Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayy ayy kocasıda gelirmişş,, hava atma kızım hava atmaaa
ben bulurum annem seni teselli de ederim temizlerim toz topraktannunları da listeye
başak eklesene yenni hat

kuzum vallahi güldürüyosunuz beni ya işim çıktı pat diye papattım sayfayı. sonra kocam geldi. acele işe gitmesi gerekiyomuş geç kalmışmışmışmış öpmedi bile beni çok moralim bozuldu, zaten dünden kırığım. aaaaaaaaaaaahhhhhhhh aaaaaaaaaaahhhhhhhhh atsam kendimi köprülerden ,bayırlardan yuvarlansam toza toprağa karışsam, bulan olur mu beniiiiiiiiiii anlar mı halimden biriiiiiiiiiiiiiiii

kocası sperm filan vercekti daha işleri bitmemiştir gelince anlatır

oooo valla diğer topiklerden farkınızı koydunuz ortaya:)

alışmışım önüme gelene batı mı yazıyorum bende:)

ee ozaman bende 32 yaşında aslan burcu,çalışan,3yıllık evli,2yıldır bebek anlamında babayı alan bir hatunum:)

geçen ay yumırta çatlatma iğneside olduk şükür,göğüs ağrısından zıplayıp durdum ama yine gelmedi sıpa..
olsun gelmesin,çokta tınnnnn..

ayyy valla çok tın...sen gel annem bekletme fazlaa:):KK49:
biz farklıyız diye boşuna demiyozz
bat sat stersi çekmemek için hatırlatacak şeylerden uzak duruyoruzz
neşelenip efkar dağıtıyoruz burda bizzz:KK76::KK76:

başakkkkk kız noooldu anlatsana sen niye posta koydun adama...

tamam anladık kız arkadaşları var..ama iş çevresidir falan,hemen uydurma bişiler...:KK53:

yok kız uydurma diil benimkiler sadece arkadaşlar ama ben çok mu kıskanıyorum anlamıyorum yaa
çıttırıcam valla. hiç bi kızla konşmasına tahammül edemiyorum, iş yerinde biz kızın laptopunu tamir felan etmiş
kaç gündür evde duruyor laptop.
bana da hiç bi kızın olduğunu söölemedi.
iş yerinden bi arkadaşın dedi.
tamir parasını bekliyorum versin, laptopunu vercem dedi.
meğer iş yerinde n bi kızın laptopuymş, kendi söylemedi ben öğrendim.
biliyorum kıskanacağım için bi kızın olduğunu söölememiş olabilir biliyorum ama
neden konuşuyo başka kızlarla ay beni biri çıkarsın burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn

canım benim üzülme bnde mayıs ayında geçirdim kimyasal gebelik.herşeyde i hayır vardır.bebeği kaybediiyorsak bi sebebi vardır.anormal gebelikler düşükle sonuçlanırmış doktorum bana öyle demişti.dünyaya gelseydi sorunlu olurdu demişti.üzülme sıkılma seni çok iiyi anlıyorum çok kötü bir durum ama olsun.inş. yine kalırız dualarla
kuzum sen nerdesin kaç gündür he:KK57: seni başka topikler görüntülemişler. fotoğrafların var yani elimizde:nazar::nazar:

Son düzenleme:
oooo valla diğer topiklerden farkınızı koydunuz ortaya:)

alışmışım önüme gelene batı mı yazıyorum bende:)

ee ozaman bende 32 yaşında aslan burcu,çalışan,3yıllık evli,2yıldır bebek anlamında babayı alan bir hatunum:)

geçen ay yumırta çatlatma iğneside olduk şükür,göğüs ağrısından zıplayıp durdum ama yine gelmedi sıpa..
olsun gelmesin,çokta tınnnnn..

ayyy valla çokta tın...sen gel annem bekletme fazlaa:):KK49:
tebrikler çokta tınnnnnnn diyen bi hatuuunnnnnnnn:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Son düzenleme:
canım bu yola başkoyduk madem acısıyla tatlısıyla razı gelicez herşeye..böyle demek dile kolay tabi..ama sizler çoooook güçlü kadınlarsınız....en güzel analık duygularını hakediyorsunuz ve bunu yaşayacaksınız...

aslında istediğimiz şey öyle mumla aranan bişeyde değil..çevremizde 3er 5er herkeşin bebeği var:)

bizimde olacak olacakkkk:)

Evet banada öyle dedi doktor ama işte o anda teselli olmuyor 1 gün önce hamilesin diye seviniyosun
sonra ne zaman düşecek diye bekliyosun :KK43:
ne bileyim çok enterasan bir durum

inşallah bugün yarın kötü geçerde sanırım bir kaç güne toplanırım herhalde değil mi ?

yok kız uydurma diil benimkiler sadece arkadaşlar ama ben çok mu kıskanıyorum anlamıyorum yaa
çıttırıcam valla. hiç bi kızla konşmasına tahammül edemiyorum, iş yerinde biz kızın laptopunu tamir felan etmiş
neden konuşuyo başka kızlarla ay beni biri çıkarsın burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn

ona bakarsan benim kocamda o kadar muhattap oluyor canımm
o kadar takma kanka kafana kocacın senin kalitenden sonra kimseye bakmaz rahat oll
bööle şeylerle de sıkma adamın canını
kafanı rahat tut senin kocan o unutma
sadece sana aitt

evet ben rahat doğurdum, aminn kimse ye vermesin en kötüsü ne bence biliyonmu:
o kadar sancı çek doğur ama eve ellerin boş dönn
çok kötü duygulardııı
üstelik kollayamadığını sahip çıkamadığını sandığın bebeğini toprağa vermek daha da bi acı geliyorr insana
allah hakkımızda hayırlısını versin
demekki öbür dünyadada lazımmış bize çocuk
yavrucuğum beni cennette bekliyorr inşallah ordaa sevip koklucam oğlumuuu

amin canım aminnn...evet demek böylesi hayırlıymış hakkımızda..eve geldim herkes evde...bilmeyen komşularım vardı duymamışlar demekki..aşağıda karşılaştım..hayrola doktordanmı dedi...bittim o an yaa zorla konuştum...hep sıktım kendimi ağlamamak için..gece yattığımda ağladım sadece...benimde erkekti bebeğim..gerçekten melek onlar şimdi bizim meleklerimiz..

ayy başakk Allah sanada kocanada sabır versin:)

bende bizimkine soruyorum işyerinde kızlar varmı diyorum...

vaaar diyor gayet normal,ben sinirleniyorum ama belli etmiyorum çünkü tartışırsak, dahada bu konuda konuşmaz..

sakinliğimi koruyaraktan,konuşuyormusunuz muhabbetiniz varmı diyorum

onada var diyor....ben yine sakin..evlilerdir herhalde diyorum...yoooo bekarlar diyor..

eeeeeeeeeeee artık gözüm seğiriyor yaniiiiiiiii:KK52::KK52::KK52::KK52:

heheheh valla ben hayatta kimseyi kıskanmam derdim...şimdi psikopat oldum...
hepp bu bebeksizlikten bunlar ahhh ahhh:KK52:

Evet banada öyle dedi doktor ama işte o anda teselli olmuyor 1 gün önce hamilesin diye seviniyosun
sonra ne zaman düşecek diye bekliyosun :KK43:
ne bileyim çok enterasan bir durum

inşallah bugün yarın kötü geçerde sanırım bir kaç güne toplanırım herhalde değil mi ?

kuzum sen nerdesin kaç gündür he:KK57: seni başka topikler görüntülemişler. fotoğrafların var yani elimizde:nazar::nazar:

Son düzenleme:
amin canım aminnn...evet demek böylesi hayırlıymış hakkımızda..eve geldim herkes evde...bilmeyen komşularım vardı duymamışlar demekki..aşağıda karşılaştım..hayrola doktordanmı dedi...bittim o an yaa zorla konuştum...hep sıktım kendimi ağlamamak için..gece yattığımda ağladım sadece...benimde erkekti bebeğim..gerçekten melek onlar şimdi bizim meleklerimiz..

sıkma kendini ağla başkalarının yanında da tutma içinden geldiğinde ağla
kolay değil evlat kaybediyoruz ben de çok sıktım kendimi ama sonra baktımki kendimi sıka sıka
gaddar katı hissiz bi insan olmuşum
böle olmamak için sıkma kendini acın daha çok taze
benim 6 yıl olmasına rağmen hala (bir çift çorap almıştım) o çorabı gördükçe içim sızlar
ya rabbim sabrımızı ver ,
bizi de en kısa zamanda annelik sıfatıyla ödüllendir ya rabbim

ayy başakk Allah sanada kocanada sabır versin:)

bende bizimkine soruyorum işyerinde kızlar varmı diyorum...

vaaar diyor gayet normal,ben sinirleniyorum ama belli etmiyorum çünkü tartışırsak, dahada bu konuda konuşmaz..

sakinliğimi koruyaraktan,konuşuyormusunuz muhabbetiniz varmı diyorum

onada var diyor....ben yine sakin..evlilerdir herhalde diyorum...yoooo bekarlar diyor..

eeeeeeeeeeee artık gözüm seğiriyor yaniiiiiiiii:KK52::KK52::KK52::KK52:

heheheh valla ben hayatta kimseyi kıskanmam derdim...şimdi psikopat oldum...
hepp bu bebeksizlikten bunlar ahhh ahhh:KK52:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

dolunaycım tüfekhane dedin valla şuan çok fena tüfekhanem geldi hemen gidip geliyim:KK55:
eroşum bu arada senle konşcaz daha unutma. bende konsantre olamadım bi taraftan yeni kızları not almaya çalışıyorum atlamadan. bi taraftanda sıkıştım kıvranıyorum.
kız bu arada sara abla nın bilgilerini verin bana ben tamb ilmiyorum. yazıyımda eksiksiz hoşuna kaçsın.. yaşı kaç kaç yıllık evli, sorunu ne falan hadi ben kaçtım

dolunaycım tüfekhane dedin valla şuan çok fena tüfekhanem geldi hemen gidip geliyim:KK55:
eroşum bu arada senle konşcaz daha unutma. bende konsantre olamadım bi taraftan yeni kızları not almaya çalışıyorum atlamadan. bi taraftanda sıkıştım kıvranıyorum.
kız bu arada sara abla nın bilgilerini verin bana ben tamb ilmiyorum. yazıyımda eksiksiz hoşuna kaçsın.. yaşı kaç kaç yıllık evli, sorunu ne falan hadi ben kaçtım

canımcım bakarımda bi yemek yiyimki açlıktan ölcemm

ama işte o zaman asıl kavga başlar................:84::95::123::KK57::KK50:

kuzum sen takıl bize bol bol. biz adet olduk mu olcak mı telaşı yaşamıyyalım diye bat listesi yapmadık. değişik bir listemiz var eğleniyos işte

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
yav morelcağızım bozuk güldürme beni git başımdan karı

ay gerçekten onları düşünmek bile istemiyorum ama sabırsızlıklada adet olcam günü bekliyorumm..sizinleyim kızlarr..unutmak istiyorum o adet günü olacakmıyım acaba takıntısını :KK66:

ay gerçekten onları düşünmek bile istemiyorum ama sabırsızlıklada adet olcam günü bekliyorumm..sizinleyim kızlarr..unutmak istiyorum o adet günü olacakmıyım acaba takıntısını :KK66:
evet canımıza okuyo stres
olcaksak olcaz yanii napalım dimi seray??

afiyet bal şeker olsunnnn..benimde doydu ama bu grip beni öldürüyoo..

sana da canımcımm bende çok fena gribim
yanımda 1 rulo havlu kağıt var ve akşama kadar yetmicek sanırsam
burnum hayrat çeşmesi mubarekkk:KK1:

evet canımıza okuyo stres
olcaksak olcaz yanii napalım dimi seray??

aynen yaa olmadığımız bişeymi :KK66: çok tın diyesim geliyoda diyemiyom :KK70::KK70:

sana da canımcımm bende çok fena gribim
yanımda 1 rulo havlu kağıt var ve akşama kadar yetmicek sanırsam
burnum hayrat çeşmesi mubarekkk:KK1:
tüm işyeri aynı durumda yarış yapıoz mubarek bizde heryerden burun çekme sesi:KK70::KK70: çöp kutum mandalina kabugu ve peçete dolu :)

tüm işyeri aynı durumda yarış yapıoz mubarek bizde heryerden burun çekme sesi:KK70::KK70: çöp kutum mandalina kabugu ve peçete dolu :)

heheheheheeee
mevsim grip mevsimi parasız dağıtıyolar grip virüsünü
bende hırk hırk gınaa geldi valla burnumu çekemekten
allahtan evdeyim ben yoksa dayanamam
böle bile zor geriyee
mandalina canımı çektirdin kız kocişimi arıyımda alsın gelirkenn

X