Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet canımıza okuyo stres
olcaksak olcaz yanii napalım dimi seray??

sana da canımcımm bende çok fena gribim
yanımda 1 rulo havlu kağıt var ve akşama kadar yetmicek sanırsam
burnum hayrat çeşmesi mubarekkk:KK1:

tüm işyeri aynı durumda yarış yapıoz mubarek bizde heryerden burun çekme sesi:KK70::KK70: çöp kutum mandalina kabugu ve peçete dolu :)

kızlar yapmayın gözünüzü sevem, gözümün önüne akan burunlar geldi:KK53::KK53:

heheheheheeee
mevsim grip mevsimi parasız dağıtıyolar grip virüsünü
bende hırk hırk gınaa geldi valla burnumu çekemekten
allahtan evdeyim ben yoksa dayanamam
böle bile zor geriyee
mandalina canımı çektirdin kız kocişimi arıyımda alsın gelirkenn

oyyy kuzumm kusura bakma..ışınlayayım burdan sana...:KK66:

merhaba hatunlar sayfaları doldurmuşsunuz çok çabuk ilerletiyorsunuz.fazla giremiyorum çalışıyorum diye mi yıldızım silindi girmeye çalışıyorum yıldızımı almayın benden.kocam yeni bir işe girdi fazla haşır neşir olamıyoruz yorgun geliyor 5 güne çıkardık buluşmalarımızı:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Allahtan gözünün önüne akan burunlar geldi... sizlerden uzak olsunda başka bişe demem canımm..:KK70:
ben de geçenlerde atlattım bebeğim. daha da olmam çok şükür ben kolay hasta olmam olursam da hemencik atlatırım:122:
darısı size. ben biraz listeyle meşgulüm katılmıyom sohbete siz devam edin kuzucuklarım

merhaba hatunlar sayfaları doldurmuşsunuz çok çabuk ilerletiyorsunuz.fazla giremiyorum çalışıyorum diye mi yıldızım silindi girmeye çalışıyorum yıldızımı almayın benden.kocam yeni bir işe girdi fazla haşır neşir olamıyoruz yorgun geliyor 5 güne çıkardık buluşmalarımızı:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
oy kıyamam kim sildi bu hatunun yıldızını:KK57:
erenay yoksa sen mi sildin:KK1:
kuzum fazlace sohbete katılanlara yıldız attık kolay anlaşılsın diye kusura bakma. haklısın çalışınca zor oluyor

hehehehee geliyor yakalaaaaaaaaa hemde soydum bak ona göre kıymetimi bill.. :KK66:
valla tam beklediğim hizmettiii,,iyi olduuu ,kendim soyamazdım şimdiii,,,,sağol bacımm

evet biz çok çeneliyizz maşallahhh:KK1::KK1:
çok konuşana çok girene yıldız var tatlımm
hayırlı olsun yeni işiniz allah daim etsin

ben de geçenlerde atlattım bebeğim. daha da olmam çok şükür ben kolay hasta olmam olursam da hemencik atlatırım:122:
darısı size. ben biraz listeyle meşgulüm katılmıyom sohbete siz devam edin kuzucuklarım

kolay gelsin ..darısı bize bencede...görüşürük şekerrr

valla tam beklediğim hizmettiii,,iyi olduuu ,kendim soyamazdım şimdiii,,,,sağol bacımm

evet biz çok çeneliyizz maşallahhh:KK1::KK1:
çok konuşana çok girene yıldız var tatlımm
hayırlı olsun yeni işiniz allah daim etsin

sağol canım teşekkür ederim.çok konuşamıyoruz diye değil di o değil mi sen öyle yazmıştın hep burda olanlara yıldız koyulacaktı.ben de giriyorum her gün:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

sağol canım teşekkür ederim.çok konuşamıyoruz diye değil di o değil mi sen öyle yazmıştın hep burda olanlara yıldız koyulacaktı.ben de giriyorum her gün:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

hiiiiiiiii öylmiydiiii???
kusura bakma o zaman canım benim yaa ben hastayım algılar kapalı salgılar serbest :KK60:

başak niye yıldızını sildin bacımın hı hı döverim başak senii:KK4::KK57:

kusura bakma o zaman canım benim yaa ben hastayım algılar kapalı salgılar serbest :KK60:

geçmiş olsun ne demek önemli değil:KK54::KK54::KK54:
ben izmirliyim ama istanbulda oturuyorum eşim de kastamonulu.ailesi orda oturuyor benimkiler de izmirde.biz çöpsüz üzümüz burda.ediyle büdü yaşayıp gidiyoruz işte.ailemi çok özlüyorum senede iki defa gidebiliyorum ama ne yapayım mecburuz.siz nerelisiniz?

geçmiş olsun ne demek önemli değil:KK54::KK54::KK54:
ben izmirliyim ama istanbulda oturuyorum eşim de kastamonulu.ailesi orda oturuyor benimkiler de izmirde.biz çöpsüz üzümüz burda.ediyle büdü yaşayıp gidiyoruz işte.ailemi çok özlüyorum senede iki defa gidebiliyorum ama ne yapayım mecburuz.siz nerelisiniz?

ben kocaelindeyim ana baba eş dost at avrat hepsi burda canım biz kalabalaık ve aktif bi aileyizz
gider geliriz anatmayayım gerisini başak hatun kıskanıyo sonraaaa:KK60:
ama bi arada olmak ta bazen zorr oluyor hep ya misafirlikteyim yada misafirim var
nadir yalnız kalıyozz
allah sana kolaylık versin başın sıkıştığında yanında kimse olmaması çok zorr:KK50:

yok valla ben silmedim:KK53::KK53::KK50:
yok kuzum kimse silmedi ...

nasıldı ben anlamadım yav:44: çok girene miydi yıldız. eroşcum daha önce sordum ama bu sorumu da şiirim gibi k.ınla okudun galiba, yıldız yerine sütyen mi atsak:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:v

ben kocaelindeyim ana baba eş dost at avrat hepsi burda canım biz kalabalaık ve aktif bi aileyizz
gider geliriz anatmayayım gerisini başak hatun kıskanıyo sonraaaa:KK60:
ama bi arada olmak ta bazen zorr oluyor hep ya misafirlikteyim yada misafirim var
nadir yalnız kalıyozz
allah sana kolaylık versin başın sıkıştığında yanında kimse olmaması çok zorr:KK50:
senin niye yumurtluyamadığın ortaya çıktı, yalnız kalamıyomuş ki hatun:KK9::KK9::KK9:
çalışmaya fırsat yok

yok kuzum kimse silmedi ...

nasıldı ben anlamadım yav:44: çok girene miydi yıldız. eroşcum daha önce sordum ama bu sorumu da şiirim gibi k.ınla okudun galiba, yıldız yerine sütyen mi atsak:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:v

yok ayıp olur koyma yıldız iyii:KK3::KK3:
valla k.ımla uğraşma hali vasat onun:KK5::KK5:

X