• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşallah canim benim ... bende unutmuyirum hic topikdeki eski GünlerimizI.... ilk göz ağrımsin sen benim topikde.. yerin bambaşka. Herzaman dualarimdasin.

zaman evet su gibi geçiyor. Ama geçerken de bazen böyle desiyorda geçiyor. Hep stres inanirmisin.. bi gün korkular dan ve endişelerden kurtulup yaşadığım anın keyfini cikartabilcekmiyim acaba. Artık o kadar yoruldumki... Rabbime şükürler olsun tabiki..
canım benim sağol arkadaşım :KK19:yorulmuşsundur tabi neler atlattın,bende kendimi artık tükenmiş hissediyorum...
noldu kuşum canın mı sıkıldı
ewettt:KK51:
Karisik kizartma yapmis :110:
çok severim:kk77:benim kaynoş hiç kızartma yapmaz sevmediğinden değil ama tembelliğinden iyi seninki yapıyor:KK14:

Bata 5 vardır bunalima girdiğine gore :KK51:
5 değil 2 gün var:110:
Bunalimdami beydos?
Ayrıca 5 değil 2 gün var
hee doğru 2 gün:KK19:
Teşekkürler evet öyle:110:

Pattis karnabahar patlican biber felan

Ozaman test yapmistir:eek::eek:
yok yapmadım:110:
test yapmamıştır yapsa söylerdi
hem heray test mi yapılır ayol
he söylerdim:110:
hem her ay beklendiğinden her ay yapılır tabiki:63:
Sana yağ olsun:110:

Yapar o :110:
bu sefer yapmadım ama zor duruyorum arayada hafta sonu girdi zaten test almamak için banada bahane:110:inşaallah nöbetçi eczaneye rast gelmem:110:

yapılır walla öyle bir yapilirki hemde.:110:tecrübeyle sabittiR:KK51:
hemde büyük bir iştahla yapılır :KK51:
bana yağ oluyo,zaten
her gün buyuğumu yapardım nazara geldim.
buyuğumı yapamayınca kilo yapıyor.
aha iştahını kaçırcam şimdi
eskiden benim bağırsaklarda tıkır,tıkır çalışırdı hemide her gün aynı saatte hey gidi günler:KK14:
Patlicanla kabak kizartmasinin üzerine sarımsaklı yoğurt dokerek yemek vardı şimdi:kk77:
:kk77::kk77:
napak:110:hoşgeldin:110:

Back