Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydın hatunlar:)nasılsınız:)çooook özledim sizi yaaaaaaa:)

Bşağım geçmiş olsun,inşallah önemli bişey değildir:)hayırlı haberlerle dön bitanemmm:)

Günaydın benim sexi hatunlarım.
Ben şimdi hastaneye gidiyorum. Göğsümde bi sertlik vardı onun için.
Dualarınızı bekliyorum inşallah önemli bişi değildir. Bi kaç saate gelirim
:KK16:
günaydın canım gecmiş olsun umarım birsey yoktur
günaydın herkese :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
günaydınn ablacım nasılsınn?
günaydın herkese...mutlu mutlu en mutlu ve en umutlu haftalar kızlarrrrr...

günaydınn bütün haftamız aydın olsun insallah hamile haberleriyle insallah bende persembe günü sizlere hamile haberimi veririmm aminn

Bşağım geçmiş olsun,inşallah önemli bişey değildir:)hayırlı haberlerle dön bitanemmm:)

günaydınnn tatlımm nasıl olalım yene iş işte pazartesi günlerini hic sevemem bizde seni cok özledik canımcıgım:KK16:sen nasılsın nasıl gecti hafta sonun bana sorarsan hic birsey anlamadım temizlik iş güç derken pazartesi oluvermişş:KK17::KK17::KK17:

günaydınnn tatlımm nasıl olalım yene iş işte pazartesi günlerini hic sevemem bizde seni cok özledik canımcıgım:KK16:sen nasılsın nasıl gecti hafta sonun bana sorarsan hic birsey anlamadım temizlik iş güç derken pazartesi oluvermişş:KK17::KK17::KK17:
bende dün bol temizlik yaptım:)banyomu tavanına kadar çamaşır suyuyla falan sildim:)ooohh mis gibi oldu:)

bu havada cam da sildim,onlarda misss gibi oldu:) bide dolapları falan düzenledim,yerleri silme süpürmeyi zaten söylemiyorum bile:)

cumartesi sinemaya gittim entelköy efe köye karşımıdır ona gittim:)

bence herkeşin gitmesi gereken bir film:)biz gülmeye gittik,güldükte ama en önemlisi

hani millet olarak neden gelişemiyoruz,işte onun sebepleride traji-komik şekilde anlatılıyor:):KK9::KK9::KK9:

tavsiye ederin gidin

canım tüm dularımız seninle..inşallah iyi geçmiştir canım..
rahim filminden sonra hamile kalma şansın çok artacak Allahın izniyle:)

iyi akşamlar kızlar. yarın rahim filmi çekilcem benim için dua edermisiniz. çok korkuyorum. umarım herşey yolunda gider :18:
ooooooooo süper yaa:)hadi kızlar hızlı olan kazanır:)

kızlar biliyosunuz burdan çıkacak ilk hamişin hastahane masraflarını karşılıyoruz, bebişine 2 çift çorap, 2 şapka, 2 tane zıbın, 2 pakette en kalitelisinden bebek bezi alıyoruz. ayrıca anne sütünü bıraktıktan sonra ilk 1 yıl boyunca tüm mama masrafıda bizden, bi de minik yeni doğmş bebek bebek beşiği alıyoruz . büyük beşik diil ama minikler var ya ondan. bir de bunların yanında bu bebişin mimarı olan babaya araba hediyemiz var. lütfen hediyemizi gözardı etmeyiniz:KK20:

Son düzenleme:

günaydın canım bende sizi çok özlüyorum

günaydınn bütün haftamız aydın olsun insallah hamile haberleriyle insallah bende persembe günü sizlere hamile haberimi veririmm aminn

günaydın canım iyiyim sen nasılsın

günaydın bayanlar. sinirlerim tepemde, moralim bozuk...... sabah doktor kontrolüm vardı. uyuz yumurtalarım günde 6 tane klomene rağmen hiiiç büyümemiş. bu ay başlamadan bitti benim için :KK43: önümüzdeki ay iğne tedavisine geçiyorum artık.

günaydın bayanlar. sinirlerim tepemde, moralim bozuk...... sabah doktor kontrolüm vardı. uyuz yumurtalarım günde 6 tane klomene rağmen hiiiç büyümemiş. bu ay başlamadan bitti benim için :KK43: önümüzdeki ay iğne tedavisine geçiyorum artık.

üzülme tatlım sağlık olsun herşeyde bi hayır vardır belki kendiliğinden gelecek meleğin doktorların yumurtan büyümemiş bu ay çocuğun olmaz dedikleri halde o ay hamile kalanları okudum ben bu kulüpte sakin ol bakim önce stres yapma Allahın takdiri neyse öyle oluyo canım menim

üzülme tatlım sağlık olsun herşeyde bi hayır vardır belki kendiliğinden gelecek meleğin doktorların yumurtan büyümemiş bu ay çocuğun olmaz dedikleri halde o ay hamile kalanları okudum ben bu kulüpte sakin ol bakim önce stres yapma Allahın takdiri neyse öyle oluyo canım menim

teşekkür ederim canım. valla stres yapmayıp, sıkılmamak elde değil. her önüne gelen bebek soruyo. artık insanlara biz düşünmüyoruz demeye başladım. böyle heray olmayıca da çok moralim bozuluyo.

canım benim herşey yolunda gider inşallahhhhh

ıns gelmıstrde barısırlar uzuldum ya

gamzelel aılesınımı tutuyo senden yanamı cnm off cook uzucu bı durum bıraz once ebnde kavga ettım o sucluydu ozr dıledı dızımde yatyo suan ama genede bende cook mutsuzum
:KK19::KK19::KK19:::KK14::KK14::KK14::KK14:

belinaycmm oda farkında herşeyin aslında cnm kocişim ailesini benimle kaynaştırmak istiyo ama işte böle arada kalıyo garibim..
geçen gün kaynanam benide çağırmıştı kızı we gelini orda die gerçi dier geliniyle aynı yerde oturuyolar altlı üslü yani ...
aa gittim bende yüzüme bakan olmadı herkez kendi muhabbetinde dışlandım resmen kaçmaya yer aradım allah fırsat werdide kaçtım ama nasıl kırıldımm ben onlarla olmak için uyum sağlamaya çalışıyorum yani... ben biraz sosyetiğimdir süslü gezerim hep onlar öle diil tabii ...eşimin durumuda onlardan iyi allaha şükürr .... biz okumuşuzz onlar ilk okul terkk ee böle olunca başka bi sorun gelmiyo aklıma....
o gün eşim neden erken geldi bi saorunmu war dı die beni sorguladı pek anlatmak istemedim zorlayınca anlattım mecbur bi daha görüşmücem sen yoksan annene bile gitmicem dedim ......tabi aşkım böşwer takma onlarla konuşsan ne olur konuşmasan ne olr dedi bana hak werdi allah için yanii ....
işte dün gecede ikimizde gergindik biraz yoktan yere tartıştıkk oda patladı sonuçta ama eşimde teyzeme karşı bi soğukluk war benim o teysemle işim olmaz dio bende sinir oldum haksızlık bu dedim yabancımı o die başladımm ben sizinkilerle iyi olabilmek için elimden geleni yapıyorum karşılığında yüzümebile bakmadılar dedim geçenki konuyu açtım yanii ...teysem sana ne yaptı dedimm öle büyüdü kawgamızz iştee .......

neyseki arkadaşlar çok saolun desteğiniz için sizden başka arkadaşım yok benim oturduğum yerde...iyiki sizler war bu site war... dert ortağım oldunuzz......:KK54:

dün gece geldi 12 yi geçince içmiş tabii arabanın sesini duydum anladım koştum cama baktım aşkımmm çok sewindim ..
kapıyı açtım güler yüzle karşıladımmm..tabii o erkek ya somurtmuş suratını yine ben alttan alan oldum yaneee.....:KK16:
üstünü çıkarmaya yardım ettim bırak die tepki gösterdi hadi aşkım ben çıkartırım dedmm neyse yattı öptüm hadi barışalım dedim ben küs uyuyamam dedim ....gerçekten de öle barışmadan uyuyamam neyse öptü beni ama konuşmadıı .....sarılarak uyudukk ......
şimdilik böle arkadaşlarr baya bi uzun anlatmışım kafanızı şişirdimm canlarımmm .....

inşallahhhh ewlerimize kawga birmez bidahaa hepimizi allahım korusun mutluluktan ağlayalımmmmm...........

moralini bozma bosuna kendini yıpratma canım bizler böyle kafamıza taktıkca sorunlar cıkıyo hayırlısı neyse o olsun hakkımızda artık bende bos verdim doktor bana korunmamı söyledi ama ben korunmuyorum triottimin calısmadıgını ögrendim birde prolatinim yüksekmiş yani süt hormonlarım sol gögüsüm feci acı veriyo aslında olmaz dedi doktor gebelik genede bir ihtimal var diyo akıntımda mikrop cıktı fitil falan hap verdi esimede verdi öyle napıcagımı bilmiyorum aslında bende psikolojim cok bozuldu persembe gününü bekliyorum regli olmassam haplara baslıcam olursam büyük bir problem beni bekliyo demekkir cok korkuyorum acıkcası bu ay birde bas dönmesi kasıgımda agrı falan oldu psikolojikmi yapıyorum diyorum bilmiyorumm sende takma allah ne zaman vericegini bilir strestende olmaz bebegin:KK49:

canım hayırlı haberklerle gel inşallahhh
bende gitmiştim ve bisürü kistim olduğunu öğrendim:KK14:
ve geçmiyolarrr:KK14:
inşallah senin basit bişeydir ve hemencecik geçer canımmm:KK16::KK16::KK16:

selammmmmm:)kızlar öğle yemeğinden sonna burdayım:)

sonna diyince saba tümer gibi oldu yav..bide şuh bi kahkaha atamda tam olsun aahahahahahhah:)

başağııııımmmmmm doktor ne dedi aşkımmmmmmmmmmmmmmm:):KK34:

geçmiş olsun tatlım inşallah önemli bişeyin yoktur
:KK42:

canım benim herşey yolunda gider inşallahhhhh
:KK42: geçmiş olsun dilekleriniz için çok tşk ederim canımlarım benim.
yeni geldim hastaneden.bunun için hangi bölüme gidiceğimi bilmiyordum. genel cerraha gitmem gerekiyormş, gittim ultrasonla falan bakıldı.
doktor hiç önemli bişi değil dedi. yağ bezesi gibi bişiymiş sanırım. istersen ameliyatla alırım ama değmez dedi. çok şükür rahatladım:KK76::KK76:
güzel dualarınız için çok tşk ederim Allah razı olsun. hast. de bilem aklıma geldiniz:KK1:

canım hayırlı haberklerle gel inşallahhh
bende gitmiştim ve bisürü kistim olduğunu öğrendim:KK14:
ve geçmiyolarrr:KK14:
inşallah senin basit bişeydir ve hemencecik geçer canımmm:KK16::KK16::KK16:

selammmmmm:)kızlar öğle yemeğinden sonna burdayım:)

sonna diyince saba tümer gibi oldu yav..bide şuh bi kahkaha atamda tam olsun aahahahahahhah:)

başağııııımmmmmm doktor ne dedi aşkımmmmmmmmmmmmmmm:):KK34:
tşk ederim hatunlarım. önemli bişi değilmiş ama geçmezmiş. öyle kalır dedi.
önce bi bebek sahibi ol, emzir. daha sonra bakarız dedi:KK1::KK1:
ben de " ben doğuramıyom doktor bey" diyemedim

ayy bu arada ben memişlerimi daha kocama göstermedim bu kadar ayan beyan.
herşey ortadaydı. ayyyy çok utandım:KK17::KK17::KK17:

GAMZELAL cim çok sevndim durumunuza. ben sana didim dimi gelir diye:KK34:
bi daha da gitmesini engelle. ne olursa olsun erkek evden gitmesin. o zaman kötü oluyo işler.
bi keresinde bi akşam benim koca da gidiyodu. ben de çıktım dışarı takıldım peşine valla. ya sen de gitmezsin ya bende gelirim dedim

X