Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başakım çok korktum annem nassın şimdikk,Günaydın benim sexi hatunlarım.
Ben şimdi hastaneye gidiyorum. Göğsümde bi sertlik vardı onun için.
Dualarınızı bekliyorum inşallah önemli bişi değildir. Bi kaç saate gelirim
cewocum benimde aynı olmuştu ama doktor yardımcı hormon ilaçlarıyla istediği kadar büyüttügünaydın bayanlar. sinirlerim tepemde, moralim bozuk...... sabah doktor kontrolüm vardı. uyuz yumurtalarım günde 6 tane klomene rağmen hiiiç büyümemiş. bu ay başlamadan bitti benim için önümüzdeki ay iğne tedavisine geçiyorum artık.
ooh sevindim barışmanızaaaabelinaycmm oda farkında herşeyin aslında cnm kocişim ailesini benimle kaynaştırmak istiyo ama işte böle arada kalıyo garibim..
geçen gün kaynanam benide çağırmıştı kızı we gelini orda die gerçi dier geliniyle aynı yerde oturuyolar altlı üslü yani ...
aa gittim bende yüzüme bakan olmadı herkez kendi muhabbetinde dışlandım resmen kaçmaya yer aradım allah fırsat werdide kaçtım ama nasıl kırıldımm ben onlarla olmak için uyum sağlamaya çalışıyorum yani... ben biraz sosyetiğimdir süslü gezerim hep onlar öle diil tabii ...eşimin durumuda onlardan iyi allaha şükürr .... biz okumuşuzz onlar ilk okul terkk ee böle olunca başka bi sorun gelmiyo aklıma....
o gün eşim neden erken geldi bi saorunmu war dı die beni sorguladı pek anlatmak istemedim zorlayınca anlattım mecbur bi daha görüşmücem sen yoksan annene bile gitmicem dedim ......tabi aşkım böşwer takma onlarla konuşsan ne olur konuşmasan ne olr dedi bana hak werdi allah için yanii ....
işte dün gecede ikimizde gergindik biraz yoktan yere tartıştıkk oda patladı sonuçta ama eşimde teyzeme karşı bi soğukluk war benim o teysemle işim olmaz dio bende sinir oldum haksızlık bu dedim yabancımı o die başladımm ben sizinkilerle iyi olabilmek için elimden geleni yapıyorum karşılığında yüzümebile bakmadılar dedim geçenki konuyu açtım yanii ...teysem sana ne yaptı dedimm öle büyüdü kawgamızz iştee .......
neyseki arkadaşlar çok saolun desteğiniz için sizden başka arkadaşım yok benim oturduğum yerde...iyiki sizler war bu site war... dert ortağım oldunuzz......
dün gece geldi 12 yi geçince içmiş tabii arabanın sesini duydum anladım koştum cama baktım aşkımmm çok sewindim ..
kapıyı açtım güler yüzle karşıladımmm..tabii o erkek ya somurtmuş suratını yine ben alttan alan oldum yaneee.....
üstünü çıkarmaya yardım ettim bırak die tepki gösterdi hadi aşkım ben çıkartırım dedmm neyse yattı öptüm hadi barışalım dedim ben küs uyuyamam dedim ....gerçekten de öle barışmadan uyuyamam neyse öptü beni ama konuşmadıı .....sarılarak uyudukk ......
şimdilik böle arkadaşlarr baya bi uzun anlatmışım kafanızı şişirdimm canlarımmm .....
inşallahhhh ewlerimize kawga birmez bidahaa hepimizi allahım korusun mutluluktan ağlayalımmmmm...........
allah şifanı versin canımcanım hayırlı haberklerle gel inşallahhh
bende gitmiştim ve bisürü kistim olduğunu öğrendim
ve geçmiyolarrr
inşallah senin basit bişeydir ve hemencecik geçer canımmm
iyi kanka çok iyi
geçmiş olsun dilekleriniz için çok tşk ederim canımlarım benim.
yeni geldim hastaneden.bunun için hangi bölüme gidiceğimi bilmiyordum. genel cerraha gitmem gerekiyormş, gittim ultrasonla falan bakıldı.
doktor hiç önemli bişi değil dedi. yağ bezesi gibi bişiymiş sanırım. istersen ameliyatla alırım ama değmez dedi. çok şükür rahatladım
güzel dualarınız için çok tşk ederim Allah razı olsun. hast. de bilem aklıma geldiniz
geldim kuzum geldimerenayyy kuzucummmm nerdesin yaaaaa??
cewocum benimde aynı olmuştu ama doktor yardımcı hormon ilaçlarıyla istediği kadar büyüttü
senin doktor niye yapmamışşşşş kiiii
neyse iğneler daha garantiymiş ama kilo yaparmış dikkatli ol tatlım
hmmm benimde aynı oluyo benimde bünyem ilaca alışıyo tatlımyaaaaatatlım o yardımcı hormon ilaçları da hiiiç işe yaramadı. doktor en son artık hapla yapılacak birşey kalmadı mecur iğneye geçcez dedi. çok inatçıymış yumurtalarım
herkes e slm ama burada kimse cevap yazmıyor m
çok sağol cnm benim . ben de rahat bi nefes aldım çok şükür . onu gördükçe üzülüyordum. inşallah bebekimi emzircem yakında
hee sıra geldi sana hesap sormaya
bundan sonra cuma akşamından anahtarı bana teslim et. c.tesi günü tükanı açmamışın. gelenler kapıda kalmış.
sen açtın diye bende geç geldim. ama gelince ne göriyim aaaaaaaaaa
tükan hala kapalı
çok sağol bebeğim Allah razı olsun sizdenn. çok şükür önemli bişi yokmş. korkmuştum bende yani.
nasıl beyaz canım böyle süt gibimi
amin canım aminnnnnn.
yeni mi katıldın aramıza, bizimle neşeyle yumurtlayıp zevkle doğurmak mı istiyosn
olabilirmi abla ya benim kafam cok karısık biliyosun doktor kalma falan demişti.tutmaz düşük olur sorunlu olur falan dedi cok korkuyorum ya:44::44: bende reglimi bekliyodum kalmıs olablirmiyimki beyaz akıntı nedir senin engin tecrübelerinden faydalanıyım :18::18::18:
geldim kuzum geldim
pazara gittik
kocamı işe yolladım
şimdik geldim
tatlummm hoşegdinn özlettin kendini:)
ne aldın bazaardan bakiim:)
hmmm benimde aynı oluyo benimde bünyem ilaca alışıyo tatlımyaaaaa
doktor banada "sende ağızdan alınan ilaçar fayda etmiyo iğne ted geçelim" dedi bende kilo lafını duyunca ödüm patladı gitmedim bi daha
kızlarr bi kahve yapıyım iseyen varmııı?????
marul,mandalina ıspanak ayva veee tam 20 tane limonnnnn
ya kocacım 2 de işe gidiyo onu göndermeden gelemiyomm
aynen canım yaa ilk ay 20 mm yumurtam oluştu ama hamilelik olmadı. sonra ilaca alıştı bünyem doktor ilaç dozunu arttırdı ama fayda etmedi. kilo sorunum şimdilik yok benim. iğnelerde kilo yaparsa yapsın hiç umrumda değil bir şekilde doğumdan sonra veririrm artık
herkes e slm ama burada kimse cevap yazmıyor m
beeeeeeenn beeennn:)
falumada bakarsın artık dimi
20 limonmuu...anam erenay bize limonata yapacak herhalde:)
seninki orta vardiyadamı şekerim?gece gelecek herhal..
ayyy bende uzun bir aradan sonra evde yanlız kalacam annemler ablamlara taşındı..
ablamın doğumuda yavaş yavaş yaklaştı...
başımın çaaresine bakıçam artık
gece abuk suubuk rüyalar görmesem bari...ayyy korkuyommm bennn:44:
kahve geliyorrr kargoya verdimm
ya limonla alakalı bi zayıflama kürü buldum onu denicemmm
evet 4-12 vardiyası ama benim kocam 2 saat yolgidiyo ondan bize 14-1,30 vardiyası oluyooo
korkma bişeycik olmaz idare et çok korkmak iyi değilll
ooh yap çayını al kumandanııııı
ee benimkininde 4-12 oluyo vardiyası..
ya otaraflarda bu vardiya sistemi bol yada
kız kocoşlarımız sakın aynı yerde çalışıyo olmasın:)
tabi senin umrunda olmaz bebeeem bende kilo ganiiii bide o iğneyle kilo alırsamm oooo nasıl veririmmm
tam tamına 1,67 boy ve 90 kg yim ama allahtan iri yapılıyımda ööle çirkin şişman durmuyom
geçmiş olsun dilekleriniz için çok tşk ederim canımlarım benim.
yeni geldim hastaneden.bunun için hangi bölüme gidiceğimi bilmiyordum. genel cerraha gitmem gerekiyormş, gittim ultrasonla falan bakıldı.
doktor hiç önemli bişi değil dedi. yağ bezesi gibi bişiymiş sanırım. istersen ameliyatla alırım ama değmez dedi. çok şükür rahatladım
güzel dualarınız için çok tşk ederim Allah razı olsun. hast. de bilem aklıma geldiniz
tatlım seksi hatunum benim sabah sabah korkuttun beni ya hayırlısıyla birsey cıkmamıs allaha cok sükür kuzum canım sana birsey sorucam benim reglime 4gün var ve bu hafta sonu bende beyaz akıntılar geldi ama daha önce böyle bembeyaz gelmemişti sasırdım ne olabilir sence
benim kocam tuzlada çalışıyo biz kocaelinde yaşıyozz
anca bu vardiyaya geçti ben severim 4-12 yi anca kendime vakit ayırıyom öbürlerlinde gezmekten kendime gelemiyom