareketlendi dimi miro paşa..
Senin herif şimdi daha Göremedi mironun yurudugunu...çok merak ediyordur.
Ne zaman dönüyon... herif ozlememis seni demekki... yoksaM gelir alırdı. Adam kafasını dinliyor zaar
Iyi işte zayıflatir seni Miraç efendiEvet hareketlendi maasallah peşinde koşmaktan oluyom. Herif gelip alacakti bir hafta daha izin aldik haftaya gelecek
Miracin videosunu attim kafayi yedi babasi
heee haketmissinKaynosa gittik geldik
Yemek yedik çay içtik
oglanin yemegini verdik
duş aldım
Şimdi uzaniyom
bir muzu hakettigimi düşünüyorum
Iyi işte zayıflatir seni Miraç efendi
Yani bir dahaki pazarmı dönüyorsun sısko?
Napiiiim gitmesen olmiyiiiiheee haketmissindoguracan kaynosa gidip gelirken
Heeee mandalinacim
abovv gelin biraz asortik ellamSaol heeee dişi yok yuruyi
Bakiniyok mobilya felan gelin dotune kadar acik gelinlik bulmuş anam delleniyi
birazda götumcelik var sevoşta ben diyim.ben hiç şişko deelimsen şişko pattissin dombili
ağzı yüzüne büyük kaldıbazısına çok zayıflık yakışmıyor işte..ama pelinin yüzü çok güzel...
o kadarmı açık kızz,yosam sen götümcelikmi yapıyon
gardaşın bişey demiyor zaar,yada gelin dinlemiyor zamane işte ne edecengelinlikte çok dekolte güzel olmuyor bencede...
Gunaydin
Bu başoş nerde
ayyy ben neredeyim ben bile bilmiyorum kaç gündür yazamadımkıskanç börülce
sanada günaydın
kimbilir başak hanım niye gelmiyor
ayy evden kedi gitse hissediliyor,derler,ne,kadar,doğru.Selam.kızlar. napiyosunuz bakim. Saros sesin HEC çıkmıyor.annenlerle bol bol hasret gideriyon dimi.
Benimde yatılı misafırım gitti. Evde kocaman bi boşluk oldu alışmışiz birbirimize.
kız sabak 7den beri mesai yapıyoruz egeyleGünaydin kızlar
Nasılsıniz bakeeeem
Bende olmasam topik sahipsiz kalacak resmen
canım nasıl gidiyo hamilelik kaç haftalık oldun ?Zaten diş etlerimde sorun vardı kan sulandiricilarda iyice mahvetti. Allahım emeklerimizi görür insallah.
Yok kendim uyuyamadim bu defa
Çok ağrım vardı kasiklarimda...
Bugunde acilde aldım soluğu
Pazartesi ultrasona sokacaklar...
Yer yokmuş bugun ve yarın
büyüyo Cnm 2,5 aylık oldu .. Çok zor 2 çocuk çok yorucu hele ikiside bebek ve ilgi istiyorsa daha zor.. Allah yardımcımız olsun.Merhaba dumancim oğlun nasıl
Büyüttünmu?
valla aynen iyiyim diyelim iyi olsun .. Yaşayıp gidiyoruz işte çok yorucu ve yoğun gğnler geçiriyorumiyiyim çok şükür bidenem,iyiyim demek adet olmuş zaten.. sen nasılsın çocuklar ne yapıyor hayat nasıl gidiyor
ALLAH yardımcın olsun canım çok geçmiş olsun.... bu nasıl iş yaa ultrason için bile 2 gün bekliyosun...
heeee
kıskanç börülce
sanada günaydın
kimbilir başak hanım niye gelmiyor
Siz de ne var ne yik
sevoş miro yürür yurumez motorlu gibi çalışmayamı başladı.
insan accık yalpalar falan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?