ıns gelmıstrde barısırlar uzuldum ya
belinaycmm oda farkında herşeyin aslında cnm kocişim ailesini benimle kaynaştırmak istiyo ama işte böle arada kalıyo garibim..
geçen gün kaynanam benide çağırmıştı kızı we gelini orda die gerçi dier geliniyle aynı yerde oturuyolar altlı üslü yani ...
aa gittim bende yüzüme bakan olmadı herkez kendi muhabbetinde dışlandım resmen kaçmaya yer aradım allah fırsat werdide kaçtım ama nasıl kırıldımm ben onlarla olmak için uyum sağlamaya çalışıyorum yani... ben biraz sosyetiğimdir süslü gezerim hep onlar öle diil tabii ...eşimin durumuda onlardan iyi allaha şükürr .... biz okumuşuzz onlar ilk okul terkk ee böle olunca başka bi sorun gelmiyo aklıma....
o gün eşim neden erken geldi bi saorunmu war dı die beni sorguladı pek anlatmak istemedim zorlayınca anlattım mecbur bi daha görüşmücem sen yoksan annene bile gitmicem dedim ......tabi aşkım böşwer takma onlarla konuşsan ne olur konuşmasan ne olr dedi bana hak werdi allah için yanii ....
işte dün gecede ikimizde gergindik biraz yoktan yere tartıştıkk oda patladı sonuçta ama eşimde teyzeme karşı bi soğukluk war benim o teysemle işim olmaz dio bende sinir oldum haksızlık bu dedim yabancımı o die başladımm ben sizinkilerle iyi olabilmek için elimden geleni yapıyorum karşılığında yüzümebile bakmadılar dedim geçenki konuyu açtım yanii ...teysem sana ne yaptı dedimm öle büyüdü kawgamızz iştee .......
neyseki arkadaşlar çok saolun desteğiniz için sizden başka arkadaşım yok benim oturduğum yerde...iyiki sizler war bu site war... dert ortağım oldunuzz......
dün gece geldi 12 yi geçince içmiş tabii arabanın sesini duydum anladım koştum cama baktım aşkımmm çok sewindim ..
kapıyı açtım güler yüzle karşıladımmm..tabii o erkek ya somurtmuş suratını yine ben alttan alan oldum yaneee.....
üstünü çıkarmaya yardım ettim bırak die tepki gösterdi hadi aşkım ben çıkartırım dedmm neyse yattı öptüm hadi barışalım dedim ben küs uyuyamam dedim ....gerçekten de öle barışmadan uyuyamam neyse öptü beni ama konuşmadıı .....sarılarak uyudukk ......
şimdilik böle arkadaşlarr baya bi uzun anlatmışım kafanızı şişirdimm canlarımmm .....
inşallahhhh ewlerimize kawga birmez bidahaa hepimizi allahım korusun mutluluktan ağlayalımmmmm...........