Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi barii üstüne kalmadı işlerrrçok sağolun bebişleeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr.
kaynananın sağa sola savurduğu emirlerle birliktee sofra toplandı mutfak toplandı çaylar içiliyor. gelen misafirler memleketten ortak akrabalarımız her zaman gelmiyorlar yanii.bu arada biz kocamla akrabayız.
onları bırakmıcam galiba. netim açık ama ben yokum aslında açık bıraıp gidiyorum
sen ben yokken çuvalla sayfa biriktiriyon okuyana kadar gözüm çıkıyoooooerenay çenene tükiriyim annem az konuşta sayfa birikmes
tamam 1,30 kadar burdayım kankaaaaeroş gece gelirim 1 saat bari takılak burda ol hemi
bende makinayla daldım ormana bişey bırakmadım tertemiz oldum
ben makinayla yapıyorum ama ilk cımbızla alıştırdım biraz cımbızla biraz ağdayla yapıyodum artık tamamen makinayla yapıyorum
pırasa kızartması güzel görünüyo akşam yemeğide yemedim karnımı acıkmaya başladı:125:
bende cımbızla alıştım tam tarzan gibiydim tabiri caizse
teşekkür ederim canım menim bunuda deneyecem sonrada size yazarım nasıl olduğunu
nazemir sen benim adımımı biliyonnnn
hayır nerden çıkardın bilmeyerek adınımı söyledim şimdi geçmişi kurcalayacam ne yazmışım acaba:26:
biz severek yiyoruz ama üstündeki malzemeleri kendi damak tadına göre istediğini koyarsın afiyet olsun
canım sen hamileymişin farketmemişim daha önce ALLAH sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
kızlar siz kaynatın ben arada dinlenirken gelip bakarım :)
ama çok acıyooooo :)ben dayanamam kendim yaparken dinlene dinlene yapıyorum napimm bide toplu yapıcam bendee ufffff anammm :18: amaaa sonu süüüperrrrr oluyooo yanii kaymakk resmen bal dök yala :)
sara abla kendim giresun eşim trakya sendemi karadenizlisin :)
hemşerummm benumm :)
nazemirim gece gece allah mı söyletti kız inşallah allahım nolur duy nazemirimin sesini bu ay hamile kalayım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et bana ve isteyen herkese
canım ben hamile değilim bu kanıya nerden vardın :26::26::26::26::26::26::26:
canım ben karadenizli değilim eşim giresunlu ben karadeniz geliniyim
iyi barii üstüne kalmadı işlerrr
tamam arada bi bak burayaaaa
sen ben yokken çuvalla sayfa biriktiriyon okuyana kadar gözüm çıkıyooooo
seninde çıksın bananeeeee
tamam 1,30 kadar burdayım kankaaaa
temiz topikimin temiz hatunları yaşadı kocalar herkes tertemizzz
evlenmeden ( kaçmadan) önce alıştırdım kendimi
yok öbür topikte yazmışsın da sabırla bebeğini.... son mesajında allah allah didim adımıda demediydim didimm
nazemirim gece gece allah mı söyletti kız inşallah allahım nolur duy nazemirimin sesini bu ay hamile kalayım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et bana ve isteyen herkese
canım ben hamile değilim bu kanıya nerden vardın :26::26::26::26::26::26::26:
canım ben karadenizli değilim eşim giresunlu ben karadeniz geliniyim
inşallah sara ablam dili ötmüştür nazemirinnnnnn de bize hamişlik haberini verirsinnn
3 tane isim yazmışım hangisi acaba
onlar benim kk ye girdiğimde ilk tanıştığım insanlardan biri bebeğini kucağını aldı biride 1 aya kadar doğum yapacak
bende karadenizliyim
alttaki resimden yanlışmı görmüşüm...inşallah ALLAH söyletmiştir biraz şom ağızlıyımdır ağzımda çıkan hatta aklımdan geçen olur
inşallah abdala malum olmuştur
ben ilk günden beri kullanıyom en rahatıı 1 ay tertemiz valla
hmm mesele yokk afişe olmaktan hoşalnmıyommm da
o kadar abdalsan benim içinde desene
ama kesin de kesin erenay hamiledir deeee
de hamile kalıyım bendeeee
kızlar bırz once lısteye baktımda ben en kucugunuzumm hepınız ablamsınız ben canılı cıcımlı konusyorum
olsun ama yaşlarımız birbirine yakın bir kaçtane ablamız varkızlar bırz once lısteye baktımda ben en kucugunuzumm hepınız ablamsınız ben canılı cıcımlı konusyorum
ben jiletle alıyordum ama çok rahatsız ediyodu sivilce falan tahriş oluyodu mecburen alıştırdım
ilham gelmesi lazım
bende en büyüğünüzüm