Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hoşgeldin canım hemen bilgilerini ver senide listemize ekleyelimm

"neşeyle yumurtlayıp, zevkle doğuracağız" felsefe süper...hayırlı olsun topiğiniz kızlar..bende 13 aralık ı bekliyorum bakalımm..pek neşeli yumurtladığım söylenemez.. bizde küstük kocişle ama...yinede az da olsa bişiler oldu bakalım hayırlısı :))

ahhh hayatımm..benim derdim bebek...bütün tartışmaların kaynağı o biliyorum :KK43:

adam ne dese batıyo,hemen polemiğe dönüşüyor..

siz de mi küstünüz:KK1: sorun ne? incir çekirdeğini doldurmaz dimi

içim yanıyo başağımmm...serin serin iyi geliyoo:)
dolunay kuzum şu avatarı değiştir ya da üstüne bişi var kadın üşüdü valla haftalardır bööle. onu görünce ben üşüyom

azıcıkmı?bu süreçteki en büyük destekçilerimsiniz...

eşim evde,şu sıralar uyumaya hazırlanıyordur..akşam sadece 1,5saatimiz var,oda yemekle falan geçer:KK43:

ne ara barışıcaz..hem zaten barışmakta istemiyom..kızdım ona:KK43:
ne dimek ne dimek azıcık faydam dokunuyosa ne güzellll

güzel biii yemekk...........:125:
güzel bi kıyafet..............:92:
güzelce makyaj...............:108:
birkaçtane mum...............
bir kaç güzel söz................:nazar:
güzel bir müzik....................:KK24:
hop adam kucağında.................:KK48:
:KK16::KK16::KK16::127:

sağol canım menim

inşallah canım..iyi bari ,bi zararı yoksa deneyek bakalım..

canım zararlı olsa doktor vermezdi ayrıcada hamile olduğunu öğrenene kadar içtiğin yada yaptığın şeyler bebeğe zarar vermiyo diye biliyorum doğa sana haber verdikten sonra yani adet günün geçtikten sonra dikkat etmen gerek canım menim için rahat olsun

aminnnn aminnnnnnnn:)
sağol canııım inşallah Allah ağzından duysun dolunaycım sende bende isteyen herkeste tez vakitte bebeğimize kavuşuşuruz

geçmiş olsun ttalım..hamileyim ve bebeğim şuanda benden gidiyor diye düşünme..sen hamile değilsin..
sıradan bir adet geçiriyosun tamam mı?sağlıkla kucağına alacağın ikinci bebeğin ise gelmek için gün sayıyor daha..:)

çook yakında kavuşmanızı dilerim...Allah oğlunuzu bağışlasın,bu dönemde yinede onun varlığı size güç veriyordur..
daha önce yaşadığınız duygular şükretmenize yardımcı oluyordur...

biz ise yıpranan sinirlerimizi kocalarımızdan çıkarıyoruz...bknz dolunay:)ve sanırsam başakss:):KK9:

Umudumuz kasım ayı topiğinden transferim :)

Ve malesef dün akşam öğrendiğim kadarıyla şuan kimyasal gebelik geçiriyorum

1 aralık itibariyle 131 çıkan beta değerim dün akşam 38 e düşmüş malesef bebişimi kaybediyorum

Yeni bat ne olur açıkcası bilmiyorum

ama morale ihtiyacım vardı sizleride çok neşeli gördüm aranıza katılmak istedim kızlar

hoşgeldin canım hemen bilgilerini ver senide listemize ekleyelimm

hoşbulduk şekerler...

29 yaşındayım..1 yıl 1,5 aylık evliyim...23 ağustosta 21 hafta 6 günlük bebeğimi kaybettim..ekimde çalışmalar başladı..ama zor oldu biraz..eşim tekrar aynı şeyleri yaşamamdan korktu sanırım...pekde neşeli yumurtlamadım derken onu kastettim...fazla yapamadık...çünkü bayağ acı çektimm..12,5 saat sancı vede normal doğumla doğurdum bebeğimi..13 kasım son adetimm..bakalım 13 aralığı bekliyorum..çalışıyorum..personel işleriyle uğraşıyorum ..Adana da yaşıyorum...hepinize başarılar diliyorum.. :KK66: :KK70::KK70:(yarışma gibi oldu ehehehe)

hoşbulduk şekerler...

29 yaşındayım..1 yıl 1,5 aylık evliyim...23 ağustosta 21 hafta 6 günlük bebeğimi kaybettim..ekimde çalışmalar başladı..ama zor oldu biraz..eşim tekrar aynı şeyleri yaşamamdan korktu sanırım...pekde neşeli yumurtlamadım derken onu kastettim...fazla yapamadık...çünkü bayağ acı çektimm..12,5 saat sancı vede normal doğumla doğurdum bebeğimi..13 kasım son adetimm..bakalım 13 aralığı bekliyorum..çalışıyorum..personel işleriyle uğraşıyorum ..Adana da yaşıyorum...hepinize başarılar diliyorum.. :KK66: :KK70::KK70:(yarışma gibi oldu ehehehe)

ayy tatlım benim seni çok iyi anlıyorum
bende 20 haftalık bebeğimi kaybettim ve bende normal doğurdum ama benim doğumum kolay oldu
önce suyum geldi 2 saatlik sancı sürecinden sonra doğurdumm
allah sabır versin bizlere seninki pek yeni ama benim 6 sene oldu atlattım ben

tatlımmmmmmm ay lav yuuuuu:)
bu arada başak bi derdim var dedi sustuu??merak ettim yoksa tüfekhaneyemi gitti:KK9:
dolunay özlemişim kız senii
herzamanki geleneği bozmıyım
seni seviyorum başakk:KK16:

Seraycım çook büyük geçmiş olsun...seni eniyi erenayım anlar...Allahımmm en kısa sürede hayırlısıyla bebelerinizi kucağınızaversin inşallah....
öyle sanıyorumki sizin ilacınız yeni bir bebek...
ve Allahım bu ay mucizelerini göstersin inşallah....

hoşbulduk şekerler...

ayy tatlım benim seni çok iyi anlıyorum
bende 20 haftalık bebeğimi kaybettim ve bende normal doğurdum ama benim doğumum kolay oldu
önce suyum geldi 2 saatlik sancı sürecinden sonra doğurdumm
allah sabır versin bizlere seninki pek yeni ama benim 6 sene oldu atlattım ben

evet canım senin iyi kısa sürmüş..Allah ım öyle bişeyi kimseye yaşatmasın..2 gün 4 gün o sancıyı çekenleri gördüm..bana sen çabuk atlattın diyorlardı...ama çok kötüydü yaa..Amin canım Allah sabır versin hepimize...

bu arada başak bi derdim var dedi sustuu??merak ettim yoksa tüfekhaneyemi gitti:KK9:

Seraycım çook büyük geçmiş olsun...seni eniyi erenayım anlar...Allahımmm en kısa sürede hayırlısıyla bebelerinizi kucağınızaversin inşallah....

ay sen başaka bakma o arada kaçarrr
amin allahım hepimizin ilacı olan bebeklerimizi tez zaman da gönderir inşallahh

kızlar belinay bugün teste gidecektii
acep nolduuu
çabuk gelsde bize haber verse

canım iki tarafta haklı olduğunu iiddia ediyorsa o kavganın sebebi incir çekirdeğini doldurmaz iştee
ama işte o zaman asıl kavga başlar................:84::95::123::KK57::KK50:

"neşeyle yumurtlayıp, zevkle doğuracağız" felsefe süper...hayırlı olsun topiğiniz kızlar..bende 13 aralık ı bekliyorum bakalımm..pek neşeli yumurtladığım söylenemez.. bizde küstük kocişle ama...yinede az da olsa bişiler oldu bakalım hayırlısı :))
kuzum sen takıl bize bol bol. biz adet olduk mu olcak mı telaşı yaşamıyyalım diye bat listesi yapmadık. değişik bir listemiz var eğleniyos işte

dolunay özlemişim kız senii
herzamanki geleneği bozmıyım
seni seviyorum başakk:KK16:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
yav morelcağızım bozuk güldürme beni git başımdan karı

erenayım benide ekleyin listenize:)hayırlı uğurlu gelir inşalla:)
23aralık benimki...

bukadar evliklik yıldönümü anneler günü doğumgünü ne denk geldi adetim bari bu sene yılbaşında gelmesin de

bizde yeni yıla UMUDUMUZLA girelim....

Umudumuz kasım ayı topiğinden transferim :)

Ve malesef dün akşam öğrendiğim kadarıyla şuan kimyasal gebelik geçiriyorum

1 aralık itibariyle 131 çıkan beta değerim dün akşam 38 e düşmüş malesef bebişimi kaybediyorum

Yeni bat ne olur açıkcası bilmiyorum

ama morale ihtiyacım vardı sizleride çok neşeli gördüm aranıza katılmak istedim kızlar

canım benim üzülme bnde mayıs ayında geçirdim kimyasal gebelik.herşeyde i hayır vardır.bebeği kaybediiyorsak bi sebebi vardır.anormal gebelikler düşükle sonuçlanırmış doktorum bana öyle demişti.dünyaya gelseydi sorunlu olurdu demişti.üzülme sıkılma seni çok iiyi anlıyorum çok kötü bir durum ama olsun.inş. yine kalırız dualarla

erenayım benide ekleyin listenize:)hayırlı uğurlu gelir inşalla:)
23aralık benimki...

bukadar evliklik yıldönümü anneler günü doğumgünü ne denk geldi adetim bari bu sene yılbaşında gelmesin de

bizde yeni yıla UMUDUMUZLA girelim....

kız bizimki bat sat listesi değil birbirimizi tanımak adına yaptığımız listeee
başak bakıyo listeyeee güzel yaptı çok:KK1:

başakkkkk kız noooldu anlatsana sen niye posta koydun adama...

tamam anladık kız arkadaşları var..ama iş çevresidir falan,hemen uydurma bişiler...:KK53:

kuzum vallahi güldürüyosunuz beni ya işim çıktı pat diye papattım sayfayı. sonra kocam geldi. acele işe gitmesi gerekiyomuş geç kalmışmışmışmış öpmedi bile beni çok moralim bozuldu, zaten dünden kırığım. aaaaaaaaaaaahhhhhhhh aaaaaaaaaaahhhhhhhhh atsam kendimi köprülerden ,bayırlardan yuvarlansam toza toprağa karışsam, bulan olur mu beniiiiiiiiiii anlar mı halimden biriiiiiiiiiiiiiiii

ay sen başaka bakma o arada kaçarrr
amin allahım hepimizin ilacı olan bebeklerimizi tez zaman da gönderir inşallahh

kızlar belinay bugün teste gidecektii
acep nolduuu
çabuk gelsde bize haber verse

kocası sperm filan vercekti daha işleri bitmemiştir gelince anlatır

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım..güzel dileklerin için çok saol..aralık ayı uğurlu gelecek diye hissediyorum...doğum günümden önce hediye verir bana inşallah Allahın izniyle...Hepimiz için sağlıklı bebişler diliyorumm..

geçmiş olsun ttalım..hamileyim ve bebeğim şuanda benden gidiyor diye düşünme..sen hamile değilsin..
sıradan bir adet geçiriyosun tamam mı?sağlıkla kucağına alacağın ikinci bebeğin ise gelmek için gün sayıyor daha..:)

çook yakında kavuşmanızı dilerim...Allah oğlunuzu bağışlasın,bu dönemde yinede onun varlığı size güç veriyordur..
daha önce yaşadığınız duygular şükretmenize yardımcı oluyordur...

biz ise yıpranan sinirlerimizi kocalarımızdan çıkarıyoruz...bknz dolunay:)ve sanırsam başakss:):KK9:

Aminn canım çok teşekkür ederim ..Hamile değilim dimi ???gecikmeli regl yaşıyorum evet

Evet ya akşam ona sarıldım uyudum gece :KK43:Elhamdülillah bir evladım var ama çok yanlız işte 10 yaşına geldi kuzu

Rabbim hayırlı vakitte sağlıklı evlat versin inşallah hepimizeeeee

oooo valla diğer topiklerden farkınızı koydunuz ortaya:)

alışmışım önüme gelene batı mı yazıyorum bende:)

ee ozaman bende 32 yaşında aslan burcu,çalışan,3yıllık evli,2yıldır bebek anlamında babayı alan bir hatunum:)

geçen ay yumırta çatlatma iğneside olduk şükür,göğüs ağrısından zıplayıp durdum ama yine gelmedi sıpa..
olsun gelmesin,çokta tınnnnn..

ayyy valla çok tın...sen gel annem bekletme fazlaa:):KK49:

kız bizimki bat sat listesi değil birbirimizi tanımak adına yaptığımız listeee
başak bakıyo listeyeee güzel yaptı çok:KK1:

evet canım senin iyi kısa sürmüş..Allah ım öyle bişeyi kimseye yaşatmasın..2 gün 4 gün o sancıyı çekenleri gördüm..bana sen çabuk atlattın diyorlardı...ama çok kötüydü yaa..Amin canım Allah sabır versin hepimize...

evet ben rahat doğurdum, aminn kimse ye vermesin en kötüsü ne bence biliyonmu:
o kadar sancı çek doğur ama eve ellerin boş dönn
çok kötü duygulardııı
üstelik kollayamadığını sahip çıkamadığını sandığın bebeğini toprağa vermek daha da bi acı geliyorr insana
allah hakkımızda hayırlısını versin
demekki öbür dünyadada lazımmış bize çocuk
yavrucuğum beni cennette bekliyorr inşallah ordaa sevip koklucam oğlumuuu

canım benim üzülme bnde mayıs ayında geçirdim kimyasal gebelik.herşeyde i hayır vardır.bebeği kaybediiyorsak bi sebebi vardır.anormal gebelikler düşükle sonuçlanırmış doktorum bana öyle demişti.dünyaya gelseydi sorunlu olurdu demişti.üzülme sıkılma seni çok iiyi anlıyorum çok kötü bir durum ama olsun.inş. yine kalırız dualarla

Evet banada öyle dedi doktor ama işte o anda teselli olmuyor 1 gün önce hamilesin diye seviniyosun
sonra ne zaman düşecek diye bekliyosun :KK43:
ne bileyim çok enterasan bir durum

inşallah bugün yarın kötü geçerde sanırım bir kaç güne toplanırım herhalde değil mi ?

X