• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

maşallah hadi bakalım.
Bi bakmışsın ki doğurmuşsun
zaman öyle çabuk geçiyor ki.
bizde iyiyiz cnm napalım
aynı sohbetlere devam.
sen annene gidince mi girebiliyordun,kkya.
cebine net paketi alsana kuşum

Şuan öyle yaptım zaten baktım ki olmuyor alışmışım yapıverdm :)

bilmiyorum inşallah dediğin gibidir

uyuz memleket...
hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağıma alayım da tek istediğim bu... nst'ye bağladılar sancı çıkmadı. Alttan muayene ettiler rahim ağzı kapalı dediler. Doğum işareti yok. Suyun gelirse veya sancin olursa hemen hastaneye gelirsin dediler.
Dua edinde accuk daha hayırlısı ile dursun içerde biraz...

:KK17::KK17::KK17:

seninde cuman mübarek olsun hayırlı bi gün olsun inşallah hepimizi için

Çok geçmiş olsun Rabbim bi avazda kurtarsın :anneadayı:

Çok geçmiş olsun Rabbim bi avazda kurtarsın :anneadayı:
Sağol canim Rabbim sana ve tüm isteyenlere sorunsuz bi gebelik versin sağlıklı hayırlı evlatlar kucağımiza alalım inşallah. Amin.

Okuldan geldik :D karnemizin hepsi çok iyi :D dolandik geldik aksamada kaynos gidecez on gün olacak gitmiyorduk:110:
oğluna aferin tebrik ediyorum canim
10 gün çok uzun biz on gün gitmesek başımıza taş yagdirirlar:110: ama artık bende bu vakitten sonra gidememmm:KK14: şu 10 gün önemli benim için. Rabbim kolaylik verir inşallah. Dua edin kızlar ne olur:KK17:

Deroş saka gibi herif hic lafini etmiyor ben dedim gidelim oğlan karneyi göstersin hem yarin adanaya gidecez demesinmi
Gidesim yok onlar kizlariyla ilgilensin:KK57::KK57:

Sağol canim Rabbim sana ve tüm isteyenlere sorunsuz bi gebelik versin sağlıklı hayırlı evlatlar kucağımiza alalım inşallah. Amin.

10 gün çok uzun biz on gün gitmesek başımıza taş yagdirirlar:110: ama artık bende bu vakitten sonra gidememmm:KK14: şu 10 gün önemli benim için. Rabbim kolaylik verir inşallah. Dua edin kızlar ne olur:KK17:

Amin amin bu cuma günü hürmetine rabbim yardımcmz olsun :)

inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım sen şimdi kaynoşu falan boş ver

Deroş saka gibi herif hic lafini etmiyor ben dedim gidelim oğlan karneyi göstersin hem yarin adanaya gidecez demesinmi

adamda doğruyu görmeye başlamış demekki başlamışsa sende çok gidelim gidelim deyip yeniden oraya ayağını alıştırma

aah aaaah benimkide görecekmi gerçekleri acep

gerçi bende gitmesem hiç gidelim demez kendi gider ama istisnasız

Deroş um dualarim seninle insallah vaktinde gelir bebegin saglikla sihhatle insallah cuma yüzü suyu hurmetine
inşallah aminnnnn canimbenim. Inşallah Rabbim dualarimizi yüce katında kabul eder inşallah

superrrmiss walla çok iyi. Demekki o da biseyleri görüyor farkına varıyor. Zaten biz gidelim deyince eslerimize geri tepiyo istemiyolar ama bizim gitmek istemedigimizi bilsinler duyguları coşuyor önüne geçilmez hal alıyor. Ben mesela bazen derim annenleri ara bakalım nasillarmis vs falan öyle dedigimi duydukca adamın ara isteği gelmiyor. Bazen hatta arasana dediğimde aramiyor bile..öyle gecistiriyor. Rabbim hayırlısıni nasip etsin hakkimizda. Ins.

inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım sen şimdi kaynoşu falan boş ver
herhalde bu hafta gidemem artık
orda daha çok yoruluyom oglan dagitiyo mecbur peşinden topluyom ama kendi evimde dağıtıyor hemen toplamiyorum akşam üzerine kadar bekliyorum. Herif isden geliyor o Alis'e bakıyor ben topluyom bazende o yardım ediyor

adamda doğruyu görmeye başlamış demekki başlamışsa sende çok gidelim gidelim deyip yeniden oraya ayağını alıştırma

en kötüsü kendisinin yalnız gitmesi zaten bana göre. Onların istediği o..
Hatta benim kaynos bi eltimi sevmiyodu arkasından aman o gelmesin oğlum yalnız gelsin diyodu. Ogullariyla rahat rahat konuşuyorlar. Ama gelinin yanında herseyi konuşamiyorlar...

Kiz dermiyim hic bugün gitmeniz gerekiyi başka zaman adini anmam :21:

Kaynos oglani aramisti karnesini sormaya aksam geleceğimizi duydu ya demesinmi yemeğe balik yapimmi kadina ogretemedik ben balik yyemiyom pessssssssss

Dun aksam yazmak icin elime almistim teli sonra yegen faceye girmek icin istedi bende sonra unutmusum bugunde anca otobuste firsat bulabildim .dun cekildi kolonoskopi ama tam temizlik olmadigi icin. Hic birsey gorunmemis 15 gun sonta tekrar edelim demis doktor ablama ben baygindim cunku..islem zor degilde oncesindeki hazirlik cok zor surekli ishal tansiyonum dustu bayilcaktim az kalsin kendime zor geldim oluyorum sandim

Dun aksam yazmak icin elime almistim teli sonra yegen faceye girmek icin istedi bende sonra unutmusum bugunde anca otobuste firsat bulabildim .dun cekildi kolonoskopi ama tam temizlik olmadigi icin. Hic birsey gorunmemis 15 gun sonta tekrar edelim demis doktor ablama ben baygindim cunku..islem zor degilde oncesindeki hazirlik cok zor surekli ishal tansiyonum dustu bayilcaktim az kalsin kendime zor geldim oluyorum sandim

geçmiş olsun canım nasıl tam temizlik olmamış lavman yapmadılarmı

Çok geçmiş olsun cnm Rabbim beterinden korusun lavman niye yapmadilarki

Back