Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

saol bebemm.... geçmiş olsun bu arada cnmmm allaha şkr önemli bişey çıkmamışşş ....
bende ilkez çıkmasına göz yumdm bidaha kawga da yapmayalım izinde wermeye gerek kalmasın

saol bebemm.... geçmiş olsun bu arada cnmmm allaha şkr önemli bişey çıkmamışşş ....
bende ilkez çıkmasına göz yumdm bidaha kawga da yapmayalım izinde wermeye gerek kalmasın
tabii kavgasız olmaz muhakkak ama ailesi yüzündenm olan kavgalar çok yıpratıyor insanı.
bend e valla sadece ikimizden kaynaklanan kavgalara hasret kalıyorım.
hep ailesi yüzünden hep ailesi yüzünden

benimki değil de ben giderim

malesef takmak elimde değil sana da çok geçmiş olsun canım. bıktım artık her doktora gittiğimde yeni bir problem dinlemekten

sor annemmm ne sorcannn:)çok şükür bişey yokmuş tatlımmm vallahi çok sevindim...

bebişini emzireceğin günlerin olacak tatlım:)o emerken yağ bezesi aklına bile gelmeyecek:)

:13:
dolunayım memeğini ye gel sana hesap sorcam

tşk ederim hatunlarım. önemli bişi değilmiş ama geçmezmiş. öyle kalır dedi.
önce bi bebek sahibi ol, emzir. daha sonra bakarız dedi
ben de " ben doğuramıyom doktor bey" diyemedim

gittin mi hiç
bende gitmeyi çok isterim ama kadın kısmı gidemez

tatlım seksi hatunum benim sabah sabah korkuttun beni ya hayırlısıyla birsey cıkmamıs allaha cok sükür kuzum canım sana birsey sorucam benim reglime 4gün var ve bu hafta sonu bende beyaz akıntılar geldi ama daha önce böyle bembeyaz gelmemişti sasırdım ne olabilir sence

Pınarımm çaktırmadan hamilemi kaldın kız yoksa:)

ayyy hadi inşallahhhh bakalım:)hediyeleri sen kapıcan herhal:)

ya kızlara kendimi ümitlendirmak istemiyorum ama birseyler sormam lazım lütfen yardım edin ben tiroit hapı kullanıyorum 1hafta oluyo veilk önce sol elimde kasılma uyusma oldu sonra baş dönmesi oldu bir kaç gün ve kasıklarımda sag tarafımda acılar hissettim bu hafta sonunda bembeyaz bir akıntım oldu daha önce olmamıstı böyle sizce hamile olabilirmiyim yada hapın etkilerimi bunlar yada ben psikolojikmi yapıyorumm:44::44::44::18::18::18:

sor annemmm ne sorcannn:)çok şükür bişey yokmuş tatlımmm vallahi çok sevindim...

bebişini emzireceğin günlerin olacak tatlım:)o emerken yağ bezesi aklına bile gelmeyecek:)

:13:
çok sağol cnm benim . ben de rahat bi nefes aldım çok şükür . onu gördükçe üzülüyordum. inşallah bebekimi emzircem yakında
hee sıra geldi sana hesap sormaya
bundan sonra cuma akşamından anahtarı bana teslim et. c.tesi günü tükanı açmamışın. gelenler kapıda kalmış.
sen açtın diye bende geç geldim. ama gelince ne göriyim aaaaaaaaaa

tükan hala kapalı
çok sağol bebeğim Allah razı olsun sizdenn. çok şükür önemli bişi yokmş. korkmuştum bende yani.
nasıl beyaz canım böyle süt gibimi
isteyen hekese anne ıolmayı nasip eder allah inşallah
amin canım aminnnnnn.
yeni mi katıldın aramıza, bizimle neşeyle yumurtlayıp zevkle doğurmak mı istiyosn

Pınarımm çaktırmadan hamilemi kaldın kız yoksa:)

ayyy hadi inşallahhhh bakalım:)hediyeleri sen kapıcan herhal:)

olabilirmi abla ya benim kafam cok karısık biliyosun doktor kalma falan demişti.tutmaz düşük olur sorunlu olur falan dedi cok korkuyorum ya:44::44: bende reglimi bekliyodum kalmıs olablirmiyimki beyaz akıntı nedir senin engin tecrübelerinden faydalanıyım :18::18::18:

Kızlaaaarrrrrr, ben hayıt tohumu aldım demleyip içmek istiyorum aranızda kullanan varmı????

ewet kuzum bembeyaz koyu birseydi akıntı gibi degildi sanki bilmiyorum nedir sence?:26::26::26:

Kızlaaaarrrrrr, ben hayıt tohumu aldım demleyip içmek istiyorum aranızda kullanan varmı????
ben kullandım cnm. 1 bardak kaynamış suya 1 tatlı kaş. attım. 5dk sonra süzüp afiyetle zıkkımlandım. ama yanımda devamlı ek gıda bulundurdum. yoksa içilesi bişi değil o hayıt.
1 hafta içinde göğüslerimi falan büyüttü. çok memnun kaldım vallaaaa. dişileştirici ot dimişlerdi. çok dağruymuş.
ewet kuzum bembeyaz koyu birseydi akıntı gibi degildi sanki bilmiyorum nedir sence?:26::26::26:
netten baktın mı kuzum ne olabilir ki o. ilginç akıntı gibi değildi diyosun. Allahallah hayırdır inşalllhhh

hamile kalmaya yardımcıymış sende olmadı galiba???

hamile kalmaya yardımcıymış sende olmadı galiba???
evet 1 yıl düzenli içildiğinde hamile kalınabiliyormuş. ben sadece 2 hafta dayanabildim cnm. çok midem bulanıyordu içerken.
evet beni hamile bırakmadı hain hayıt.
ama muhakkak çok faydası olmuştur.
daha güzel fayda görmek için düzenli devamlı içmek gerek. dayanabilirsen sen iç canım uzun bir süre kullan bakalım.
ben 1 hafta boyunca günde 1 bardak içtim.
2. hafta 2günde 1bardğa düşürdüm.
sonra da bıraktm

ilk bardağımı az önce içtim. tadı çok kötüdür diye kendimi sıkarak içtim ama ben beğendim tadını :))) bebiş olana kadar kullanmak istiyorum inşallah sıkılmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…