Sağol canim benim tarif içinıspanaklı kek
malzemeler
3 tane yumurta
bir su bardağı yoğurt
bir buçuk su bardağı tozşeker
vanilya kabartma tozu
yarım su bardağı sıvıyağ
ıspanak
süt
puding
yapılışı
yumurtayla şekeri iyice çırpıyoruz sırasıyla yoğurdu sıvı yağı ekleyip karıştırıyoruz püre haline getirdiğimiz ıspanaklarıda ekliyoruz sonra ununu vanilyasını kabartma tozunu katıp çırpıyoruz akışkan bir hamur elde ediyoruz ve 175 derece 40- 45 dakika pişiriyoruz pişip pişmediğini kürdan batırarak anlıyoruz sonra kremasını yapıyoruz ben sütle puding yapacam vanilyalı olarak kekler soğuduktan sonra kremayı üzerine sürüp artan kekleri ufalayıp üzerlerine dökecem fıstıklıymış görünecek hepsi bu
Bende uzanıyorum
Dinlenmeye çalışıyorum
Herif işten geldi
Oglanla ilgileniyi
Bende birazdan ignemi yaparım
Oğlumun sütünü veririm
Kendimde bi bardak süt içerim
Ya da meyve yerim
Bu aksam sebzeli bulgur pilavı ve cacık yedim
Şisirdi beni
Zaten zor hareket eder oldum
Şimdi nasıl eriteyim
Sağol canim benim tarif için
Bende yapmak istiyorum ama bu fırın beni hasta ediyor. IcinI pisirmiyo altını pisirmiyo hamur kalıyo.. kardeşime gidersem orda yaparim belki
Sağol inşallah yarar bebeğime canim.bulgur pilavı ve cacığı bende çok severim canım sanada afiyet olsun bebişine yarasın canım alişin peşinden koşmakla eritirsin zaten bunu düşünme dinlen şimdi
eminim canim keşke komşu olsaydik. Ben Alıs'den önce çok yapardım ceşit çeşit şeyler.. şimdi malesef zor karnimizi doyurmak için yemek hazırlıyorum. Birincisi oğlum rahat durmuyor ben bi yemek yapana kadar o bütün mutfağın altını üstüne getiriyor... ikinciside o kadar yorgun oluyorumki ne pratikse onu pisiriyorum gEnel de..bişey değil canım keşke komşum olaydın kız yaptığım hiçbişeyi sensiz yemezdim inanki
sağol canım ve biliyomusun tespitin çok yerinde aslında kaynanam iyi biri bazı şeyleri yaşlılığından yapıyo ama kızlarının etkisinde fazla kalıyo
bende kaynar severim sütü içinede kabuk tarçın koyarım,ama soğuk daha faydalı diyorlarBen süte bayılırım hele soğuk olursa
öyleymiş saracım kimse ıspanak olduğunu anlamıyormuş yapan bir kaç kişiden duymuştum ,yaşpasta şeklinde yapmışlar..tadı güzel oluyor canım ve sen söylemezsen kimse içindekinin ıspanak olduğunu anlamıyor yarın yapacam ve resmini çekip size gösterecem
bende süte bayılırım canım
bizde yeni geldik kaynoştan
he sağolsun sara hemen tarif yazıyorSara tarif için saol hayatim
Aksam çocukları uyut mutfagi topla derken yorgunluktan bayilmisim yazamadim
günaydın,kolay gelsinGunaydin tatliskolar yeni kalktik
Hemen kahvalti hazirlayip ise koyulacam
Tavuklari haşlamakla ise baslayayim
iyi yolculuklar bafs,bu kadar az uyursan tabiki uykusuz kalırsınSanada gunaydin bebemmm gece 4 te yattim sabah 7 de kalktim suan yoldayım memlekete gidiyom aksam yazamadım yola cikicam diye evi toparladim ütü yaptım vs banyoya girdim sacimi kuruttum yattım suan gozlerim kapaniyo cokkk uykum varrr tavuklari haşlama ise basliy yazmissin cocuklari diye okudumuyurgezerim yani
Normalde bende kışın sütü sicak iceriimbende kaynar severim sütü içinede kabuk tarçın koyarım,ama soğuk daha faydalı diyorlar
öyleymiş saracım kimse ıspanak olduğunu anlamıyormuş yapan bir kaç kişiden duymuştum ,yaşpasta şeklinde yapmışlar..
he sağolsun sara hemen tarif yazıyor
günaydın,kolay gelsin
iyi yolculuklar bafs,bu kadar az uyursan tabiki uykusuz kalırsın
amin canım sanada günaydın...Günaydın kizlarrrr
Hayırlı bir gün olsun inşallah....
Bugun kaynos gunumuz
Akşama giderik herhal....
Bi hafta gitmesek hemen ararlar oğlunu niye gelmedin diyeamin canım sanada günaydın...
he kesin gidersiniz kaçarmı
Bafss iyi yolculuklar cnm cocuklari haslarmiyim
günaydın hatunlar
bende bugün ev işlerini halledeyim
Günaydın kizlarrrr
Hayırlı bir gün olsun inşallah....
Bugun kaynos gunumuz
Akşama giderik herhal....
Sana da canimgünaydın hanımlar herkese mutlu hafta sonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?